200

Анонимен

преди 4 години

Стоките са поскъпнали с 20 % вчера. Държавата само гледа и никой не говори за инфлацията.

199

Анонимен

преди 4 години

До до 185Дразниш,софиянецо,Средец(София) е била кално село и покрай него и други села, вземали са на хората селата и къщите,за да построят София и София я построяват образовани българи от другите български градове,защото софийските селяни не са били образовани,нито са имали занят и знания,за да построят София,погледни си историята на града,не дрънкай глупости!

198

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТти гледай какво става у твоята ти расия, днеска 45 нови случая, а още не изследват на изток, а там е пълно с китайци и кореици

197

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ не затвориха границата преди 2 седмици и внесоха проказата и сега ще трябва жестока карантина вътре. Франция затвори сичко от ВУЗ до ясли и градини.

196

Коронавирусът

преди 4 години

- В други страни няма да успеят, но хитрите българи ще ме убият от смях с техните спешни мерки!

195

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :>koe

194

Анонимен

преди 4 години

До До До До 165 (до185)Стига си хвалил Шоплука. Нямапо-*** бг от кореняците шопи,още Иречек ги опсва различни от останалите бг,и така цветисто...Намери и прочети. Нямаш нищо общо със Сердика и Константин Велики ,шопе.

193

Ahahah

преди 4 години

Това човешката простотия граници няма. Казваш им че да сецнеш някакъв вирус да си седят вкъщи и да не се струпват и че има храни и кво ли не за 15 млн души за 5 години и стокообмена продъшжава. Българина не ходи да яде на заведение и не ходи на бар с 5 човека ама ходи да се запасява за до другия вторник на опашка с 105 човека за да не се зарази от други хора :Д

192

Анонимен

преди 4 години

До 206Може да се подмиваш с хладка вода и ***, даже е по-хигиенично и ефтино....

191

Анонимен

преди 4 години

Сега ще дигаме раждаемоста, така ли да разбирам мерките за сигуррост?

190

gf hf mf :>

преди 4 години

До Защо не?,Предполагам, че тук говорим за хора, определен кръг, у който е концентрирано много власт и пари, а не кой знае еди кой си просто.Ако вярваме на конспирациите, значи говорим за това, че през годините ни тестват, на базата на масова психоза за да видят как света би реагирал на една глобална пандемия.За съжаление много неща, които се случват имат допирни точки с теориите на конспирацията. Времето ще покаже кой е прав. :)

189

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 195Те и западняците нямат даже са с големи дългове.

188

До До До 165 (до185)

преди 4 години

Наистина ли не знаеш, че още преди новата ера Сердика е била столица на тракийското племе серди, а по римско време (от век пр. н. е.) е укрепена, разширена и благоустроена? Оттогава се нарича Улпия Сердика, а Константин Велики е казвал "Сердика е моят Рим".Градът цъфти и продължава да бъде благоустроен и през Българското Средновековие (улици, пресичащи се под прав ъгъл и канализация под уличната настилка, бани и тоалетни вътре в къщите и т.н. Турците са го съсипали, но и тогава си е бил град.

187

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТБурканбанка или ГЕРБ ще дадат помощ за храна. Заемите си остават и като се оправи тогава ще ги връща. Инфлацията ще скочи

186

Анонимен

преди 4 години

За масови екзекуции не знам, но ще въведат обратно суверенното право на първа брачна нощ. Бойко шъ съ озори. Да тича повече по корта, че отдавна не е побеждавал стената.

185

Аз

преди 4 години

Това какво означава че затварят всички магазини без аптеки и хранители ли?

184

Старец

преди 4 години

Купих два хляба и 4 кисели млека, забравих да купя тоалетна хартия, че малко деменция взе да ме хваща. Дано не се свърши до утре, че няма с какво да се бърша после. Вестниците сега са с гланцирани листа, а не като Раб. Дело едно време.

183

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До въпросчеМи да не си теглел кредит! Вярно ще джиткаш пеша или с някой 20 годишен трошляк, няма да ходиш на почивка в Гърция ами ще садиш домати при мама на село и ще бъдеш свободен!

182

Анонимен

преди 4 години

До никк, картинката показва че ЕС без Китай не може да съществува. Трябва месец и нещо да се възстановят доставките. Китайците правят половината от световния БВП.

181

Анонимен

преди 4 години

По-добре е да са живи отколкото печалбата.