154

Анонимен

преди 4 години

А какви глупости плещеше за 2020 г. помниш ли? Ако ти не помниш, ние помним! Скрий се някъде че вече не се траеш да ръсиш акъл !!!

153

Анонимен

преди 4 години

До Ковчо 91Все пак, Роската е старирал бизнеса си с продажба на хороскопи. Трябва да приемаме на сериозно всичко, което казва.

152

Патил

преди 4 години

До 172,в бюрото ходиш само за един подпис.Търпиш инизително отношение на връзкарки, които трябва да чакаш 1 час да си изпият кафето, за да ти подпишат картата !!!Работа не ти се предлага, а те питат - "Ти подаваш ли в джобса за работа?"Няма смисъл от бюра по труда, освен ако не искате да бъдете изтривалка на какичките там !!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 4 години

Айде, само този "експерт" не се беше изказвал

150

Нов

преди 4 години

Този синоптик, като ни каже добър ден, трябва да погледнем Слънцето къде се намира.

149

Анонимен

преди 4 години

Не всеки бизнес трябва да се подпомага !Храна,вода,дрехи,обувки и съответно хранителна,консервна и останалите индустрии.-------------Верно казваш!Например, мутро-туризма сам дъ съ "спасява"!Виж, с хранителната промишленост сме зле, разрушихме почти всичко...Същото е и с фармацевтиката!За селското стопанство дъ не говорим..., такова в Бг вече Няма.Производство - Йок!Всичко е внос!!!!

148

Активист на БСП

преди 4 години

Комсомолски секретар,син на мракобесен комунистически партиен секретар!

147

Ку*росмук

преди 4 години

Откъде изпълзя бе, чер.вей? Народа те изхвърли отдавна и сега си в миманса, не търси внимание в медиите, а отивай да зъбършеш семенната течност от устата на Деси общата. Джен.дър понеже се явяваш като "вирусолог", що не идеш да помогнеш на КРАВАРИТЕ, взимай ибрика и марш отвъд "голямата локва", там ще те оценят подобаващо, а ние ще се грижим за твоята Златотърскачка! :(((

146

Анонимен

преди 4 години

Спиране няма,ами стига бе Роска-омръзна на всички,и ти ли шперц по вирусите се извъди?

145

Ковчо 91

преди 4 години

Този някакъв учен от БАН ли е?

144

IBM Fake NEWS

преди 4 години

Още малко ви оставаПРЕДАЙТЕ ВАШИТЕ ГЕЙОВЕ. Направете публичен списък на гейовете болни от СПИН-главната причина за коронавирус - мутация на древен вирус у птиците. Всички хора имаха защита от този вирус, но вируса мутира в тялото на болен от СПИН гей, който редовно взимаше лекарства и водеше нормален начин на живот.БОГ КАЗВА, ОТ ТРАПЕЗАТА НЯМА ВЕЧЕ ДА ДАМ ХРАНА НА ГЕЙОВЕТЕ, БОЛНИ ОТ СПИН. ЗАРАДИ ТЯХ СТРАДАТ и УМИРАТ ДЕЦА. ЩЕ РАЗРУША ЕС и ЦЯЛАТА ВИ ИМПЕРИЯ. ПРЕДАЙТЕ ГЕЙОВЕТЕ БОЛНИ ОТ СПИН!!

143

Анонимен

преди 4 години

Това човече се помисли за специалист по всичко. Да вземе да млъкне най-после!

142

!:

преди 4 години

Смятайте до каква степен президентската длъжност е омерзена, омърсена и злепоставена, щом за минути българите се обединяват под мнението, че и тоя, и ония другия льольоо са карикатури и буквално народът повръща само като чуе за тях. Аз мислех, че Първанов не бива и няма да има по-слаб от него, но ...той е мнооого по-нормален от посочените двама/ две...

141

Bлк

преди 4 години

Всичко, казано от този ***, не си заслужава губенето на време за неговото четене.

140

Десислав Банов

преди 4 години

Сакън,Росене ! Не се появявай повече,защото с всяко високоумно твое изказване...започвам да губя вкус и обоняние и вместо за КОВИД 19 се сещам за "Новичок" и хибридни руски атаки.

139

Некъф

преди 4 години

Престанете да ни натрапвате тази Ma3Ha лигoTия !!!И от вируси взе да разбира палячото!

138

12

преди 4 години

Шведите го даваха ларж, но от два дни започнаха да се озъбват. Шведският модел за справяне с короната започва да се пропуква.

137

бай Пешо до [#146]

преди 4 години

до До 128 [#146]за бежанците и обратните е ясно. А баджанаците?

136

Ужас

преди 4 години

Преди беше "мисия невъзможна" да си намериш работа - сега вече не знам (с тия уволнени и съкратени хиляди хора) дали няма да е като да уцелиш шестица от тотото, ако те назначи някой... ако има икономика... изобщо !!!

135

М, да ...

преди 4 години

Парите вече нямат същото значение както преди! Някъде на 02.03.20 Тръмп е предложил на голями авиокомпании кредити, но компаниите отказват да продължават да трупат задължения с мотива че няма хора които да пътват/хората нямат финансова възможност!