15

Анонимен

преди 4 години

"Ама защо все някои трябва да ви даде бе?!Как налазиха,брат,като стане дума за даване!Вместо да хленчите тук,научете програмни езици на ЦПУ машини-там работа бол има!"Ама как Гърция дава бееее, ама как Русия дава бееее, ама как щатите дават беееее!? Не моще все сопата за нас, а за другите моркова! Не може и всички да сме в IT сектора, щото ако бяхме, такива ограничени типове като теб, щяха да са безработни.

14

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е тези от вас,които се загрижихте напоследъл за бедните и болни ( не от ковид19)в България колко пъти нахранихте просяк,подслонихте бездомник,пуснахте смс за Българска коледа,купихте сувенир от глухия,помогнахте на слепия да пресече,дарихте дрехи на Дом майка и дете ?! М ? Най-лесно е другия да даде,нали ?

13

Анонимен

преди 4 години

На пръв поглед винаги е добре да се дадат някакви пари, но като човек види, че това абсолютно нищо не решава, разбира че това са популистични изпълнения без абсолютно никакъв реален ефект. Проблемът не е това че за един момент е закъсал човек, а че се очертава трайна криза.

12

Анонимен

преди 4 години

Браво, ние пък глобяваме по 2500? за сядане на пейка.

11

Анонимен

преди 4 години

Само парите от ЕС, ако се разпределят по равно на всеки пълнолетен българин ще вземем по повече от 100 евро, а ще теглят още 10 милиарда лева дълг.

10

Избирател

преди 4 години

Преди това ще изтегли заем.

9

Шойгу

преди 4 години

Ми ходете живейте в Сърбия

8

Някой си

преди 4 години

Браво на сърбите. Дори не са в Е.С,ама техните управляващи гледат да няма умрели от град по времето на криза.

7

Анонимен

преди 4 години

Ама защо все някои трябва да ви даде бе?!Как налазиха,брат,като стане дума за даване!Вместо да хленчите тук,научете програмни езици на ЦПУ машини-там работа бол има!Първо,нека стане това факт в Сърбия!Второ,пише,че се въвежда полицейски режим там!Защо удобно избягвате тази мярка в статията,а оревахте света,че ви забранили да ходите в парка в България!Трето,държавата дава 60%от заплатата Ви.Дали не са повече от 100евро това! Амаааан !

6

бай х

преди 4 години

... барем по едно лукче да раздаде вожда

5

Хайдрих до 2

преди 4 години

Дава по 1000 лева ,но те са положили Хипократова клетва и са длъжни да лекуват. Военен като го изпратят на война ,не му дават пари да се трепе. Ако не им харесва да лекуват, да не са ставали лекари.

4

Анонимен

преди 4 години

Тук, ако има как на всички ще пишат по 5 000 глоба.

3

Анонимен

преди 4 години

Друго си е в България(член на ЕС) дават се по 20 евро на пенсионерите и то не всички.

2

Анонимен

преди 4 години

Сърбия мисли за всичките си граждани -какъв е изводът за България -премиерът съобщи 1000лв за всички мед.работници/те не са му ги искали/-което води до извода че нашия министър председател мисли само за пари и то за тези пари които могат да се върнат при него ?-Ердоган си давал 7те заплати -колко от заплатите си дава "нашия"-николко на първа линия а останалото население а пенсионерите с техните 300лв какво мислите по въпроса

1

Хайдрих

преди 4 години

И Боко дава. По 40 лева на бабите...и 60 процента 40 ,от които ще си ги прибере под формата на осигуровки и данъци.