21

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТНе чух отговора на въпроса ми. Иначе, и аз говоря на Английски с англоговорящи и на Немски с немскоговорящи. Много *** русофил си.

20

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен 1962-ра година, когато на 12 април излита Гагарин, половината европейска територия на бившия СССР е още разрушена, и някъде още живеят в землянкии бараки, 20 години след войната, и след загуба на 22 милиона млади и здрави мъже и жени.По същото време, в твоята Западна Германия се изливат всички видове помощи, под форма на плана Маршал, за да се спре надигащото се недоворство на немците срещу окупаторите си. И днес Германия е окупирана, и с минимална армия, смачкан дух.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма ли да напишете за договора за газта ? Или ви е много проруско ?

18

Питали радио Ереван

преди 4 години

Защо Русия освободи България. Ние не знаем за подобен случай. Опитаха се да анексират територия, но ги наритаха само няколко години по-късно.

17

Патриот

преди 4 години

Единственият окупатор е само американският !Да живее БЪлгария и Русия!

16

ТТТТТ

преди 4 години

До 11Ти как мислиш сме говорели с турците на български ли? Много *** русофоб си хахаха

15

Анонимен

преди 4 години

По-добре гръм да те удари отколкото Русия да те освободи. Ще сме последни в ЕС докато не изчезне и последния ***, който работи против интересите на България.

14

Реално

преди 4 години

Ако ги няма американската БНТ и Иво Инджев всичко ще е наред!

13

Един от Северозапада

преди 4 години

До ДртПрч Ама ББ отива да се целува и прегръща със Ердоган, навръх празника, нали? И го гледа с кучешки влажен поглед, докато Ердоган е хладен като лед....Само дето не е изул гащите и не е застанал в поза партер, нашия, пред Ердоган.Преди малко гледах и П Стоянов, "Той е!". Беше противен като президент, но в изказванията си навръх 3-ти Март е два пъти по-противен, не остана човек не оплют. Понякога си мисля, Бойко и Стоянов етнически Българи ли са след такива изцепки.

12

Татул

преди 4 години

Изобщо не ни разделя. Факт е, че Русия ни е помогнала в освобождението и благодарение на нея сега се биете в гърдите, че сте Свободни българи. Не ме интересува какви интереси е имала тя за да направи това. Всичко останало са долни подигравки с историята и една целенасочена подмяна на ценностната ни система и традиции. Очаква скоро да има не българска държава, а бургерска.

11

Анонимен

преди 4 години

Погледнете западна Германия и източна Германия за да видите какво е Русия и какво е Запад

10

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТКакто 500 години българите са говорили турски ли? Тая опорка вече не работи.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Да, но тя тая логика работи само докато Русия печели от нея. Стигне ли се нещо да дължи, и вече не работи. Иначе, темата ще ни разделя, докато копейкаджийте в България не изчезнат. Тях ги е имало още по време на Освобождението, затова сме имали "русофилска" и "българофилска" партия.

8

ТТТТТ

преди 4 години

Аа, нищо не ме разделя, че ако не беше Русия още щяхме да говориме турски, като част от Турция! Както става с кюрдите, както става и с каталунците! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ И НЕЙНИЯ БЛАГОДАРЕН СЪСЕД БЪЛГАРИЯ!

7

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрчРуския шпионин разделя и настройва едни срещу други...както му е поръчано от Кремъл.

6

Анонимен

преди 4 години

Русофила е изпилен и продухан мозък

5

ДртПрч

преди 4 години

ББ поздрави за празника всички българи, а Резидента само тези, които не били повярвали на някаква си манипулация. Това е разликата между родолюбеца и руския агент.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Доставките от САЩ бяха животоспасяващи за Русия през ВСВ.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2САЩ спаси цяла Европа, а и Русия. Ако не им помагаха и ако не водиха война с Япония Германия и Япония щяха да си поделят Русия като стой та гледай.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Русия сега нямаше да има България. Дали са имали интереси или не - факт е, че те са ни освобидили и благодарение на тях имаме собствена държава. После и Сталин спаси не само България, но и цяла Европа.