40

Бау

преди 4 години

Не мога да повярвам, че никой български "бизнесмен" не е започнал да произвежда .. маски. Ще остане под пари...

39

Анонимен

преди 4 години

Оставка защото не затвори границата с ЕС и застрашава живота на бг.

38

до 39

преди 4 години

Държавник дето говори само банкянски, мЪчи се каже нещо друго освен КонгратулейшЪнс. Ама то от човек с тъмно минало какво друго да очакваме.

37

Нищо ново

преди 4 години

Ако беше разблокирал ракия от резерва, можеше да се каже, че е направил нещо полезно. Не спирта, а ракията предпазва от коронавируса. Доказано!

36

Koko

преди 4 години

На бб пожарникарските мерки. Този див див популизъм и селяния. Тоталитарно управление и незачитане на демокрацията. Не може да управлява като султан и да харчи от нашите пари тупайки се в гърдите аз, аз, аз. Днес решава разблокира резерва, утре решава и закрива бизнес, а вдруги ден окончателно приключва държавността.

35

Анонимен

преди 4 години

Добре, че Борисов е Премиер в тези мътни години. Държавник и човек с голяма буква. Представете си злобните Радев и Нинова да са на власт. Умирачка.

34

доmr.Starbucks,26,15

преди 4 години

НЕ се спряхте да се заяждате с Радев и жена му и все Нинова ви е крива. Хората се тревожат от пандемия,а вие платените от ГЕРБ само идио*тщини пишете из форумите. Радев ли ви лъже за вируса или Бойко?Радев ли ви е казал,че ще ви лекува със светен спирт? От пожарникар-премиер затова сме на тоя хал.

33

До25

преди 4 години

Абе не е точно така,при пандемия маските трябва да са опаковани и Стерилизирани с ЕО,нещо което шивашките фирми няма как да го направят!

32

Цвъки

преди 4 години

До -Ти *** ли си?

31

Цвъки

преди 4 години

До Активист на БКПВсичко е наред, няма да се плашиш. Чака го каката там, ти кажи при теб какво става!

30

Анонимен

преди 4 години

Спирта от резерва може ли да се използва след датата на изтичане срока на годност?

29

Анонимен

преди 4 години

ако посегнат на резерва от ракия, значи положението е зле

28

Анонимен

преди 4 години

А за барЦелонският вирус колко спирт ще са необходими?Дали ще стигне резерва?

27

Анонимен

преди 4 години

"измислете един"?! Абе ти нормален ли си? Какво изобщо става в тая държава, не може всички да са толкова зле, просто не може. Кажете си в прав текст, че не тествате никой щото нямате пари за тестове. И престанете да лъжете. Няма как да няма у нас нито един заразен. До Италия и Испания има по 3 самолета на ден, винаги са пълни. До Австрия и Германия са сигурно по 5. Франция също се готви за епидемия. Само в България видиш ли *** е имунизиран. Айде стига сте лъгали. Хората откачат и се запасяват

26

истината е че,

преди 4 години

Хора купувайте се спирт днес,че утре ще струва шишенцето по 5 лева. Щом се разблокира чак националния резерв значи има причина да се тревожат хората.

25

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Абе,къде е Радев !?10 дни ,вече не се е показвал.Да не е под карантина с Деса.А Нинова,като верен ятак,да им носи ядене :)

24

Анонимен

преди 4 години

В Бг във всеки град, даже в някои села, има по поне 10 шивашки фирми. Толкова ли не можаха да дадат заявка за ушиването на маски?! Тези, които се продаваха по аптеките, не бяха нещо специално. Всичко, което се шие в Китай, може да се шие и в Бг. Една седмица е предостатъчна на 1 шивашка фирма, за да ушие десетки хиляди бройки. За 2-3 дена ще са в аптечната мрежа. Ръкавици търсете в магазините тип "Левче".

23

от 5 само питам

преди 4 години

Защо ми слагате минуси бре хора? Питам какво стана с няколкото случая потвърдени за корановирус? Статията е от преди два часа на сайта: ,, Доктор Стойчо Кацаров: У нас вече има заразени с корановируса." Тия хора последно от това ли са болни,или не? Или Бойко не е прочел предната новина? Кое е вярното?

22

Анонимен

преди 4 години

Борисов,пращай директно Гешев във Велико Търново,да види къде похарчиха малките шушляци Парите от Европа и защо не произвеждат Маски!Другото е празни приказки!

21

Анонимен

преди 4 години

"Ей каквото и да направо Борисов ще е грешно за червените *** тук :)"Не е вярно, ако се пенсионира на топло, цяла България ще празнува