15

Анонимен

преди 4 години

Да разпита прокуратурата мис ***!Нека тя обясни откъде са тия пари!

14

Анонимен

преди 4 години

Борисов отказа да коментира: Не мога да обръщам внимание на две свраки, които са се събрали и си говорят. Да, де, ама едната от свраките, Янева, е семейна приятелка на Цветан Цветанов, вътрешен министър в първия кабинет на Борисов, прославил се, че подслушва наред, в това число и премиера. Така че няма никакво съмнение, че информацията на Янева е от първа ръка.

13

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

ИСПАНЦИТЕ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ КОМУНИСТИ ! Те наистина друго не са в състояние да измислят!Комунист--означава мозъчно увреден човек НО БОЙКО НЕ Е !

12

Зозо

преди 4 години

Аз мислим че няма по-прости хора от ***. Елементарни лъжци. Борисов ще управлява още 25 години до самия крой !

11

Анонимен

преди 4 години

А колкото до къщата в Барселона, нямам съмнение, че тя е купена с пари на Борисов, зле прикрити през общия им приятел със Златев Александър Чаушев. На 26 юни 2012 Борисов споделя пред LОVЕ stylе: Имa eднa гocпoжицa, кoятo ми e пo-близкa, милaтa, aкo я oбявя, щe я рaзкocтят. Кoгaтo приключa c държaвнaтa рaбoтa, щe ce oжeня и щe cи я прибeрa. 2012 е годината, в която въпросната двайсетина годишна госпожица ражда дъщеря. Чудесен повод бащата да подари на госпожицата къща няколко месеца по-късно.

10

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

Под наименованието "АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ" НА бкп/бсп , ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИРА :"АКТИВНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОСТОТИЯ"!Те наистина друго не са в състояние да измислят!Комунист--означава мозъчно увреден човек!

9

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

За пореден път се убеждавам за тъпотата на нашите "ченгесари от ДС/БКП! Бойко ще управлявя още 25 години до самия край !

8

Анонимен

преди 4 години

Странно ....Тоя вестник що не пише за паричките преведени от панамска офшорка на Елена Йончева? Това поне го има документирано черно на бяло!

7

Анонимен

преди 4 години

Дали има или няма, истината къде по-рано, къде по-късно, излиза наяве. Трябва ли да е толкова *** човек, за да не си дава сметка, че един ден ще изплува истината и няма да остане скрито - покрито. Ама то, за тази работа се иска акъл!

6

Зозо

преди 4 години

Няма по-прости хора от ***. Елементарни лъжци.

5

BGN

преди 4 години

Оф, дано Испания и Италия направят нещо, че тия тука нашите си ги знаем. Ако не бяха те, още щяха да ни разбравят , че вноса на отпадъци е фейк .... разни герберунгели

4

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

"ПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА"---ала.... ЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВА!За пореден път се убеждавам за тъпотата на нашите "ченгесари от ДС/БКП!Преди много години на болната ми от рак майка, наш роднина избягал в Испания , изпрати лекарството ЕНДОКСАН.От т.н.ДС---конфискуваха пратката , и я предоставиха за ползване на "Правителствена болница " Нашия роднина ни изпрати втора пратка , защото му съобщихме за случая!*** от ДС- обвиниха майка ми , за "незаконна търговия с лекарства" , защото случаят се разчу !

3

Анонимен

преди 4 години

Ей не случихме на Президент нито на опозиция, нито на компромати. Толкова ли сте прости, че говорите стари и глупави неща. Борисов е на сцената дълги години, а Премиер от 10 години и ако е имало нещо досега 100 пъти щяха да го изкарат. Смешници.

2

L.

преди 4 години

Самосезирането и самоотсезирането до каква степен са контролируеми?

1

Анонимен

преди 4 години

Ще,ще.Не бързайте.Всичко с времето си.