256

До 259

преди 4 години

Потвъждавам! Днес търсих навсякъде витамини,цинк и маски.Нямаше никъде! Не ми се вярва да са изкупени,може би ги крият за спекула или за богоизбрани!

255

-

преди 4 години

Без паника хора! Нещата се изпуснаха преди две седмици - мереха температура на хората пристигащи на аерогарите - тотално безполезно действие при скрит период от 14 дни. Гадинката вече е сред нас - профилактирайте имунитета и имайте позитивно мислене! Не искайте много! Ценете стойностните неща и се радвайте на живота! Пазете старите и застрашените хора! Не предавайте вируса по веригата - сперете го там където е и му "смачкайте физиономията"! Успех!

254

Анонимен

преди 4 години

Абе Годжи, *** ти си като информационна агенция бре. Преди 3 часа се изказа, че борбата с вируса трябва да бъде поделена м/у държавата и гражданите , 50 на 50!?За мен не е така, но както и да е.Тръгнах днес да купя маски и витамин "С" и, се оказа, че в 8-те аптеки които посетих нямаше това което търсих.За вашите държавни 50%, можеше поне аптеките да бъдат заредени с медикаменти и лекарства с които да се борим със заразата! Тиквена държава:(((

253

българин

преди 4 години

" Демокрация"А българино?!То"корона вирус" То"икономически спад"?А?И до къде опряхме? Хм.Пак до дисциплината!Тази която я имаше при социализма!А днес е слободия! Мъж и жена.Да са с маски в собственото си жилище.Майки да не смеят да си прегръщат децата си мислейки си за"вируса"?Да си на работа и си мислиш Да си по "далечко" от колегите че знае ли се? Хукна след 1989 г българино,сякаш беше на синджир вързан.Границата ни се пазеше при Живков. А ЕС с неговата "либералност" се оказа голяма грешка!

252

Анонимен

преди 4 години

За отличниците по математика при Ебола от 30 заразени 25 умират отстаналите 5 вече не могат да се нарекат хора въпреки че са оживели.Ето това е сташно.

251

mn

преди 4 години

Понеже се пишат доста на брой *** мнения от типа-"ама това не е нищо повече от обикновен грип".Абе, момци и женски момци. Това нещо нали минава през погледите на хиляди лекари и професори по света, които имат личен досег с този вирус. Вие сериозно ли мислите, че ако е безобиден като обикновения грип, лекарите просто няма да излязат и да кажат - "споко, това е подобно на нормален грип, няма нужда да се обръща такова внимание". А се замислете малко над това.

250

Da

преди 4 години

Ima ne6to gnilo.

249

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 243Абе то и SARS мутираше ама от 2003г. епидемия от SARS няма.

248

11

преди 4 години

Гледам, че тука има някви с 0 оценка по математика. В Италия в момента са 27 980 заразени, от които са починали 2 158 души, а са излекувани 2749. Остават 23 073 болни. До момента това са 7% починали или 7 човека на 100 са починали за малкоумните. От останалите 23 073 ще има поне още 3% при най-добрата прогноза, което означава, че в Италия смътността ще бъде поне 10% - 10 на 100 или 1 на 10!

247

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 243Никой не е казал че този вирус мутира като грипния или Хепатит C....всички станахте вирусолози да ви ***.

246

Анонимен

преди 4 години

До ЪтАми много е просто,кекави сте.

245

Анорак

преди 4 години

Да СЕ АНУЛИРАТ КАРТИТЕ ЗА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ.ЧЕ ДА НЕ ПРАВЯТ НАВАЛИЦА ПО АВТОБУСИТЕ.

244

Ът

преди 4 години

Казваш че смъртността от Коронавируса бил 3-4% , но това са само регистрираните случаи и изследвани , хайде сети се , че много хора го изкарват без дори да осъзнават. Кихат , кашлят, вдигат температура за няколко дена и се оправят защото са здрави. Как цяла зима нито аз бях болен , нито моите близки и приятели и сега постопли се времето, идва пролет и ме хвана кашлица и хрема, майка ми също, брат ми, приятели и колеги. Много хора изведнъж за седмица-две се поразболяха малко.

243

Скептик

преди 4 години

Работата е сериозна. Китайците са отворили жертва в специално оборудвано момещение едва в началото на март. Патоанатомите още не знаят дали са се отървали. Дробовете стават като корк. Дано смъртносъта да е при изолирани случаи и да се ограничи под 1%. Ваксина несе очаква. Ако е на Китайци, Руснаци, Французи, Германци - САЩ няма да я узаконят. Но има проблем. ПаникЩаба да каже ясно ранното откриване означава ли по-бързо излекуване или просто не лекуват, а поддържат. Кога и койтрябва да се уведоми

242

Анонимен

преди 4 години

За много притеснените и питащите,маски има.Въпроса е колко сте готови да платите за тях.

241

ВСИЧКИ ЩЕ ГО ХВАНЕМ

преди 4 години

Скоро случайте на COVID-19 ще престанат да се отчитат по простата причина, че ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ЗАРАЗИМ. Самия вирус е такъв!Хора, пазете се, в момента е важно да се ограничи максимално разпространението. Но ЗНАЙТЕ - НИКОГО НЯМА ДА ПОДМИНЕ. Мисля COVID-19 да започна да го наричам КАРМА-20. Спасение от вируса няма. Хората, които са отговорни, пазят околните и помагат вероятно ще изкарат вируса по-леко. Бъдете добри, бъдете отговорни, прощавайте, помагайте и ще се разминете. Останалото е СТАТИСТИКА.

240

Анонимен

преди 4 години

А за какво на теоретичният партиен проф. Муфтаджийски са му лепнати на два пъти през година генералски лампази?! Само защото в милионната американска армия главния лекар бил с две генералски звезди, та и в днешната велика българска армия шефа да е фатме-генерал с две звезди!?

239

Анонимен

преди 4 години

До 232Случаят с Италия въобще не е удачен ,да го даваш за пример ,колко не е опасен вируса!Да,не са 60% смъртност но и 6% не са малко още повече ,че животът там почти е замрял,ами я си представи ,че не бяха взети предпазни мерки и хората си живеят както преди заразата !Може да си сигурен че заразените и починалите щяха да бъдат с пъти повече !Това ли трябва да стане за да се уверят такива като теб ,че вирусът е опасен?

238

Анонимен

преди 4 години

До анонимния с 60 те процента...Ти с 2 бръчки ли си в черепната кутия бре една за ядене и една за .... Човека ти го е написал при смъртност от 0,1 процент от други вируси и смъртност от 5% от короната колко е според теб разликата мм? Математиката е хубава наука защото е точна.... Проблемът с този вирус е, че ако не се спре може да обиколи Земята и да почне отново и така всяка година наред с другите вируси... А ако сега сте на 20 и не ви пука то след някоя година няма да сте, а и вируса мутира

237

Анонимен

преди 4 години

Даже към момента в Италия смъртността е 7.1%. тоест 71 пъти повече от грип.