131

Анонимен

преди 4 години

Някой да знае за Коледа, дали ще отпадне вечерния час?

130

Анонимен

преди 4 години

КАНИБАЛИЗМА ще бъде основното ни занятие ако не озаптите тази данъчна счетоводителка,тя предвиди ли тази професия в данъчната декларация до 30 04?

129

Анонимен

преди 4 години

за мен няма съмнение кой е човека със звездичките може да е некой старшина да ги е сънувал докато е спал

128

Анонимен

преди 4 години

Почнете да ми плащате сметките и да ми давате пари да живея, пък тогава удължавайте колкото искате положението. Аз депутатска заплата не взимам.

127

РЕАЛИСТ

преди 4 години

"Менда Стоянова: Извънредното положение трябва да бъде удължено"РАЗБИРА СЕ! НАЛИ ВАШИТЕ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ЩЕ ПЕЧЕЛЯТ И ОТ ТОВА ЗЛО!!! ОСТАВКА !!!

126

Мастика&Мента

преди 4 години

Значи "електронни" заседания на парламента може, а електронно и машинно гласуване - не може.

125

Анонимен

преди 4 години

Няма никакви основания за удължаване на извънредното положение. Броят на хора със симптоматика е много малък.

124

Анонимен

преди 4 години

Тая дри сла не може да съсипва бизнеса на хората под претекст, че e загрижена за здравето на хората. За да не разкрием, че царят е гол и здравната система съсипана хората да умрат после от глад. Вечно ли ще стоим затворени тоя вирус няма изчезне никога. По мое боб да фърлим, докога ще трае или да гадаем на костилки от дренки или да отричаме некое куче.

123

Анонимен

преди 4 години

Искам да честитя на всички лъжци и крадци от ГЕРБ днес е техния официален ден, но всички знаем, че ни лъжат и крадат цяла година. Дано след като всико приключи хората да са си взели поука каква некадърна, лъжлива и крадлива банда ни управлява.Днес имаме излишък сле две седмици сме в дефицит, хазната е пълна но ще теглим заем. Лъжи, лъжи, и постоянно гарнирани с кражби.

122

Анонимен

преди 4 години

Те първа започва, за съжаление от една от най-развитите обществени здравни ситеми в Европа ние възприхме американският модел и скоро и тук ще почнат да измират хора по улиците без възможност да получат помощ.

121

Чиновник

преди 4 години

След тази криза, не мисля че някой ще се навие да го осигуряват на минимална заплата и да получава още толкова в плик. Също така, държавата повече няма да си затваря очите пред фирмите, които укриват оборот, данъци и осигуровки. Ще има железен контрол. Това са само малка част от нещата, които ще се променят.

120

SS

преди 4 години

Виждате ли я таа на снимката? Ха да види може ли някой да познае какво точно стиска така здраво в двете си ръце този титан на икономическата, обществената, медицинската.. и всякаква друга "мисъл"? Или по-точно: антимисъл :)

119

Анонимен

преди 4 години

Парламента да се събира само за конкретни случаи,например да си гласуват бонуси.

118

Анонимен

преди 4 години

Бладарате на китайците, че направиха такова театро с войската и бройките на умрелите, че всички посредствени политички лидерки на скандинавски страни, Германия първи се юрнаха излъгани от мачински чувства да спасяват котилото. Грешка Уотсън. Само Швеция, управлявана от мъж успя да задържи всичко нормално с малки жертви. Пак казвам: Няма полза от жени в политиката в кризисни ситуации. Меркел се скри в мазата от страх. Урсула изчезна като ...

117

ТТТТТ

преди 4 години

Повечето от по големите хора в България имат на рамото нещо приличащо на печат - това ли е ваксината против туберколоза която се бие в родилното??????

116

Анонимен

преди 4 години

Мента под карантина след 2 месеца ще видим може да я удължим.

115

1234

преди 4 години

Стомасите на хората вече търсят закуската. До седмица ще са усетили че са пропуснали обяда. Какво ги чака герб когато хората пропуснат и вечерята и то няколко дни поред?

114

реалист

преди 4 години

"Менда Стоянова: Извънредното положение трябва да бъде удължено"ЗА ВАС 240 - ТЕ ГОТОВАНИ Е ДОБРЕ И ДО 31 ДЕКЕМВРИ ДА ПРОДЪЛЖИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ЗАЩОТО ЩЕ СИ ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТКИТЕ С УВЕЛИЧЕНИЯТА БЕЗ ДА БЪДЕТЕ В НЕ ПЛАТЕН ОТПУСК, НО ОБИКНОВНИЕТЕ ХОРА НЯМАТ ВАШИТЕ ПРИВИЛЕГИИ. ОСТАВКА !!!

113

wtf

преди 4 години

Колко злоба има в хората. Ако някой нормален прочете всичките 100 коментара, може да получи паник атака ха-хаЗабравихте ли какво каза Христос? Модерно ли е да си злобен?Не се учудвайте, че тъмната страна се манифестира с COVIDВсички ще си получим заслуженото. Богатите да бързат да даряват, бедните да стават по- добри, защото всички ще бъдем проверени. Който не вярва ще има тръби в белите дробове.

112

БЦЖ

преди 4 години

Това обяснява ниската заболеваемост и смъртност за България, където всички над 40г. поне, със сигурнест са ваксинирани с БЦЖ.