64

Леле мале

преди 4 години

До белите престилкиАми *** го лекувай ти щом си толкова компетентен.

63

Драган

преди 4 години

Мутафчийски, стига си излизал по телевизията, а вегнага взимай Ремдизивир ! Почвайте веднага да го купувате !

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до Някой сиАма, разбира се, че Борисов никога и за нищо не е виновен.Нищо, че от 3 месеца в Китай върлува чума, а нас ни завари без екипировка дори за медиците.Маските не бяха скрити, а бяха изкупени от китайците и бяха изнесени. Нямаше кой да забрани това.Спекулата с маски кой трябва да я пресече. Аз ли ?Държавата ни е неподготвена. Факт !И за това е виновен лично и персонално Бойко Борисов !

61

Анонимен

преди 4 години

на някой май му харесва да измрът пенсионерите -потайно по домовете ,без да се знае от какво , отпада бремето за пенсиите , остават само младите роби и безценната Несчупена икономика цъфти .

60

ВАЖНА НОВИНА!

преди 4 години

В 9 ч.20 мин. болният е пръднал.

59

Анонимен

преди 4 години

Електре,много си пр.ста,***.В обърканата ти главичка само червени вируси щъкат.Само че когато червените бяха на власт нямаше корона вирус,свинска чума,птичи грип,луда крава,герберски простотии и т.н.

58

arsenalfc

преди 4 години

Най-лошото се случва. С тези лекари, които имаме, дано да греша, но ни чака големи беди.

57

Ангел

преди 4 години

В Дания болните са 1300 и няма смъртен случай .Ние тук ще направим 50% смъртност !!!

56

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Оставка, гербаджии ! Докарахте чумата в България.

55

Анонимен

преди 4 години

Няма нови случаи или вие не знаете за тях???

54

селянин

преди 4 години

лекарство против махмурлук ПОМОЩ освен за биричка за друго не се сещам

53

Анонимен

преди 4 години

WHO казва 14, нашите 7. Кой лъже?

52

Анонимен

преди 4 години

Депутатите са хора, много важни за държавата, за това с цел да се предпазят от смъртоносната болест ще излязат в платена ваканция 45 дни, за която ще получат около 10 хил. лв. на калпак."45 дни ваканция, считано от утре, ще получи Парламентът, заради корона-вируса.Предложението внесе председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, по искане на ПП ГЕРБ.

51

Анонимен

преди 4 години

къде прочетохте, че 14 са потвърдените случаи в България според WHO ?

50

белите престилки

преди 4 години

Приеха го и за 24 часа ще го уморят.

49

redordead

преди 4 години

до Питанка, да, сезонният грип е с по-висока смъртност, но короната е много много по-заразна - т.е. - дори с по-ниска смъртност, заради много заболели, в пъти повече от грип, броят на починалите е значително по-голям...Проблемът не е да се сравняват двете - за грип има ваксини - за короната хем няма, хем е много по-агресивен при разпространението си.

48

Хоремаг кретен

преди 4 години

Не бе то тоя вирус не е опасен.Сезонната диария убива повече хора от всички войни взети заедно.Нема страшно.Измислен е в тайна лаборатория под ръководството на фон Дер Лайен и Шарл Мишел.Те са създали и чумата през 1366-та.

47

Ели

преди 4 години

Хайде стига с медикофобията, прекалихте!На първа линия са медици, сестри, санитари, администрация болници - първи поемат удара.Не гледайте частниците и МЗ. Малко уважение и разум, хора сме.Медиците не са виновни за частните клиники и точене на пътеки от бивши и настоящи депутати.Желая здраве на медицински персонал и пациенти!Медикофобията ми прилича на Русофобията.Уважавайте, за да бъдете уважавани!

46

Питанка

преди 4 години

Ако се дава успоредна статистика за корона вируса и сезонният грип(заболели, починали), ще се окаже, че една група хора насаждат психоза. Ако единият вирус е причина за пандемия, другият си ***🙂

45

До 40.

преди 4 години

"Защо не разлепите трансперанти и плакати пред спирките в София, че е опасно да се ползва градски транспорт.Еми, ще станете по-рано, ще си купите колело. Има колелета за 200 лв. За 200 лв. си рискувате живота? Вие, у час ли сте?"И като ви блъснат, защото нямате опит в градското каране сте на печалба.