190

Анонимен

преди 4 години

До Догьотверена от долуДобре ли сте?

189

АНТИ

преди 4 години

По-добре да стоите затворени вкъщи,отколкото да сте затворени в болница на легло !

188

Анонимен

преди 4 години

До 188Не съм пред ият, но би ли ти обяснил, защото и на мен ми е любопитна. Все пак са нация, дето е нива нива над нас в много отношения, пък тук...То аз в България болни от рак не познавам.

187

Анонимен

преди 4 години

Ако излезне масово народа всички ли ще глобите бе негодници? Не си играйте с търпението на хората.

186

Уволнен

преди 4 години

Малко остава да излезем и да ви връчим народна декларация с която ви уволняваме.

185

Анонимен

преди 4 години

Ще има нови Левски и Ботев, май май ...

184

Догьотверена от долу

преди 4 години

Задава се глад и мизepия .....лично мнение но този вирус един медиен фapc подпомогнат от някой служби в световен мащаб!

183

Анонимен

преди 4 години

Уникални *** - 5000 лв. глоба ?!? Абе вие нормални ли сте ?

182

Анонимен

преди 4 години

В Англия глобяват с 60 британски лири, тук с 2500 евро!Ние сме баровци!

181

Анонимен

преди 4 години

Вашите превантивни мерки са пълна****, ако не си платиха хората да ги изледват само, щяхте да хванете на мурок.уро

180

Север

преди 4 години

Е, аз пък излизам от време на време, когато имам причина. Ако 200 00 хиляди си намерят основателна и разумна причина да излезат едновременно, тоалетната хартия около жълтите павета ще свърши набързо.

179

Анонимен

преди 4 години

София гори, в момента е огнището на епидемията в България. Спешно трябва да се изградят КПП та на най- посещаваните места, като гари, метростанции, летища, обществени сгради и около София. Да се измерва температурата, над 37 градуса, бърз тест, при положителен резултат карантина, при отрицателен дезинфекция и да се пропуска. Всичко това го пише в прашлясалите книги по гражданска защита, само трябва някой да ги отвори и прочете и приложи на практика, а не да призовава и заплашва.

178

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБи ли обяснил защо Дания която е толкова богата и уредена е първа по смъртност в света на глава от населението, и не може да се справи с превенцията срещу рака, а много по беди страни които нямат толкова добра здравна система, дори са в окаяно състояние имат много по малко ракови заболявания на глава от населението,

177

Отворко

преди 4 години

До: номер 157Пробвал съм. Бил съм на легло от обикновен грип - не можех да стана от леглото.Имах чувството че умирам!Просто ги нямам тия пусти 2500 евро! В Англия глобяват по 60 британски лири!Другарката Фандъкова си е повЕрвала че ще ги събере тия каймета.Еми - няма да ги събере. Няма откъде!Ще я съдят в Страсбург!

176

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 171Нека да позная бургазлия си...тц тц тц.Колкото и да сте първобитни в Бургас, все пак има и свестни хора там.За това че се надяваш да ме пратят на ония свят...Ами кво чакаш мушмурок или трябва да те подканям?

175

Мюмюнчо

преди 4 години

Аха, 5бона а кой ще ги плати?

174

Анонимен

преди 4 години

На ръба са...... Тотално да се сгромолясат нещата, и ще е по зле от Италия

173

Анонимен

преди 4 години

Какви мъже сте вие, бе. Ще седиш и няма да излизаш. В цяла свят е така. Българите мрънкят повече от жените. Нямате психика. Мекушавци.

172

Анонимен

преди 4 години

До 178Би ли обяснил, какво е превенция срещу рака?И би ли ми казал, България като ясвмо я смяташ за по-добра (не е) щ, какви са методите за оревенця.?А иноше нещо - имената и адреса ти какви са?

171

Анонимен

преди 4 години

Доста са се изселили с 5000 лв. глоба. Не стига че хиляди души останаха без доходи а и да бъркат така дълбоко в джоба на хората. Хората ще издържат макс до края на май така и после бунт. Да правят ваксина и това е, и стига са плашили хората с глоби от 5000 лв ( до 500 лв е по нормално). Аз излизам по 2 пъти седмично до магазина, но нали знаете че след още 2 месеца така и ще сме по -булнави и изнежени.