255

Да 282

преди 4 години

А *** го кажи на италианците,че според тебе 85% е трябвало да минат заболяването без нищо да им се случи

254

виновен е Путин

преди 4 години

Капитализмът се провали:свръх производство, брой на населението, количеството париСпоред специалисти икономическата мощ на човешката цивилизация се оценява на 100 трилиона долара, а в света циркулират 600 трилиона долара.Как капиталистите да запазят господстващото си положение:Съкращаване на производствотоСъкращаване на парите - кризаСъкращаване на населениетоВариант 1 - война. Не може, виновен е Путин, Русия може да попилее целия свят.Вариант 2 - вирус, епидемия - това е решението.

253

Анонимен

преди 4 години

Тиквата ако наистина искаше да спре заразата да дойде в България,трябваше веднага след първите случай в Европа да затвори границата за влизащи в страната ни хора идващи от държави с огнища на коронавирус.Вместо това Борисов се изтъпанчии обяви ,че той и правителството щели да направят всичко възможно да си преберяли всички български граждани от ЕС .Така на практика мутрата пусна в България тумбите ц**ани от които тръгна и вируса.

252

Анонимен

преди 4 години

По официални данни за 2019 в европа над 50 милиона пребуледували грип 70 хиляди починали. От тях 40% над 75 години. В България броя на починалите от грип се движи м/у 1000 и 3000 души през различните години. Че то всяка година трябваше да има изънредно положение.

251

Анонимен

преди 4 години

85% от заразените с коронавирус въобще не развиват някаква клинична картина, тоест те не се разболяват.10-12% развиват клиника на банални вирусни инфекции, като при повечето хора заболяването отшумява за 3-4 дни без антибиотици. 3-5% може да развият по-тежка клиника, като основно усложненията идват от белите дробове.

250

До 275

преди 4 години

А на бас,че тоя 1 млн. дето ще останат както прогнозираш,ще са евреите. Ще си разработят само за тях лекарство и ще си мълчат, докато гледат как целият свят умира.

249

Анонимен

преди 4 години

Към Всички ,които сте анти мерките млади , с кучета,с деца - Можете ли да подпишете декларация ,че ако ви тръшне двустранна пневмония Няма да идете в болница и да заемете легло,лекарства и апаратура ? А ? защо ще лишите от лечение Човек който спазва правилата ?

248

Българин

преди 4 години

Колко ,маски и дезинфектанти осигури правителството на хората ?0Те дори не дават и на медиците Те изкараха ченгетата за да панират народа !И сега кво излиза ,че ще си боледуваме от вкъщи ?

247

по страшното

преди 4 години

СценарийСемейство работи в хранителния и ресторантьоския бизнес, който затвори в петък. 3ти ден сме в неплатен отпуск без доход. Налични спестявания от 400 лв. 2 деца: на 1 година и половина и на 6. В хладилника 12 яйца, килограм сирене, 2 бутилки мляко и 1 кг месо + зеленчуци и плодове. Памперси до вторник. Другият трябва да платят ток, вода и парно общо 280 лв. До края на месеца има още 14 дни. Дни, в които има доход изобщо, а ще трябва да се яде нещо, все пак.

246

Анонимен

преди 4 години

Драги ми смехурковци .Ако не сте разбрали това е доста опасен вирус. Така че си стоите да дупетата и слушайте малко .Ако не се спрем да ходим на разходка ще умрат много хора. Пазете децата и възрастните хора

245

Анонимен

преди 4 години

Защо не се ограничи заразата като се вкарваха в карантинни лагери за две седмици всички които се завърнаха от Европа.Оставиха ги да сеят болестта.

244

Анонимен

преди 4 години

Ако земята се обитава от 1, млн. Човека . Няма проблем.

243

Анонимен

преди 4 години

В Люлин на пазара един микробус продава мрежи за прозорци срещу мухи и комари, побързайте, 650 лева бройката, побързайте защото скоро ще се затопли времето и мухите ще го разнесат навсякъде и всички ще се натръшкаме.

242

Анонимен

преди 4 години

от както има карантина броят на болните рязко се покачи.ти да видиш

241

Анонимен

преди 4 години

Професор Олег Хинков-През 2009у нас загинаха над 4000 от свински грип,но нямаше извънредно положение,Тогава през 2008-2009 беше епидемията от свински грип,през пролетта на 2009 в България за един месец загинаха над 4000 човека .Това заяви в Денят започва с Георги Любенов Проф. Олег Хинков -реаниматор и бивш зам .министър на здравеопазването. По онова време починалите от свински грип бяха предимно млади родилки и млади хора ,но такава истерия нямаше

240

Само питам

преди 4 години

Бойко, Бойко, съжаляваш ли сега, че даде 1 млрд.за самолети на Бай Дончо? Не иска с нищо да ти помогне сега когато може.

239

Анонимен

преди 4 години

Заразяването не става просто така по въздуха. Ако ставаше, досега всичко да е пламнало. В Норвегия почти половината заразени около 500 души са били на едно място в австрийски ски курорт. В Корея 1000 души са били от една секта. Никой не дава данни за Италия, Франция или Испания дали починалите възрастни хора не са от заразени старчески домове или поради вътрешноболнични инфекции.

238

МУХАТА

преди 4 години

купихте тоалетна хартия да ги смачквате! Ако са бълхи или кърлежи,ами нямате късмет,затуй не ходете по градини!То бива стадо, за всичко да обяснява вашия пастир,ама искам да спя. Неделя е!*** ТЯ ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ БЕШЕ ИЗЧЕЗНАЛА....КВО ДА ПРАЙМ БЕ БОЙКО ПАСТИР НАШ

237

мухофил

преди 4 години

Мухите са санитарите на природата. Не ги трепете .

236

Българин

преди 4 години

Вирус се преболедува за да отслабне и изчезне ,не се криеш от него !Ха ха ха ха ,много е наивен народа !Всеки се надява на Бойко празната глава !