51

да знаете

преди 4 години

Народното събрание ще заседава само в четвъртък и петък, но ще си приберат кинти като за редовна ''работа''.

50

Анонимен

преди 4 години

Ако сега пролетта заради карнитаната и вируса в Европа не се засадят зеленчуци от коя държава, и континент ще ни заредят? Познайте от 3 пъти.

49

Анонимен

преди 4 години

В понеделник в София за работа ще се опитат да влязат няколко хиляди човека. Например вероятно поне 2 хиляди през Владайското КПП. Ако за проверка на всеки се използват 15 секунди, това ще отнеме 500 минути, малко повече от дължината на работния ден. Да бяха сложили и един математик в тия кризисни щабове, или пък някой второкласник да им го сметне.

48

Скептик

преди 4 години

И на мене ми се струва че ще ни докарат да ядем клисав хляб и сол.

47

Plamen

преди 4 години

Мръсни *** ни управляват.Време е да ги избесим.Посягат на свободата на хората, а овцете си блеят затворени вкъщи...

46

До 45

преди 4 години

На тебе колко ти пуска в касичката Герп, ***.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49В италия средно умират около 2600 души всеки ден от друго.

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Кое им е нормалното на тия мерки?При нас всичкото ром е наизлязло пред блоковете на лаф-моабет, люпят семки, пият кафета и си барат смоко няма кой да им направи забележка, защото целият полицейски ресурс е ангажиран по КПП-та, да спира и да се заяжда с хора, тръгнали на работа.Това ли ти са нормалните мерки?!

43

sante_dog

преди 4 години

Има две държави които се справят успешно в момента - Япония и Южна Корея. Там тактиката е една - масово тестване!Тук обаче генерала каза - няма да тестваме, по-лесно е да затворим всичко и те сами да си умрат...

42

Анонимен

преди 4 години

Правилно! Айде сега селянити ПУ кулити и убратну ПУ силата! Наводнихте ни тука еййййй, немоа си изгледам петчленното дите че и вие надойдохте на талазиииии уууу

41

Анонимен

преди 4 години

Остава да пуснем армията да стреля по всеки, който е по улицата. Ай да ви е честита новата диктатура

40

Анонимен

преди 4 години

До ПотресенаСпокойно стрино.След 2 дни ще си болна от вируса и няма да ти се налага да ходиш на работа извън града.Само 2 дни още изтрай.

39

Иванов

преди 4 години

Мерките са добри. Радвам се, че начело на държавата са силни мъже.

38

Анонимен

преди 4 години

Сега Тиквата и гербасвата му крадлива Шайка,която вече се трансформира във фашистка хунта да връщат парите от винетките на хората

37

Анонимен

преди 4 години

В България всеки ден умират стотици хора от какви ли не болести а сега говорят само за починалите 3ма от коронавируса УЖ.На другите сигурно им е забранено да умират.В Италия при 60 милиона население вероятно умират над 1000души всеки ден от старост,инфаркт и какво ли не.

36

Пиян - залян

преди 4 години

По-големи простотии не могат да се измислят ! Пуснаха безконтролно всички от Европа , включително и така уважаваният ромски контингент , за които няма мерки и ограничения , сега да пазаруваме по график ! Най - некадърното и неадекватно управление ще ни довърши !

35

Анонимен

преди 4 години

Айй днешните дни-Рай за к.о.м.у.н.е.т.а.т.а.Дай им репресивни мерки и на ищо друго им не требе.Идеално им е,100% са в ерекция целодневно.

34

Оруел

преди 4 години

Границите отворени за българи идващи от чужбина и носещи заразата, а градовете тук блокирани.Хиляди се прибират от чужбина всеки ден без да са изследвани. Никаква логика. Има някаква друга цел. Чета в ***.bg че ще пръскат в Карнобат от въздуха срещу корона вируса(или пък срещу хората).

33

Анонимен

преди 4 години

До Скептикголям си специалист, тц, тц, тц.От тенис и от футбол разбираш ли?

32

Анонимен

преди 4 години

Айй днешните дни-Рай за ***.Дай им репресивни мерки и на ищо друго им не требе.Идеално им е,100% са в ерекция целодневно.