13

Анонимен

преди 4 години

Биологичното оръжие е пуснато нарочно на 4 места: в Тирол , в Иран и в Бразилия и в Ухан. Засега.

12

Анонимен

преди 4 години

Аз съм в Лондон и пътувам всеки ден в метрото и никога не съм се чувствал по-здрав.тоя вирус е една голяма ИЗМИСЛИЦА !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Така създалата се психоза е добър начин за англичаните да се отърват от всичката п.аплач, която заливаше с години острова. Всички се разбягаха като пилци и се връщат кой откъдето е изпълзял. Когато всичко отмине със сигурност повечето няма да могат да се върнат, вече няма да ги пускат толкова лесно

10

Дъжд и вятър

преди 4 години

Кораба потъва то е ясно, хората се спасяват масово - вирус не вирус. Слави идва да ги издyхa кат л***йняни вестници тия дето допуснаха тая криза. Скоро една ролка тоалетна хартия ще стане 20 кинта като в САЩ.

9

Внос-износ

преди 4 години

Така е по редно,внасяме вирус - изнасяме вирус.Баланс да има.

8

Анонимен

преди 4 години

Явно никой не знае значението на думата КАРАНТИНА!!Извънаредно положение-дрън дрън!Продължават да щъкат насам-натам!И после-почваме отначало! СПРЕТЕ СКАПАNIТЕ САМОЛЕТИ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

777

преди 4 години

От такива гурбетчии идва заразата. Затворите границите докато отмине вируса.

6

Само питам

преди 4 години

Тия дето сега отлитат за Лондон 200 души, имат ли намерение да се връщат следващия месец? Ако се разболеят ( не им го пожелавам) от тоя вирус,в Лондон ли ще се лекуват? Каква точно спешна работа имат там в момента? Попълнили ли са декларация, че ще се лекуват в чужбина? Аз ако съм на мястото на Бойко, нямаше да ги пусна да тръгнат на път? За мен постъпват безотговорно към себе си и другите българи. Утре ще кажат други,че в Италия им се ходи. И тях ли ще пуснат?

5

Анонимен

преди 4 години

Поредния балон за това колко е хубаво в чужбина се спука. Преди идваха на зъболекар, сега като усетиха дебелия и се исипаха всички. Иначе по форумите големи куражлии и нямало да работят за толкова пари. И от управлението все недоволни. Пък сега се прибраха с подвити опашки

4

Анонимен

преди 4 години

Не можеш да ги спреш да се връщат. Българи са все пак. Но можеш да ги спреш да заминават.

3

Анонимен

преди 4 години

Няма оправия. Този народ е пощурял да пътува. Намалете заплатите, да видите как ще си седнат на задниците.

2

Анонимен

преди 4 години

По-добре смърт отколкото герберско-комунистическо робство. Свобода или смърт. Радев откак нареди на робите си от НС да узаконят спекулата всичко може да се очаква. Няма такваз държава.

1

Въпросът е

преди 4 години

Въпросът е *** защо се връщат а защо пускат други българи да пътуват към Лондон?