34

Koko

преди 4 години

Този шум и тази демонстрация говорят само за едно- прикриват се случаи на коронавирус, с цел избягване на политически последствия. Очаквам истината да лъсне до две седмици, когато мащаба ще е на пандемия. Не знам дали обърнахте внимание на изявленията, но има само 1000 теста, които ще са само за елита- депутати, администрация олигарси и обръчи. Никой не му пука за нас пчеличките.

33

Анонимен

преди 4 години

Обиколих 6 аптеки тази сутрин, маски няма. Една готина аптекарка ме заговори, шал върши същата работа, или да си направите ръчно от памук и марля. Иначе пак по информация от една от аптеките, една маска е струвала 15 стотинки.

32

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли е че Боко умното е изпратил малкото ни лекари в заразени зони да наблюдават?

31

Анонимен

преди 4 години

До хмммОще март трябва да изчезне този вирус защото е по-топло от обичайното.

30

Анонимен

преди 4 години

Корона вирусът върлува от миналата година,а наша Мара сега се сетила да се побара.Колко китайци се прибраха в Китай за китайската нова година и коло се върнаха от там?Знае ли някой тези хора къде живеят и кой ги контролира?Освен всички останали пътуващи българи и чужденци.Трябва ли да пламнем и ние,за да вземем адекватни мерки.Китайците са 1 милиард и 300 милиона.Ще останат достатъчно.А ние?

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 26Човек то 700 000 е целия електорат на ГЕРБ + братята.

28

Анонимен

преди 4 години

Вече има случаи а корона вирус в Палермо на остров Сицилия,и в Тоскана.

27

Анонимен

преди 4 години

Милиционерски номера

26

АнонимеН

преди 4 години

ГЕРБЕРИТЕ ДА НЕ СЕ РАДВАТ ЩОТО 700 ХИЛЯДИ ОТ ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е ТОЧНО ПЕНСИОНЕРИ ГЛАСУВАЩИ ЗА БОРИСОВ , ЧЕ ТОЙ ЩЯЛ ДА НАКАЖЕ КОМУНИСТИТЕ КОИТО ИМ БИЛИ СЪСИПАЛИ ЖИВОТА!!!ГЕРБ ЩЕ ИЗГУБИ НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ АКО ДЪРЖАВАТА ПЛАМНЕ! СЛЕД ТОВА НА ВТОРО МЯСТО БСП!

25

хммм

преди 4 години

вие да не сте изпрекрали от този сайт бе, от 7 новини на главната страница 5 са за коронавируса. При положение че в България все още няма и един умрял, а след около 1 месец като дойде топлия април няма да има и помен от него повече от него мисля че изкуствено насаждате паника сред обществото. Нищо чудно че на който и мой познат да звънна в България за друго не говори в момента. Много сте се наплашили във вашия офис, за съжаление нищо няма да ви покоси, не се безпокойте национални предатели.

24

Зозо

преди 4 години

Абе *** кога ще гласуват за нов лидер? Да не се изкашля някой там в залата, че отида коньо у ряката :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

Влизай в Долапа

преди 4 години

Имам съмнения, че един колега има Корона вирус. Може ли да го изолирате за 14 дни - до месец? Мерси!

22

Зозо

преди 4 години

До ВасилевЧетох го това. Короната чисти територии без война. Сгради, машини, всичко остава за новите ползватели. Иска сe само да ги почистят после нещата :))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 4 години

Важното е,че мастити професори като Кантарджиев например,вместо да изкажат що годе компетентно мнение по въпроса ни надуха ушите с това,какво им бил казал Б.Борисов.Да се смееш ли,да плачеш ли.

20

АНТИ

преди 4 години

Covid-19 ще накара нашите институции да работят.Това те, най го мразят !

19

Анонимен

преди 4 години

Голямо шоу. Бате Бойко с пищова ще пази на вратата да не влезе вируса.

18

ПРОДАВАМ МАСКИ

преди 4 години

Продавам маски против КОРОНА ВИРУС!100 броя САМО ЗА 10лв. Маските са био производство, made in China. Купувай народе! Който разбира, тук се спира.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако е вярно,че в аптеките няма маски Гешев трябва вече да се е задействал,за да провери къде са маските,и да следи за спекула с тях ако ги има. Вместо всяка евро държава да се постави по карантина за 1 месец,и вируса ще премине,се занимават с циркове по летищата с термометри,и вируса ще се появи из цяла Европа за поне 3-4 месеца,и ще замине и турзма,и икономиката.

16

Василев

преди 4 години

Спокойно бе селяни прости, ще има преразпределение на пазари без война, с едно екологично чисо оръжие, ще се сринат борсите и икономиките, ще се обезценят средствата за производство и корпорациите, ще се поизкупят, средния бизнес ще залезе, две, три инат държави , ще се сринат и после пак продължава кръговрата в икономиката и живота!Нищо толкова драматично няма, просто процесите са управляеми и се взимат важните решения!!!Гуиндулин!ЦРУ!!!

15

F5

преди 4 години

ПЛАТЕТЕ НА НЯКОЙ ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ ДА ВИ НАПРАВЯТ СИГУРНИ ТЕЛЕФОНИ И СИГУРНИ КОМУНИКАЦИИ, ВЯРНО ИЗЛИЗА ПО-СКЪПО, НО ПО-СИГУРНО!И ДА ВИ ПРОГРАМИРАТ БГ СИГУРЕН СКАЙП С ВГРАДЕНА ЗАЩИТНА СТЕНА, МАНИПУЛИРАТ !!!ДНЕСА, ВЯРНО МОЖЕ ДА ЗАГУБИТЕ МЪНИЧКО ОТ ПОСЕЩЕНИЯТА, НО ПОМИСЛЕТЕ И ЗА НАРОДА!