170

Анонимен

преди 4 години

Каква помощ изпратиха САЩ на Европа за борба с едпидемията? Колко самолета с медикаметни и медицински материали изпратиха? Колко медици специалисти изпратиха в Европа да помагат?

169

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

САЩ е Почти Цял Континент ,Плодородни земи, Реки, Пасища, Природни ресурси , 300 милиона жители,Може да не управляват света, но ще си живеят Прекрасно - Тях не ги мислете.Европа е Зле

168

Аферата драйфус

преди 4 години

Никога в Сащ не са били против жълтурите срещу черните е имало само и то отдавна.Самите бели *** решиха че жълтурите са като нас.Не Не са!

167

Анонимен

преди 4 години

До интересно ми еСамо в болен ком мозък се върти планова икономика и национализация. Има и други начини.

166

Анонимен

преди 4 години

САЩ са жалки!

165

Анонимен

преди 4 години

Това е нов вид война започната от китайците. Понеже е научно доказано че са с малки тecтиси и произвеждат по-малко тестостерон от останалите мъже, ги е страх да започнат физическа война. Затова си играят на медийни манипулации, лъжи, хибридни войни и пускане на вируси.

164

Анонимен

преди 4 години

Всеки пети американец живее благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на гладуващите америнци.

163

Хашиш ат Амстердам

преди 4 години

Да си го държат тоя милярд население и индииците също.Няма ресурси на планетата за толкова народ едни други ще се ядат скоро по улиците.Лошото е че тъпите деиндустеиализирани европейци ги пуснаха в Европа с тъпият си туризъм.

162

интересно ми е

преди 4 години

Интересно ми е как ще ги оправи Тръмп. Ще ги национализира и ще въведе планова държавна икономика, може би, или? Много ми е интересно!

161

Анонимен

преди 4 години

"Дарвин отдавна каза че войните са между расите.Европейците и Сащ казаха че раси няма.А сега яжте дървото.Белите са *** и като такива ще отпаднат."Напротив в САЩ винаги е имало ясна класификация на расите. Ненормалните старчоци които управляват ЕС искат да ни наложат нова мода, но Тръмп я отхвърли.

160

Анонимен

преди 4 години

САЩ вече никой не ги бръсне за cлива. Само жалки васали като България дават милиарди за да купуват архаичните им оръжия.

159

Анонимен

преди 4 години

Не било изгодно на големите компании щото вместо по 200 милиарда печалби на година щели да правят 100 милиарда печалби. Ай сиктир. Това е алчност. Никога няма да им стига и 300 милиарда да печелят. Тръмп ги оправя такива.

158

Анонимен

преди 4 години

1 млрд. и близо 500 млн. китайци срещу 330 млн.американци в САЩ .4 млрд. и 500млн.азиатци, европейците сме около 700млн.----------САЩ - 350 милионаЕвропа плюс Русия - 500 милионаОбщо 850 милиона плюс Канада и Австралия около 900 милиона.Индия и Япония ненавиждат Китай - пише ги ситуативни съюзници!Тъй, че, не са чак толкова страшни, особено, ако им дръпнат шалтера и им закрият пазарите.

157

Нофинг Ню

преди 4 години

Дарвин отдавна каза че войните са между расите.Европейците и Сащ казаха че раси няма.А сега яжте дървото.Белите са *** и като такива ще отпаднат.

156

Анонимен

преди 4 години

САЩ срещу Китай! Не ме разсмивайте, моля ви се! Даже другарят Ун не се хвана на смешните им заплахи. САЩ се изчерпаха, но отчаяно се правят, че не са. Американците няма какво да предложат. Фактически вече нямат нищо.

155

Русия имала стойност

преди 4 години

Ама друг път.Русия е разграден двор и всеки купува на безценица благата и докато народа гладува.

154

Анонимен

преди 4 години

До ГеополитикТи в Сибир ходил ли си ? Не случайно никой не живее там. Условията са много тежки. Иначе е красиво ... през лятото ако не те изядат комарите.

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 165"Русия има реална икономика .... икономиката на САЩ е въздух ..."Знаех че русофилите сте заблудени, но това изказване бие всякакви рекорди.

152

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е кой пусна вируса и защо го пусна?Какво следва след вируса?

151

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият брутен производител на петрол в Света, а в същото време 50 милиона американци гладуват!