86

До Юрист

преди 4 години

Да де, само че юристките хонорари също не са много евтини.... ти колко ще вземеш за да поемеш такъв случай? И в двата случая, обикновения човек си плаща.... а парите не растат по дърветата особено в Бг...

85

Анонимен

преди 4 години

Аххх. . Красотата на фалшивата лична карта :)

84

Анонимен

преди 4 години

В Америка дават на хората пари, а другаде взимат от хората пари.Разликата не е особено голяма,просто посокът на средствата е в обратна посока.

83

Анонимен

преди 4 години

До 103То е ясно - ще маглобят 50000 човека и успех със санирането на глоба разходка. Зборите тоя път не могат ги фалшифицира ...

82

Анонимен

преди 4 години

До 99Не едно или две правителства са си заминали така ...

81

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерБая народ има оръжие, затова че е ако се стигне до там, няма да изкярят дълго.

80

Обективно

преди 4 години

До Мартин БорманВ държава с минимална брутна заплата 610 лв месечно което е 472,75 лв чисто на месец 5000 лв глоба за излизане на улицата е форма на държавен тероризъм, а полицаите, които налагат такова античовешко наказание са ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ. Ще отнеме известно време в съда, но тезата е доказуема и защитава, особено ако в съда се явят 1000 човека. Само гледай какво ще стане, когато свърши това положение. Да някои държавни и общински терористи и военнопрестъпници много ще им се стъжни живот

79

Тъпомер

преди 4 години

Умници чак и пляскат че били глобени,повечето от вас виждали ли са 5000лв.накуп,че те утре могат и да стрелят по вас(законно),покрай сухото гори и мокрото,сеирджий.

78

Martin Bormann

преди 4 години

Пари обратно от държавата забравете да видите, особено при извънредно положение като това, закони няма освен тия които им изнасят и "извънредното" винаги ще е на тяхна страна в съда особено когато става въпрос за такова положение не само в ЕС а в повечето свят... стойте си удома и показвайте среден пръст на куките на улицата, не могат да ви пипнат. Аз имам документ от работа, че не могат да ме пипнат на улицата и излизам когато си искам ама гледам да не го права че не ми се обяснява и занимава..

77

Анонимен

преди 4 години

Да я вдигнат на 10000лева. Явно им е евтино на пловдивчани. Акъл патки пасе.

76

Хемус

преди 4 години

Стрес тест!Бъдещето ще е "интересно"!Задължителни ваксини,лични карти с биометрични данни,разплащане единствено с карти!Децата ви ще бъдат роби!

75

Бау

преди 4 години

До Bad boyНякой ден ще разбереш колко си глупав :D

74

Бау

преди 4 години

До 90Т.е имаш право да сееш зараза и да избиваш хора? Правата си щял да търси ве... Ако беше лесно са за затвора такива отворки...

73

Анонимен

преди 4 години

Тези глоби са юредически неисдържани.Общините могат да си изпатят доста зле в случай че гражданите заведат парични искове за нарушаване и ограничаване на човешките права в мирно време.Ще стане така че ще бъдат написани актове за по 5 хил. ,а исковете на гражданите могат да надхвърлят неколкократно тази сума.

72

имигрант

преди 4 години

Браво. Утре пак излезте на вън, разходите си се на воля и после пак платете още едни 5000. Явно като не става с молби, това е най разумния начин. Работи безупречно. Поздрави. Бъдете здрави!!!

71

Обективно

преди 4 години

5000 лв глоба наистина е зверско и античовешко!Дали след 2 месеца или след 2 години но все някога това нещо ще свърши и след още 2 години ВСИЧКИ ВИНОВНИ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА БЕЗЗАКОНИЯТА СИ от депутатите до последния полицай които са тормозили народа! Само чакайте да видите! Още отсега знам, че ще събера поне 1000 човека за един колективен иск за погазване на човешките ни права от действащата държавна власт а до края на това може и 10 000 да се съберем! Само чакайте да видите, изедници и фашисти!

70

Обективно

преди 4 години

Първо при комунизма имаше гарантирано БЕЗПЛАТНО здравеопазване без клинични пътеки избор на екип и други хватки за изнудване. А за правата само ще ти кажа, че съпругът ако пиеше и ходеше по чужди жени и не се грижеше за семейството и децата си ЖЕНАТА ИМАШЕ ПРАВО ДА СЕ ОПЛАЧЕ В ПРОФСЪЮЗА и оттам да й превеждат 1/3 или направо половината заплата на мъжа директно на нея! Още много права имаха хората които ги нямат сега, ама е много малко мястото за коментари тук.

69

Бау

преди 4 години

Браво! Хората са като малки деца понякога ... Ако не ги глобят или насилствено спрат, ще си правят бели ...

68

До обективен

преди 4 години

Кого ще осъдиш пък ти бе ?Хахахаха...Ще мълчиш и ще изпълняваш !Колкото и да се пениш тук !Нали бе,обективеняк ?Ще изпълняваш и песен ще пееш !Гледай да не ти огранича и въздуха !

67

Обективно

преди 4 години

Европейският съд по правата на човека в Страсбург точно това му е работата, да преценява такива нарушения на правата на човека!ПАЗЕТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ С КОИТО ВИ ТОРМОЗЯТ И ВИ НАЛАГАТ САНКЦИИ когато свърши извънредното положение ще подадем колективен иск в ЕПСЧ и тия ПРЕСТЪПНИЦИ които сега ни тормозят и ни глобяват ще ни плащат обезщетения доживот защото ще ги осъдим за много милиони евро за държавен тероризъм а може и в затвора в Хага за военнопрестъпници да лежат защото са под пагон!