149

Анонимен

преди 4 години

и Ердоган и Путин са едни големи смешници

148

Наблюдател

преди 4 години

Няма по *** статия ... Тия съвсем издишат .... Сто пъти руснаците им казаха, че унищожават терористи .... и така ще продължи докато и последния терорист в Сирия не умре или избяга ....

147

Анонимен

преди 4 години

конгоанци запалили гарата в лион франция.

146

Анонимен

преди 4 години

Солун никога не е бил Български.

145

Анонимен

преди 4 години

единственният лидер с топки е Путин,, смел и разумен човек, никога не предава приятелите си . Умен тактик и истински мъжкар . Бих гласувал за него с 2 ръце ако имах визможност .

144

Ха ха ха

преди 4 години

Леле ако почне война между Русия иТурция българите ще се включим на страната на Русия и ще си върнем Одрин и Солун а може и Босфора да стане наш. А пък Турците нека се осланят на чл.5 ние имаме да си връщаме гърците също няма да им простят!

143

До Мотрофан

преди 4 години

Митрофан ти си профан, това ми звучи, като Мексико да нападне Калифорния. Икономиката на Турция е като въшка прет тая на Евросъюза, така че едва ли това нещо може да стане.

142

12МСП

преди 4 години

На където и да погледне човек, вижда само специалисти,политолози,тактици,стратези и т.н.С една дума Клаузевиз може само да се учи от тях , а още по добре за вземе една дебела тетрадка и четирицветна химикалка и да си води записки.Сигурно 90% от тези специалисти леглото си не могат да оправят,а казармата са виждали само в неспокойният си сън,

141

Анонимен

преди 4 години

Ердоган си продаде душата на дявола Путин, така, че сега ще си сърба супата. Руснаците така са свикнали да мачкат наред, нямат един съсед с който да са в добри отношения освен с Китай.

140

Анонимен

преди 4 години

Русия няма интерес да има стабилност в Европейският съюз .Те отлично знаят ,че бежанците ще дийдат първо при нас,не в Русия.

139

митрофан

преди 4 години

Немога да разбера,защо някой от вас защитават Ердоган.Той напада независима държава.Асад бил диктатор.Путин бил диктатор.А ка щереагирате,ако нападне България,или не ви пука затова.Дали насранато Нато,дето всеки си прави каквото иска ще ни помогне.Тоя път и Русия няма да се намеси.Ще ревем,ама никой няма да ни чуе.

138

Не се заблуждавайте

преди 4 години

Рано или късно , Турция , ще бъде подкрепена от ЕС и САЩ.ТАКЪВ Е ДОГОВОРА ОТ НАТО!ЕРДОГАН НЕ Е САМ!ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ С РУСИЯ!

137

Анонимен

преди 4 години

Тоя султан какво дири непоканен на чужда територия ... Къде е знаменитото ООН ?Да видим колко му стиска да удари руски части ... може да видим в действие черния лебед

136

Обективен

преди 4 години

Турция ако не спре сега ще изгуби своите земи, защото Башар Асад щедро ще ги обещае на Кюрдите!

135

X

преди 4 години

Русия е враг на цивилизования свят!

134

Тууу

преди 4 години

Сега Турция няма да спре докато Асад не се измете от Сирия. Ердоган беше казал ,,Ако нападнат наши бази и убият войници в Сирия това ще е обявяване на война.". Сега от 2 дена наред бомбардират всички цели в Сирия. Няма значение дали са на Русия или Асад. Който в Сирия е враг на турците.

133

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е НАТО да удари Путин през устата.

132

митрофан

преди 4 години

Едностранчива,пристрастна,платена и злобна статия.Германците са най-зависими от Турция и затова я защитават.А после обвиняват RT че били послушна медия на Русия.Да,но там поне малко се стараят да са обективни.DV е направо про американска медия.Никаква обективност,нагли и безпардони тълкувания на факти и новини.

131

Какво предстои

преди 4 години

Усещам как кюрдите и иранските милиции ще се включат в подкрепа на сирийската армия и тогава брадатите главорези заедно с турските им ятаци ще бъдат обърнати в бяг чак до Трабзон!

130

Анонимен

преди 4 години

дано настъпи мир в сирия.то бежанци за европа винаги ще организират да идват в европа мултибилионерският глобалистки елит от соросовата националност няма да спрът с това.европейците като се мразят едни от други и не се обединяват така ще е третият печели.