64

@58

преди 4 години

Мангъров твърди че 1% ще дадат фира, но от колко? При 70% от населението това прави около 5000 човека. Ами ако бърка, и вземем 8% от Италия, това прави около 40000 човека на възраст над 45 години. Аман от шарлатани и *** които не могат да смятат.

63

БАНко

преди 4 години

Прочетете са скандала САЩ- ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ЗА МАСКИТЕ!СЛЕД ХВАЛБИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА РАЗГОВОРИ С ПОМПЕО БЕШЕ ОТМЕНЕНА ЗАПОВЕДТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР.МАСКИТЕ ЗИМНАХА ...В...САЩ !

62

Да трият помиярите

преди 4 години

До СмяхНа 19 март каналът byoblu24 излъчи голямо интервю с нанопатолог с 40-годишен опит в операционните зали, лекар и професор Стефано Монтанари.Това е шокиращо интервю, защото той каза, че в действителност от коронавирус в Италия са загинали само 3-*** души. Но какво убива, ако не вирус?интервю в ютуб:Dott Stefano Montanari - Coronavirus - Byoblu24

61

До Лъжци такива!

преди 4 години

на бас се хващам че скоро ББ 'е го 'хване'! Няма как да изостане от началниците Меркел и Джонсън! А и друго си е да се нареди и до Принц Чарлз!Сигурно дори ще размаха някаква епруветка пред камерата да покаже колко е 'болен' но въпреки това 'мъжественно' ще се качи на джипката да обикая и "работи" за Народа!

60

Смях

преди 4 години

Ютюб по молба на Меркел изтрива всички вирусолози и лекари,които са против лъжата КОРОНА.Всеки ден,тези лекари обаче стават все повече.Официалните медии в Германия вече целенасочено наричат тези специалисти теоритици на конспирацията без да показват фактите.Как така професори,ръководители на клиники,създатели на ваксини,хора работещи активно и били корифеи до преди няколко седмици се оказаха луди?

59

На съд!

преди 4 години

Нека им потърсят отговорност за лъжите, вероятно загинаха хора заради този мангаров, кой ще носи отговорност???

58

Анонимен

преди 4 години

Айдее, Боко ги нарита и тия.Единия се обади нещо за маските и OUT.Така действа Тиквата.А сега се е снишил и чака да види реакцията на стадото.Ако народа изпищи ще каже "Аааа, не съм ги уволнил и няма да подпиша"ако обаче последва тишина, след 2-3 дни тихичко ще ги разпусне.А *** стадо ганюФци така и не му научиха селските номера.П.П. Тато също мноого обичаше да се "снишава".

57

Активист на БСП

преди 4 години

Не са слушали Чорбаджията на ГЕРБ!

56

Анонимен

преди 4 години

Колкото до Мангъров, то затова е казано, че Бог... в кошара не вкарва. Опита се човекът, ама българинът не обича да му се каже истината в очите, предпочита да го залъгват като дете и да вярва, че НОЩ и Бойко денонощно бдят над него и треперят за животеца му. Само да не бяха ония безсъвестните, дето не слушкат, и всичко щеше да бъде тип-топ..

55

мн

преди 4 години

До Анонимен 54Не бреее!Искат да се измъкнат от правосъдието и затвора!

54

Един Pk

преди 4 години

Лекарите не могат да казват на черното бяло.Не могат да се правят на щутове и да играят роли.Това са отговорни хора които не ги интересува дали някой ще загуби изборите догодина.И този *** човек ги уволни.

53

ист

преди 4 години

Радев е против забраната за свободно предвижване по време на карантина, а Мангъров против носене на предпазни маски. Тези двамата ни управляват и поучават. Нямат ли лични лекари.

52

Анонимен

преди 4 години

С това искат да кажат: май*ната Ви (не към народа), правете каквото искате, пък да става каквото ще!

51

Картинната галерия

преди 4 години

на Костов глътна водица. Ван Гог /Мангъров/ си отряза култово ухото.

50

До 47

преди 4 години

Ти въобще слуша ли какво каза Радев....Еднокнижниците си слушате и вЕрвате само на изопачените алабализми на Баш Вирусолога - еднокнижния ви бос! Това Мангъров, Радев... все "***", нали мозък....

49

Лъжци такива!

преди 4 години

Бойко може и да си прави тестове всеки ден, ама не защото го е страх, а заради вас и вашите ЛЪЖИ! Кой излъга, че е хванал ковид? Кой? Вие. А сега плюете!

48

50

преди 4 години

Ето го роба специалист който различавал плодовете и зеленчуците. Като ги различаваш така добре хващай мотиката и на село да ми правиш салатата безгръбначен плебей такъв. Дано не си загробен в заеми че ще ни липсваш със забавните си коментари ако вземеш се самозатриеш.

47

Гешеев спиш

преди 4 години

Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Академик Игорь Гундаров: "Коронавирус - это, скорее, психотерроризм"Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!

46

До 45

преди 4 години

Ти сигурно си от хората, които не правят разлика между ябълки и круши. Работиш на автомивка, нали?

45

Аха

преди 4 години

шайката мошенници психо терористи /според вирусолога Академик ИгорьГундаров/няма да лъже бабичките да фърлят милиони през балкони!