42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39Повечето учители тепърва придобиват опит в тази форма на обучение.

41

Като котка са

преди 4 години

[13:1] След това застанах на морския пясък и видях да излиза от морето звяр със седем глави и десет рога; на роговете му имаше десет корони, а на главите му - богохулни имена.Това е десетия щам на КОРОНАвируса :]]

40

Анонимен

преди 4 години

Добре бе умници, които сте за завършване на годината на всяка цена. Как при инкубационен срок над 14 дни и при вирус който не си е достигнал пика и при "средно" работеща карантина си мислите, че до май месец всичко ще си е по старому? Има ли нещо в главиците ви? По добре да бъдем реалисти и да се приготви системата за вариант Б и вместо да им се залага на виртуални уроци,които им дават 20%

39

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че матурите трябва да се махнат.

38

Анонимен

преди 4 години

Онлайн обучението ни нарушава правата.

37

Анонимен

преди 4 години

На министъра и калинките от МОН не им стигнаха две седмици да разберат, че към момента онлайн обучението върви към провал с малки изключения.След още две седмици вероятно ще се появят първите проблясъци. Засега явно се стреснаха от писмото на директорите, с което поискаха премахване на НВО - защото те досега рапортуваха смело и безотговорно как всичко е наред.

36

Анонимен

преди 4 години

Значи здрави ,яки и назобени спортисти - отлагат олимпиадите и състезанията, но за учениците със слаба имунна система- няма да има нулева година? Пред пандемията всички сме равни.. да не се е родил царя , та да завършат и да имат една 1-ца отгоре в оценките? Айде моля ви се.. 21 век сме...

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Дигиталното образование може да е добре може и да е зле.Всичко зависи от учителя и от учениците.В интернет учениците може да научат важни неща, които не са застъпени в учебната програма

34

като котка са

преди 4 години

Ще пусна децата си на училище когато ми цъфнат налъмитеСтига сте имитирали спокойствие, този свят ще се срути много лошо.Сигурно и плажовете и хотелите ще са пълни ...а един мармот завива шоколада в станиол.

33

Анонимен

преди 4 години

Матури, изпити онлайн няма да има, защото учениците щели да бъдат неравнопоставени. А сега при онлайн обучението са много равнопоставени, нали? Революцията в обучението ме настройва все по-революционно и по-революционно, въпреки че съм еволюционист по природа.Смали стреса, другарю минисър,в системата, защото всичко е супер стресово около нас!

32

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е матурите да са онлайн.Сложете въпроси които изискват мислене, а не преписване и може да ги направите онлайн.

31

Анонимен

преди 4 години

И какви точно са ни притесненията при вариант да отпаднат матурите? Да не се окаже, че притесненията са само откъм финансовата страна на въпроса, защото това не е свястна причина да се удължава учебната година и да се чака ограничителните мерки да намалеят, за да се проведат матурите. И без матури учениците могат да кандидатстват. Този като е бил малък да не би да е имало матури, пък виж, изучил се е и министър е станал даже! Значи не е драма да няма матури!

30

Анонимен

преди 4 години

Да пропуснеш учебна година, не е непоправимо. Това е просто забавяне. Нищо фатално няма. Опазване живота на децата е най- важното. Много от тях не са напълно здрави, има и със слаба имунна система.Когато целият свят се тресе от зараза, точно матурите са най- малкия проблем.Защо постоянно ни занимавате с това?!

29

Анонимен

преди 4 години

Дигиталното образование е допълнение към реалното образование. Иначе само по себе си е гола вода. Видях го "на живо" в английската система до какви резултати води. Това е като да научиш език от самоучител, 5% успяват, ама 95% не могат и никога няма да могат

28

Анонимен

преди 4 години

Онлайн обучението е за големи и осъзнати хора, които сами имат желание да учат.То не е за ученици, които мразят училището и да учат повече от всичко на света. Много телевизии показаха как един к.е.л.е.ш заглуши звука на урока, който преподаваше учителката онлайн. Такива индивиди в училище пречат, та няма да пречат и онлайн.

27

До 18

преди 4 години

Не съм бабичка, нито внук на комунисти. 1985 набор съм. Нищо не може да замени социалния контакт, обучението на живо. Самите деца вече полудяват вкъщи, те самите искат на училище.

26

биите минуси

преди 4 години

Като чета коментарите и се радвам. В тая държава винаги ще има работници на които да плащам малко. С такова мислене няма да спеят да се квалифицират и ще им използвам евтино труда. В Германия например това не става, защото хората там учат, лятната ваканция е 1.5 месеца и през повечето време са на някакви занимания. А тука 3 месеца на село при баба и станат оле мале. За да се отървете от ниското заплащане не трябва революция както ви се иска а трябват знания и умения които липсват в Бг-то

25

Анонимен

преди 4 години

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО ВЪРВИ ПРЕКРАСНО, НО ИМА ДЪРТИ *** КОМУНИСТИ КОИТО НЕ СЕ ОПРАВЯТ С КОМПЮТЪР И ТЕ ПРОВАЛЯТ НЕЩАТА, КАКТО ВИНАГИ.

24

Анонимен

преди 4 години

До края на Юли месец всички ще се заразени, и 10% пътници....

23

Учител

преди 4 години

Правете си матурите без нас, ние няма да дойдем, страх ни е от Короната. Cистемата ни убива с вируси.