174

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Колко пъти ще използваш думата "потyрнак", пияндe? Тръгнал да ме заплашва с прокуратура, а на теб знаеш ли какво ще ти се случи? Хайде стига заплашва да не останеш изненадан. Всички наши възрожденци са били против официална Русия. Защото целта й е била да ни анексира и да овладее проливите и Константинопол. Руснаците да си празнуват в Масква, тук не са добре дошли. Ние сме в НАТО и ЕС, Русия е вражеска страна, опитваща се да се меси във вътрешните ни работи. Нигерия със сняг.

173

Анонимен

преди 4 години

Каква хилядолетна история има Русия? КГБ, Новичок, и Бог? Лицемерие.

172

Хомосексуалист

преди 4 години

Американските учени са доказали, че половите сношения межди мъже са нормално поведение в цивилизованите западни държави.

171

прост човечец

преди 4 години

Поздравленя!

170

Знае ли някой?

преди 4 години

За какви американски тенекии ще ръсим тази година 2 милиарда долара - за подводници ли танкове от 50те години на миналия век? Няма ли вече нареждания от Мустафа?

169

Анонимен

преди 4 години

"Бракът е съюз между мъж и жена" - много на място и навреме казано, поздравявамг-н Путин за това уточнение. Ако не опазим хилядолетните си традиции, наистина ще изчезнем и ще се разпилеем.Ако някои има друго виждане за същността на брака, да си направят някъде държава и да си гласуват такива закони, каквито ги устройват.

168

Анонимен

преди 4 години

славим путин, а Празника?А свалянето на цената на газа , благодаерние на Борисовия интерконектор?? Това са новините на деня за българите, рубладжии!

167

Анонимен

преди 4 години

Потурнак обяснявай се на прокурора, не тук. Днес е български национален празник, но и руснаците празнуват. Ти си тук да насаждаш омраза, което е криминализирано. Такива като теб късат българският флаг като го мислят за руски. Прокурора да се занимава с теб и да ти чете обясненията на дрисканиците.

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 176Мдаааааааааа, явно в АОНСУ география не се е преподавало........:)

165

Анонимен

преди 4 години

В Париж близо 2 милиона със семействата си излязоха преди години на протест срещу закона за осиновяване на деца от хомосексуалисти. И полицията ги би, и деца имаше пребити от полицията с окървавени глави и закона за осиновяване на деца от хомосексуалисти най-демократично с бой и полицейски палки го приеха във Франция.

164

Анонимен

преди 4 години

А на руското пасольство няма ли да рапортуваш. Или вече си получи 30-те сребърника

163

Анонимен

преди 4 години

Русия е най-голямата страна в Европа, заема половин Европа, повече територия от Европа отколкото всички страни на ЕС взети заедно. Русия е пазителка на европейските ценности базирани на християнската култура и никога намя да допусне на тази част от Европа да се разпространяват западни европeдерастически ценности.

162

Bad Company

преди 4 години

Ххахахахах! Руските *** блокираха!:) Айде бре, разкажете ни за комунистическата-езическа -сифилистична мумия на която се кланят "православните руски християни" на централния площад !!! Ъ??? Ко??? Ххахах! Наздраве!

161

Анонимен

преди 4 години

Потурнака почна да отрича и да се оправдава. Явно е нужен сигнал до прокуратурата.

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 165Русия ме интересува точно толкова колкото Нигерия. Раша е английското име на родината ти, но понеже си неук си мислиш, че някой я обижда. Бъркаш ме с друг, "Раша" не ме интересува защото България е в ЕС и НАТО, българите купуват немски коли, американско оръжие и почиват в Гърция и Испания. Присмивам се на вас, плиткоумните платени русoрoби, обожествяващи изостанала страна като Русия, сякаш на някой му пука какво мислите. България отдавна е взела своя цивилизационен избор.

159

168

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАйде бе, думай, отворко!

158

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 169"Православен" е сал поп Киро, цигарения бос, дето дърпа ушичките на наш Грипенчо.

157

Анонимен

преди 4 години

Хората си пазят традициите. Не като тук, джендъризми, родител 1, кончита вурст, фики и подобни.

156

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТКажи бре, как така в "стожера на православието", Русия демек , на централния площад смърди езическо-комунистическа мумия?!

155

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Хи-хи-хи, либерастчетата почват да се нервят на Путин и руснаците. Казвате кофти, че *** нямат права, а !