66

Анонимен

преди 4 години

Само че ваканцията на Путин е само една седмица, поне засега и плюс това всеки, повтарям всеки в Русия ше си получи заплатата на 100% до писледната копейка, ясно ли ти е, дрогарю хамав хатлантик?

65

Анонимен

преди 4 години

Шведите и срещу тех да тичате, не мое ги стигнете, така че...

64

Анонимен

преди 4 години

Когато човек иска да умре от шубе, никой не може да го спре.

63

Анонимен

преди 4 години

ще изчезне Волво ако я карат така

62

АнонимеН

преди 4 години

СЪСЕДА НАД НАС ЗАПОЧНА ЛЕКО ДА ОТКАЧА ЩОТО ТОЙ ОБИЧАШЕ ДА ИЗЛИЗА И ДА ХОДИ НА РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТАСЪСЕДА ПОД НАС СИ БЕШЕ ДОСТА ОТКАЧЕН НО МАЙ-СТАВА ОЩЕ ПО-ОТКАЧЕН :DАЗ СЪМ НА ПЪТ ДА СИ ИЗМИСЛЯ ВЪОБРАЖАЕМ ПРИЯТЕЛ НА ИМЕ ДЖОДЖО АКО ТОВА КАРАНТИННО ПОЛОЖЕНИЕ ПРОДЪЛЖИ ОЩЕ МЕСЕЦИ ИЗВОДА Е, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРОИЗЕДНИК И ТОВА Е ФАКТ НЕ НАПАДКА

61

Анонимен

преди 4 години

"Сега са пълни ресторантите, утре ще са пълни моргите!"Да запълниш вторите , да запълниш.

60

Потвърждавам...

преди 4 години

..в Швеция ресторантите наистина са пълни!С хора, които са трудно различими от роботи, храненето прилича на погребална церемония на която са поканени съживени мъртъвци.Много впечатляващи гледки са, много ;)

59

!!!

преди 4 години

До Анонимен 66Ти кога си получавал адекватна лекраска помощ в Бг,че сега я търсиш?Проблема не е във вируса,проблема е в скъпата,неефективна здравна система,която направи едни лекари богати,изгони персонала...Сега се опитват да прикрият това с тези *** мерки.

58

Анонимен

преди 4 години

Явно са преценили,че здравната им система може да поеме голям брой болни по едно и също време. Ще ги видим.Карантината не е,за да не се разболеем,а за да не се натовари здравната система и всеки да получи адекватна лекарска помощ. Вируса е по.заразен от грипа,и бързо се разпространява,но ще изчезне ато всеки грип,ако не се рифрешне.

57

Смях

преди 4 години

Т.е. шведските политици слушат,за сега,вирусолозите.Само наш петко,който чете бг пропагандата се шашнал и хваща гората.Вече има статистики за Италия.Излагате се.През грипен сезон 2017/2018 в Германия от грип са починали 25 000.От вътрешноболнични инфекции 2000.Да чухте нещо?

56

Анонимен

преди 4 години

Очевидно пандемията се политизира в България.Наистина е жалко да се живее в такава враждебна среда.Ясно е,че опозиционерите биха упрекнали всяко действие на правителството и щаба.Парадоксалното е,че сега дават за пример Швеция,но същевременно техният ментор пуска в отпуск цяла Русия като превенция срещу вируса.Спира полети и въвежда драконови мерки.Ще следя изявите им да видя какво ще измислят.

55

АнонимеН

преди 4 години

ПРАВИЛНО!!!!РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА Е ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БОЛНИТЕ А НЕ ДА ОГРАНИЧАВА ВСИЧКИ И ТО ПРИ ЕПИДЕМИЯ КОЯТО УБИВА ПРЕДИМНО БОЛНИТЕ

54

Анонимен

преди 4 години

Има сайт на университета Джон Хопкиннс. Там можете да видите разпространението във всички страни, както и графиката на развитието. Сравнете Българската със Швеция и сравнете с разпределението на Ойлер. След това сравнете възможностите на Шведската и българската здравни системи. Швецията е далече пред нас и в началото на пандемията. От гледна точка на икономиката, най добре е да не се вземат никакви мерки и хоратата да не се лекуват. Това може да стимулира БВП с обороти към погребалните агенции.

53

Бай Иван

преди 4 години

Нормално, идеята на либералите е ,всички възрастни- най вече европеидна раса да загинат, а да останат младите-основно питекантропи от третия свят, тогава ще са доволни и щастливи ;) !!!

52

Една нормална

преди 4 години

Държава има все още.Сигурно ще ме плюете но...Нашата държава е посетена от Гипсовата бригада на Боко Неотразимии--Нарциса.

51

Анонимен

преди 4 години

"в Италия бяха смешни и един папагал се правеше на клоун, сервирайки кафе с лопата, но после измряха хиляди!"Ти беше и видя, нали. Даже ги познаваш и поименно тези хиляди, даже милиони.

50

Анонимен

преди 4 години

Швеция не може да ми е пример - имиграция от Сомалия, феминизъм, либерастия, разврат, високи цени, социална изолация, депресии. Където е минал социалния капитализъм - трева не никне.

49

Анонимен

преди 4 години

"Като си толкова ербап отиди в инфекциозното на Софиямед и подари цветя на всички с коронавирус!"С удоволствие, ама ако ми осигуриш достъп. Че не пускат никой. Шубе

48

Анонимен

преди 4 години

Mного отворени са някои тука, ама мишкуват вкъщи и дават акъл като Мангъров как трябвало 70% да се заразят.

47

УМЕН

преди 4 години

Поредния луд хорахаец. Страшен българин е с име Лахан, Рахан, Тарзан или Сандокан, не се знае. Неговите съплеменници тук полицията не може да ги удържи в домовете им за пет минути, а тоя се барикадирал в гората. Това само доказва че маангите са асоциални и вършат всичко напук и наопаки на хората в чиито държави се намират.