392

Анонимен

преди 4 години

Едно нещо е сигурно бсп ще пукнат от яд че някой краде без тях )))

391

Анонимен

преди 4 години

Минало му бело ветото,ами да му обясним защо-ГЕРБ пак се направиха на майка Тереза и нали е криза,пък трябва да сме единни,пък Борисов горд че парламента го подкрепи за извънредното положение и бла.бла.бла,и айде подкрепихме БКП за спекулата.Обаче аеропланетиста реши да играе с психичнодесните та гракна че ще сложи вето на недемократичните текстове хахаха.Борисов му тегли едно конско и на другия ден гласуваха с НЕ!НИНОВЦИ ПЪК КАТО ЕДНИ ПЪЛНИ ИД..ОТИ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СИ!Затов минА!!

390

Необходимост

преди 4 години

Тоя требва да си направи всеобхватни изследвания , хванал е некакуф т-ъ-п вирус , и да пие гинко билоба , понякога помага.

389

Анонимен

преди 4 години

Жалко че и твоя не е ползвал

388

пенсионер

преди 4 години

Този Резидент няма ли най-после да се престраши и да отиде на посещение в град, с кмет от ГЕРБ? Да отиде, за да види с каква"всеобща обич" ще го посрещнат! Страхливец!

387

още по-тъжен факт

преди 4 години

Наистина е жалко, че няма ваксина за комунистическата празна кратуна и най-тапия управлявял някога, некадърника Радев

386

БАНко

преди 4 години

Много ми хареса :Бойковия министър на здравеопазването отменя вчерашната своя заповед за маските ! Причината е , че баща му не е ползвал кондом .

385

Анонимен

преди 4 години

До така като гледамТоя скоро ще почне да конкурира Стратега от Мировяне, ака Чичо Митко. с неговите изказвания.

384

Анонимен

преди 4 години

До Що за коментаторипРезидента ли "защитава масовия българин"? Същия дето обяви, че вируса е несъществуващ и се подиграваше на препоръките на националния щаб да не се ходи на Шипка и си събра хиляди, точно когато вируса се е разпространявал, тоя ли?Същия тоя, който наложи вето на частта от закона, която забранява спекула по време на криза, тоя ли?Я вземете се скрийте червени ******.

383

Анонимен

преди 4 години

На такъв народ таквизе управници

382

допълнение

преди 4 години

Съгласен съм с едно - трябва да бачкаме.Но не можем да подценим ситуацията. Държави с по-големи възможности от нас вече имат претоварено здравеопазване. Куп хора в интензивното и незнайно колко по домовете си.Ние постигаме забавяне на заболеваемостта с мерките и това е важно.Кръчмите и хотелите не са най-важното в икономиката.Запомнете едно - по време на криза отпадат ред бизнеси, които не са от първостепенно значение, за това основата на икономиката ни трябва да са други бизнеси.

381

още по тъжен факт

преди 4 години

Наистина е жалко, че няма ваксина за комунистическата празна гтиква и най глупавия управлявал някога некадърника Борисов.

380

Що за коментатори

преди 4 години

абе какви хора сте - тука над 90% е хейт. Явно сте някаква специална извадка от обществото с някакви изкривени интереси. Човекът защитава масовия българин - скромните хора, с ограничени възможности, подтискани и тъпкани от политици и големи богаташи. Кои сте вие???

379

така като гледам

преди 4 години

"Трябва да си поставим ясна национална цел възможно най-бързо, но управляемо и безопасно да се върнем относително към нормален ред на живот"ето това наричам аз ясна мисъл :))

378

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 412В момента народа не иска Борисов да управлява заедно с оня генерал Мутафчийски.

377

бай Пешо

преди 4 години

Ако бяхме редовна държава заслужава импийчмънт само за тези приказки!

376

бай Пешо

преди 4 години

тоя вечно неразбрал дрънка си неговите и нажежава обстановката

375

Анонимен

преди 4 години

...aма е членка на НЕбойковата БКП и носи цветя на гроба на бай ти тошо,а уж била костовистка демек върла демократка.Тоя се оказа и финансов спецЯлиС,щом взимали заем хазната била празна ИД/ИОТ!!Между другото къде се покри госпожа първиятра...верс на България??НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА АКО ОБИЧАТЕ!!Писна ми от тоя....

374

Шаши

преди 4 години

Хайде стига бре, лалугери Това е единственият политик застанал на страната на народа. Президент на всички. Има и други де , който не могат да се чуят. Ама са на едната ръка.

373

БАНко

преди 4 години

ХАЗНАТА Е ОПАПКАНА !!!КЪДЕ СА НИ ПАРИТЕ ТИКВО