77

Х

преди 4 години

Кой е тоя ?

76

Анонимен

преди 4 години

Законите добри или лоши трябва да се спазват.Този случай не е на човек, който не знае закона или е неграмотен, а е умишлено.Колко беше глобата за такива нарушители - доколкото си спомням 50 000 лева?

75

Анонимен

преди 4 години

Ако го изнасилят в ареста да го поткрепим

74

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Не оправдавам извънредните мерки. Каролев е пич. От друга страна, политик в ареста е едно добро начало.

73

???

преди 4 години

Не за 24 часа, а поне за 24 дена трябва да го задържат този наглец и саботьор!

72

Анонимен

преди 4 години

Няма забравя преди години в предаването на Росен Петров по БТВ "Нека говорят" как тоя смoтaняк беше гост и се скара със събеседника си за някакво елементарно пресмятане. Тоя така се беше афектирал, че мозъкът му направо беше замъглен от злоба. Опонентът му се хвана за главата и не можеше да повярва на очите си и на ушите си че финансистът Каролев не може да сметне 2+2 образно казано.

71

ГЕРБ Е МАФИЯ !!!

преди 4 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах. Не бях комунист.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах. Не бях евреин.Когато дойдоха за мен ... Вече нямаше кой да говори.

70

Пурко

преди 4 години

Според тоя пискун и на червен светофар не трябва да се спира, ако няма други коли. Защото е "тъпо"! Коронавирусът няма нищо общо с онзи вирус, който ни сполетя с неговия коронован гуру Симеон две! Е-Дедо вече не е вджаза! Да си сяда на г.за и да не се прави на пубер!

69

Анонимен

преди 4 години

Ами защо не вкараха целия общински съвет на София под карантина при условие, че имаше болен от вируса в съвета

68

111

преди 4 години

Този толкова ли е закъсал за пари, че само се чуди как да чопне от държавата някой лев и търси начин да я съди, вместо да си налегне парцалите, аман от него, ***

67

Прокурор

преди 4 години

Каролев трябва да бъде съден за опит за масово убийство!

66

Анонимен

преди 4 години

До язеНеееееее, истината е, че дори Каролев не може да бъде по-нагъл от себе си ;)

65

Баи

преди 4 години

Тоя нарушил карантината и го арестували тия -23000 от вчера дето нарушили карантината и влезли от - англия италия испания кои ще арестува - ще осьди дьржавата и още как - неадекватните деиствия на правителството ни ще ги плащаме всички

64

Анонимен

преди 4 години

До СкептикИмате ли жена? Щото, гледам, и Вие с Каролев нещо....Та?

63

Наглост

преди 4 години

Предлагам незабавно да се събере целия парламент, правителството и двата щаба и да се приеме закон. Извънреден и не отменим закон в който да се запише, че лицето Владимир Каролев не може по никакъв начин и по никакъв повод да бъде спирано, проверявано или задържано за каквото и да е време.

62

г-н Каролев...

преди 4 години

...очеизвадно има особена нужда медиите непрекъснато да отразяват интензивния му интелектуален живот и поради това полага похвални усилия да влиза в полезрението на възхитените българи с най-невероятни лупинги. Лошо няма, доколкото е просто разсмиващ факт. За един патологичен смеш.ник.

61

Анонимен

преди 4 години

Здравите сили винаги са побеждавали здравия разум. Пък и той не е нещо друго освен common sense, разумът на дребната буржоазия, еснафите и финансовите садукеи. Г-н Каролев този път ще прави вятър на супата. Може и постна да е в течение на пет години.

60

пожелание

преди 4 години

ДАНО И ДА СА ГО ;;;ЛИ , ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВА !

59

Анонимен

преди 4 години

Единственото по-силно нещо от страха на барбаганьо е омразата към този, който не се страхува, породена от завист разбира се.

58

АК-47

преди 4 години

Няма значение, какъв си, политик, финансист, обикновен селскостопански работник, за кретенията няма почивен ден. Този е типичен пример за: "ТИЯ ли ще ми кажат какво да правя и къде да ходя". Нищо ново, типичен балкански субект.