374

Хм

преди 4 години

Ами сега като сме в дефицит Бойко,размърдай се,вдигни телефона и кажи на големия си приятел Тръмп,че нямаме пари за самолети и го помоли да прекратите договора за самолетите. И понеже САЩ е голям приятел на България както обичаш да твърдиш,няма да искат неустойка за прекратения договор.

373

Свободен

преди 4 години

Аз със престъпни мутри няма да се обединявам!!!!!!!

372

Fenb

преди 4 години

Абе БатеБойко, кога ще пуснете в продажба маски?! Докато стане това току виж вируса минал и заминал?! Що за държава и власт сте, щом едни прости маски не можете да осигурите на лекарите, на хората?!?!Представяте ли си да е война? Толкова шивашки фирми, цехове и накрая не може да се пренастрои производството по време на криза - да се шият маски...за други неща няма дори и смисъл да коментираме...Едни маски!

371

НЕЗАБАВНА ОТМЯНА

преди 4 години

на спуснатата ни от Брюксел и посолството на САЩ карантина !!!!СТИГА ЦИРКОВЕ !!!

370

Бюджетен Излишък

преди 4 години

НАЛИ ИМАХМЕ 2 МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК ВЕ БАЦЕ? КО, ОКРАДОХТЕ ЛИ ГИ?

369

ББ ПП

преди 4 години

Със данните които показвате ако са верни до половин година ще сте във практически фали.Със по 10,20 заразени на ден ,това означава ,че пика ще е след три месеца.Затвориха Банско за да може да искат кинти от ЕС,само ,че защо не затвориха Пампорово и Боровец ? Усещам ,че щама вади стъкмистики

368

анализатор

преди 4 години

"Г-н Борисов",идва време да Ви се потърси отговопност за 3 мрлд.лв. дадени "акерне" на американците за самолетите след 4 год.Рано или късно идва момента на носене на отговорност.Днес кадахте,че бюджета е с 3 млрд.лв.на червено.Понимаеш,что будет?

367

упс

преди 4 години

Другари, защо ми сложихте бан, свършиха ви аргументите? Дано да съм ви притеснил. Хайде, от мен да мине, няма да ви преча да се надъхвате. Само по-леко, да не си замине някой от екстаз. Никога повече комумизъм!!!

366

Свиня

преди 4 години

Нашият милиарди и милиони за нищо ги няма..,дребни кинти за бонбонки...реално кризата започна след нова година индиректно което вероятно е довело до някакъв спад в приходите в хазната най вече от ДДС...но едва ли е нещо фрапантно...фрапантният спад в приходите от ДДС ще е когато се отчете ДДС то за месец март...едва ли досега има съществен спад на осигуровки ..страшното ще е след това...но оня от Банкя вече изяде 3,5милиадра че и излезе на 3,5милиарда на минус...да ти се доплаче от тъпотията Му

365

Анонимен

преди 4 години

Обединена нация но и водач трябва. Само с тумбаци не става.

364

Анонимен

преди 4 години

Ами като ги даде на американците за виртуални самолети, така ще е. Когато човек е гл-уп-ак, та е до живот!

363

мишо бирочето

преди 4 години

*** защо продължаваш да вкарваш боклюк дори по време на чума? кажи какво си подписвал? колко милиона тона боклюк от "зелената европа" ще изгорим за да не плащаме? къде отиват паричките за унищожения боклюк? в твоите сметки директно ли? с каква мрежа от фирми изкупуваш бокйлука и го вкарваш да ни тровиш? по време на респираторен вирус? какъв наглец си ти бе? ама ако не вкарваме по десетина хиляди тона на семица западна европа ще се зарине в торбички и памперси нали?

362

Анонимен

преди 4 години

Хахаа откраднали с 2 милиарда лева за 1 седмица..

361

Анонимен

преди 4 години

Как на дефицит?Преди 10 дена имахме два милиарда излишък!?Къде са парите?

360

Snowball

преди 4 години

Борисов на дефицит ли сте ?

359

Неразбрал

преди 4 години

На 29.02.2020 другарят борисов заяви, че хазната е пълна, държавата и управлението - стабиУни, и всичко, начи, е цветя и рози.И само след 20 дни се оказва, че сме вътре с 3.5 млрд!? И то при условие, че имало 3 млрд излишък от 2019, отделно взетите за по-малко от два месеца 800 милиона нов заем, и 1.24 млрд от ЕС за борба с коронавируса? Демек - Бабба Ганьос е профукал само за две седмици 5 млрд лева!? Отделно парите от ДДС, данъци и прочие отчисления от бизнеса? Алоооо ,Каскет, къде спиш бе?

358

Идеалист

преди 4 години

Така е. като подпомогна САЩ с 1 милиард $! Извадете със саратниците си нещо от офшорните си сметки за полза на народа си!

357

Анонимен

преди 4 години

Никаква милост за националнипредатели -- ще се обединим скоронавируса за разчистванена властта от предатели.

356

toto

преди 4 години

НЯМА ПРИХОДИ!!!! КАК ДА ВИ ГО КАЖЕ ЧОВЕК ПО ДРУГ НАЧИН. В КАРАНТИНА И ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ СМЕ!!! РАЗБИРАТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ? ЧЕТЕТЕ ЛИ КАКВО ВИ СЕ ПИШЕ, или копи пейст на тоя въпрос из всички сайтове и форуми? Само това ли ви спуснаха от централата?

355

Анонимен

преди 4 години

Ако коронавирусът успее да изхвърлипарвенюто, ура за него даже и паметник.