24

Костя Копейкин

преди 4 години

А руския народ защо живее в мизерия,при положение че има толкова много петрол, злато газ, диаманти...?!? Къде са парите на руснаците?!

23

Чиновник

преди 4 години

До Корона ГиросДоста трябва да си заблуден, за да си мислиш, че на нормалните хора им пука какво сте забравили и какво не, червена oтpeпкo.

22

Магарето Дончо

преди 4 години

Сигурно се опитва да отмести фокуса от ОКРАДЕНИТЕ АПАРАТИ ЗА ОБДИШВАНЕ

21

анонимко

преди 4 години

А по кой закон ще ги наказва и какво е "спекула" при пазарна икономика?

20

Анонимен

преди 4 години

Късно вече! Всичко продадох! На 20x цени! Охааааа! Сега следващата далавера е с храни, бельо, такива, ама чакаме да стане по-лошо. С няколко а Вера ще отваряне мобилни пазар чета, когато трябва.

19

Анонимен

преди 4 години

Пиар посред ЧУМА!-:(

18

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Каскет изчезни!

17

Зозо

преди 4 години

До Анонимен АлкохоликИ колко има за обдишване бря? 60 болни, 2 умряли, на обдишване са 2-3. Аман от прости ***. Апарати, та апарати. Казаха, че имало 1470 бр.

16

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Светът вече е фубол и Олимпиада, а шайката ни занимава с техните си драми.

15

Корона Гирос

преди 4 години

Тоя се събуди от зимен сън. ХАахахахуахауахаСигурно си мисли, че сме забравили за къщата в Барселона и Медицинските апарати. Ами не сме.

14

Анонимен

преди 4 години

Има две много важни мерки:- Т.н. пишман президент да спре да говори глупости. Човек, който цял живот е стоял в казарма сега разбира от бизнес. Това просто е срам.- Жена му да тръгне с жените от президенството да разнася храна и лекарства на самотни и болни хора.

13

пожелание

преди 4 години

Всяка аптека да се затваря веднага за такива спекулации ,докато не отмине тази чума !!

12

Шапка на Тояга

преди 4 години

Гешев много избирателно прави акции.Или са насочени към спонсори на БКП, или към някакви кокошкари.ГЕШЕВ, НИЕ ИСКАМЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ И ДРУГИТЕ СИГНАЛИ! НЕ ИСКАШ ДА ОСТАВАМЕ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ИМА БОГОИЗБРАНИ ГЕРБ-АДЖИИ И ДПС-АДЖИИ, НАЛИ?!

11

Анонимен

преди 4 години

превнтивни мерки нула и конят отиде в реката.

10

Анонимен

преди 4 години

Е как бе д-р главен в държавата?! Пазарна икономика е Ще ти кажат от аптеките! " Повишило се търсенето"! И какво ще им кажеш?! Май нищо! Нали държавата.Няма право,да се меси в " пазарната си икономика"? Така стоят нещата но по принцип! Или пак ще изровим нечий вратичка в кодекса?!

9

Анонимен

преди 4 години

Да апарати за обдишване,пълно мълчание .Може да ги изнесат и внесатфиктивно отново.Стана им весело,след като ,Фондерката им напълни банковитесметки.Кризата,може да се окаже поблагодатна от нормалното крадене.Мисловни процеси сър.

8

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросВ момента доставната им цена е по-висока, но пак е около 30 стотинки на бройка. Правете си сметка дали няма спекула.

7

Млад и богат тарикат

преди 4 години

Има логика апаратите да се продадат точно сега.От агенцията са казали, че тези медицински стоки ги пускат от 15-20 години на пазара и никой не ги иска, а сега има търсене и пак никой не ги купува, защото са на 50 години.Да се провери дали държавата може с парите от продажбата + малко допълнителен кеш, може да преоборудва запасите. Не мисля, че е лош ход да се модернизират запасите. ОБАЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПРОВЕРИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБА. ГЕШЕВ ДА НЕ СЕ ОСЛУШВА АМИ ДА ИЗКАРА ИНФО ПО ВЪПРОСА.

6

БарЦИлона

преди 4 години

В мътна водица се лови най-много рибка, ОНЯ го знае много добре това.

5

Доктор

преди 4 години

Този турчин ,който е искал да изнесе 250 000 маски от България сигурно е от незаконната партия ДПС май , а ? От тях или мародерство или терористични актове може да се очакват.