18

Анонимен

преди 4 години

А ве, черен петък ша има ли?

17

Анонимен

преди 4 години

9 много филми си гледал. Един филм трае 2-3 часа. След два часа и нещо да си се гътнал, разбра ли ве джедай. Маите ги няма, но са съществували доста столетия, а религиите хилядолетия, дали основни правила. И за патки да пасеш не ставаш.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10От къде да ги купим умнико,лекарите трябваше да работят тези дни без костюми и маски ли?! Добре,че ни продадоха турците нещо,да имаме на първо време,докато се ушият нашите,че ако чакаме на третополовите ЕС да са се разболели лекарите в белодробните.

15

Анонимен

преди 4 години

Удивителна е любовта на турците към Италия. Почти няма мелодрама, в която вицепрезидент на турски холдинг да не пътува два пъти в месеца до Милано. Затова и в последните серии, заснети в края на февруари и началото на март, една трета от героите определено демонстрират симптомите на корона вирус.

14

Анонимен

преди 4 години

Важното е да купуваме от там маски и униформи_____Подарява се !

13

nikonik

преди 4 години

Не мога да разбера защо си мислите, че държавите, които вие категоризирате като "тоталитарни" - Турция, Китай, Иран, Русия лъжели , а видите ли демократичният запад е искрен и откровен? Как го преценявате това?

12

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде се крие, в Китай смуа ти народ измря но там и 100000 да изчезнат никой няма да забележи, същото се отнася и за Турция !

11

Gogo

преди 4 години

След една седмица като разберат истината и на Ердоган ще му се стъжни положението

10

Анонимен

преди 4 години

Важното е да купуваме от там маски и униформи...

9

Джедай мастър

преди 4 години

Някой още вярва ли в Бог, Аллах, Буда?!!! Аз никога не съм вярвал. И кой ви спасява сега? Хора, учени хора. Инак всинца ще измрем. Тия в Иран що не ходят при аятолаха да ги лекува, а?!! Много са ми смешни вярвашите хора. Както и времето е необратимо. Както и да е. Пак казвам маите познаха. Това е. Вируса издържа до 56 градуса. И издържа в човек със седмици. Карантините няма да го спрат. Ще видите. Молете се да сте със силен имунитет. Инак ....

8

Анонимен

преди 4 години

Короната я има отдавна. Сега я откриха.И турция и е през мигрантския ...

7

Анонимен

преди 4 години

Ако я крие, прави като България.

6

Fenasi Kerim

преди 4 години

Всички турски електрони медии са със заглавия за вируса. Който и сайт да отвориш. Със сигурност има много заразени но крият. Има недостиг на маски и обявиха преди две седмици че спират износа на маски и медицински костюми. Нито дума няма за помощта за България в Интернет на турски сигурно за да не дразнят населението. Двата тира с маски и дрехи за България бяха изпратени тихомълком без да се съобщава по турските медии. Това е уговорка между Борисов и Ердоган. Самите турци не знаят.

5

Анонимен

преди 4 години

Ердогановата диктатура не си пада по-долу от Тошовата - скри ли Тошо от народа си за аварията в Чернобил?

4

мак

преди 4 години

Много е възможно, че крият нещо. Още повече, че са пуснали орди към Европа.

3

Архиепископ

преди 4 години

Джамиите са идеалното място за рсзпространение!!! Това което не направиха технологиите, ще го стори заразата. След нея ще останат само атеистите.

2

Бау

преди 4 години

Ердоган е точно такъв тип и би ги накарал да крият.

1

Пижо

преди 4 години

Много ясно, че няма как да имат само един случай при положение, че са събрали 3 млн. мигрантски *** откъде ли не. Отделно гастербайтерите им се шляят из цяла Европа. Естествено, че цяла Турция гори. Просто там не изследват никой за висура, както и у нас. То и у нас нямаше да изследват, ако ЕС не беше обявил голямото раздаване на 50 млрд. за борба с коронавируса.