28

НС

преди 4 години

Така се насажда страха. Така и ще се преклоните стадо пред новия световен жидски ред. Паниката ще ви довърши това е целта. Но ние избраните няма да се предадем и отново ще развеем знамената с Черното слънце...

27

Fate

преди 4 години

"Случва се на 5 години една печена *** да изхвръкне от фурната"

26

Къде е

преди 4 години

Беличкият Тедрос от СЗО да ни даде Съвет - Януари каза, че не се Предава от Човек на Човек, ама като *** от Пекин и него никой не го търси оттоворен - вече над 27 000 са мъртвите в Света и за жалост това е само началото!

25

Император Си Дзинпин

преди 4 години

Доволен съм, вчера заразените по Света бяха 400 000, днес вече са 600 000 - с тая скорост до Лятото - Света е Мой!

24

Браво

преди 4 години

Добра статия, точно в десятката(казвам го без ирония).Такива статии са необходими повече,за да се стресне българина хубаво.Ама той бил вече стресиран - ами НЕ,НЕ Е.Гледам хората през прозореца пред блока, пият си кафето на групи сутрин, пият си бирата на групи вечер,а през остатъка от времето си играят карти.Деца се събират на групички да карат колела,докато мъдрите им родители обсъждат международното положение на по цигарка.В магазините леш,хора без маски,без ръкавици, безсмъртни!

23

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Комунизъмът Убива - Историята се Повтаря отново и отново!!

22

Анонимен

преди 4 години

Боже това е прекалено много отколкото едно сърце може да понесе! Бог да даде покой на душата на това невинно същество, както и на родителите й, и да пази живите....... Трагедия: (

21

Анонимен

преди 4 години

Журналистите, хубаво да не видите! Хайде сега изнамерете информация за всеки един починал човек по света под 50 години и ни я поднесете. Как не ви е срам да пишете по 100 статии на ден за коронавируса и да тиражирате една такава човешка трагедия??? Какво искате, да ни паникьосате максимално ли????Горкото момиче, нека почива в мир :(((( Горките му близки, как ли ще го преживеят това?

20

Сделано в Китае

преди 4 години

Това е Данък Китай - накрая си плащаш за Евтините продукти с най-скъпото Живота си. Изнесете още производства в Китай и най-важното - купувайте с пълни шепи!!

19

Анонимен

преди 4 години

В събота не можеша да диша и имала спазми, но в понеделник отишли на лекар. Франция уж има добра здравна система, но срещу такива родители няма какво да се направи. Ако са ги отсвирили ит соешна помощ е деуга работа, но не се споменава такова нещо

18

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

Китайската БелоДробна Проказа - Няма Прошка! И не забравайте преди да си отидете - преведете всичките си кинти на *** от Пекин - те имат нужда от Вашите пари - все пак с БезПлатна Доставка ви Докараха Супер Продукт до Европа!!

17

Анонимен

преди 4 години

На момичето са направени два бързи теста които са излезли отрицателни пратено по-живо-по-здраво в къщи!По-късно стават ясни резултатите от първият тест ,който става бавно ,но е 99% достоверен и засъжъление е бил положителен!Нека всички привърженици на бързото тестоване на нацията да си направят извода!Всички които рекламират бързите тестове всъщност са представители на фармацевтични компании които искат да източат максимално от парите на държавата!В мътна вода ,риба се лови!

16

Анонимен

преди 4 години

Никой не е казвал, че млади хора не карат тежко вируса. Вие журналистите го измислихте. В Китай, има малко жертви под 50 години, защото там лекарите бяха принудени да избират младия или стария да интубират и сложат на апарат. Обаче я вижте в Италия, където смъртността е три пъти по-висока какво става. Журналистите обаче не си проверяват информацията, а само преписват и превеждат глупотевините на други.

15

Малии... страх

преди 4 години

Ниско е нивото на паниката в БГ, трябва да се вдигне.

14

Некъф

преди 4 години

Журналята, колко сте долни само, нямате си на представа!Имала ли е други болести не се споменава

13

Христо

преди 4 години

Важното беше, че беше лъчезарно момиче! Еййй, не знам как да ви нарека вас!

12

хм

преди 4 години

и Истанбулската конвенция така опитаха да ви прокарат, с такъв тип статии...

11

Анонимен

преди 4 години

СЕГА КОГАТО ВСИЧКИ СА ЗАТВОРЕНИ ПО ДОМОВЕТЕ СИ КОЙ ЩЕ ИМ БЕРЕ ЯГОДИТЕ НА ТЕЗ КАЛПАЗАНИ КИТАЙ ПАК ПОБЕДИ САМО СЪС ЕДНА СУПА ОТ ПРИЛЕП И ЕС УМРЕ

10

Анонимен

преди 4 години

Всеки се надпреварваше с всеки, кой къде е ходил , кой къде ще ходи ,кой колко пъти е бил на почивка ......Забравихме , че просто сме хора .....!

9

така

преди 4 години

Едно е "да разстеш като здраво дете", друго е да си с изградена вече имунна система