192

Анонимен

преди 4 години

До 212 Сори к...о а американската сатаниска мрежа която принася в жертвоприношения хиляди деца годишно защо не кажеш нещо? А за епстеин кажи две думи кажи

191

Анонимен

преди 4 години

Русия е обкръжена отвсякъде и се готвят да я нападнат. Агресивните фашисти от Финландия, Литва , Естония,Латвия, Грузия, Туркменистан , Азърбейджан, Монголия и тн. Много са ,силни са. Затова др. Владимир Владимирович е взел мерки и е изнесъл спастрените 200-300 МИЛИАРДА ДОЛАРИ при гнилия капитализъм и империализъм.Слава таваришчу Путину!

190

Анонимен

преди 4 години

Когато Хитлер напада СССР, много от местните, в това число и евреи са се радвали на германците, защото са си мислели, че ще стане по-хубаво за тях. Толкова са били мачкани от Сталин!Е, не е станало по-хубаво, но е знаменателен факта какви чувства са изпитвали към кремълския диктатор.

189

Бро

преди 4 години

И как американския елит се храни С месото на малки деца защо не кажеш? Това са всеизвестни неща...

188

човек

преди 4 години

До: Пешо (номер 202)Прав си, Пешо! В днешно време никой няма желание да напада Русия.Но има и друго. Днешните младежи в Русия, дори да са били на служба в армията, никога не са помирисвали война.По-точно, може дори да са помирисвали барут, но не и кръв.Разкъсани от мини тела, живи, но без крайници, без очи...Затова смятам, че възрастните ветерани, тези които през войната са били млади момчета като днешните помнят ужаса, и никога не биха искали да се бият отново като днешните...

187

Анонимен

преди 4 години

Руска държава, руска нация и руска народност няма.Има федерация, която е узорпирала преди около два и половина века името на Киевска Русь наричайки се руска федерация.Това е било възможно поради факта, че Московията в продължение на векове е окупирала днешна Украйна, смятайки, че тя никога няма да се освободи от москалско робство.

186

Анонимен

преди 4 години

Четете статиите на Литвиненко кремълския чикатило I и II. Литвиненко е бивш агент на КГБ (ФСБ), информацията му идва от кухнята. Двете статии ги има преведени на български навсякъде в интернет. След като ги написва същата година Литвиненко е убит с полоний. Ще си обясните защо Путин обича да опипва малки деца и да ги целува по коремчетата без знанието и позволението на родителите.

185

Айшето от Сливен

преди 4 години

И аз че подкрепим Русия оти не искам американски войник от близка до Сливен тяхна база да ми удара детето насред Сливен....

184

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Знаете ли, че изпратеният да достроява СП-2 руски специален кораб "Академик Черский""А ти русофилче, знаеш ли че никоя корабозастрахователна компания не иска да застрахова твоя академик заради американските санкции и Дания просто няма да разреши на тъпия академик да строи каквото и да е. На Путин са обяснили че номера с новорегистрирана компания от руски милиардери крадци няма да мине, така че забрави за СП-2 и Черский.

183

Боила

преди 4 години

*** Има и доста по опасни в редиците им не ги подценявай

182

Ооо

преди 4 години

Много му лае устата ако не бяха съюзническите воиски и доставките на танкове, самолети и... Щеше да е в историята че е съществувала скапаната русия

181

Сисо

преди 4 години

Аман от тази война. Все нея предъвкват те и друго няма с което да се гордеят. Но ме съмнява сьвременните руснаци да хванат винтовките и да се сражават за Родину. А и войната ще е сьвсем различна.

180

човек

преди 4 години

Понеже тук виждам че се подновява стария мит как българин нямало никога да се бие с руснак ще го опровергая тутакси като кажа че да, може и трябва да се бие като ще дам един точен пример:Гледах репортаж за етническите руснаци в една прибалтийска държава.И един млад офицер руснак в армията на държава член на НАТО му зададоха същия въпрос. Ще се бие ли с друг руснак като него ако се наложи?И той отговори със същата поговорка, че дори да е руснак, ако дойде при него с меч, ще умре от меч!

179

Пешо

преди 4 години

Историята е доказала, че всеки диктатор има нуждата от поддържане на заплахата от външет враг с едничката идея а властва още. Путин напълно се вписва в този образ. Аз не съм чувал за някой, който си въобразява, че в днешно време може да нападне Русия и да победи. Това е бълнуване само на болни мозъци.

178

Боила

преди 4 години

До 193 това с западни агенти които ще заплатят с живота си.

177

полковник Петров

преди 4 години

И аз съм Българин!!! И питам: Кои разграбиха,продадоха и подариха БГ от 1990г. та до днес? И за каква демокрация,култура и морал ми дрънкате във време на див капитализъм?

176

Боила

преди 4 години

До 196 това с западни агенти които ще заплатят с живота си.

175

Да не заспиш

преди 4 години

До 2 март 69-та Приказваш колкото да не заспиш. Отначало се водят боеве между граничарите,после идва и редовна войска. Китайците повреждат един секретен тогава Т-62 на леда на средата на р.Усури.Руснаците с артилерия разрушават леда и танкът потъва. Китайски водолази през нощта връзват на дъното танка със стоманени въжета и го изтеглят на китайска територия. Накрая руснаците използват масирано реактивна артилерия и о.Дамански остава за СССР. През 90-те години островът бе отстъпен на Китай.

174

Анонимен

преди 4 години

Ако някой посмее да ни нападне, ние ще повторим, увери Путин в интервю за ТАСС.Цялото интервю ще бъде показано днес по руската телевизия.Защо някои принуждават руския лидер да напомня тези неща? Знаете ли, че изпратеният да достроява СП-2 руски специален кораб "Академик Черский", преминаващ покрай сомалийските пирати, Йемен и през Суецкия канал е под охрана на руски бойни кораби. Руснаците се принуждават да му осигуряват охрана в мирно време, застраховайки се от подли изненади.

173

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 183"На немец или французин, ако му кажеш, че трябва да се сражава на руския фронт ще присере в миг."Някои другари все още си живеят с представите за водене на война от преди 75 години. Изобщо няма да им се наложи французи и немци да се разкарват до руските блата, те не са потребни на никого. Просто ще избият руснаците от хиляди километри, а за самите руснаци ще се окаже че най-хубавото е, че още преди да бъдат мобилизирани от вожда Путин или следващо мекepе, войната ще свърши.