85

Анонимен

преди 4 години

До 93Социализъм ***, който реши че Кулата на дедите КИ е много буржуазната, изрита ни, а вътре един мазен плешивец си имаше резиденция и ядеше от нашите прибори и даже нашата готвачка му готви .. евала!

84

&

преди 4 години

До @ Не разбираш ли, че това се случва в момента?Едни фирми правят огромни наеми на хилядите си апартаменти. В съшото време, изкупуват яко от строителните фирми и другите собственици. В един момент, намеса на нормален апартамент от 1000 е станал на 2500 за 10-15 години и не, това не е нирмалната и инфлация.

83

Анонимен

преди 4 години

Абе нали ви казах че ше дойдете на мойо. По добро от социализма нее измислено. Нали искахте Капитализъм аресвали ви.

82

Анонимен

преди 4 години

До И каквоИ какво ще стане? Даваш на черно но в общината предлагат програма, където можеш да осъдиш този, дето то дава на черно, за доста солидни суми. Давай на черно. Само някакъв загубено се не знаят немски, ще ти се вържат и почти за месец-два.

81

И какво

преди 4 години

Абе ние сме минали през фиксиранетие цени.Сега ще почнат да се дават пари на черно и те така.Само не знам тия не четат ли поне малко история.Нищо ново не е открито.

80

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да са високи наемите. Всички се бутат в големите градове. На никой не му се копа с мотиката на село.

79

@

преди 4 години

Ами да се направят "синдикат" на наемодателите и да изгонят всички наематели на улицата. Или наем какъвто решат те или да спят на улиците.С техните камъни...а де?

78

MasterЧерпак

преди 4 години

Ей, изядохте свинeте, гoведата, кокошките, че и на кенгурата посегнахте

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Добре хубаво.Статията е поредното доказателство за безумието на германците.Нали имаха стотици милиарди излишък искаха да вземат още бежанци.Фабриките имали нужда от поне още няколко милиона работници.И сега година по-късно.Няма жилища,няма пари няма тва няма онова.Нещо много лъжат тия като с аферта на фолксваген.Една машинка на колекторът и вече бил еко..

76

ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ НА ЦЕН

преди 4 години

А ТУЙТО БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ КАКВО ШЕ ПРАВЯТ СЕГА?И КАПИТАЛИЗМА 30Г.ГО СТРОИТЕ И ВСЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ПОСТРОИТЕ.

75

Анонимен

преди 4 години

Супер!

74

Анонимен

преди 4 години

Инлолото е, че ако сега е в Берлин, утре плъзва и по другите градове.

73

ВЪПРОС

преди 4 години

Всички знаем че Германия се задъхва в Сферата на Социалната Политика - Тоест , в тези Жилища по наем живеят Роми и Ислямисти - и Германия им плаща Наема като Държава , в същия момент тези жилища са Частна Собственост и Турците постоянно печатат касови бележки за по-висок Наем на Бедните Души . В тази Зона на Берлин е като в Кале - Столипиново и Факултета бледнеят в отношение на Смрад , Мърсотия и Заразни Болести .

72

Анонимен

преди 4 години

До 80Разменете си телефоните и си го обеднявайте другаде ...

71

Анонимен

преди 4 години

South Park имаха епизоди за гентрификацията преди 3-4 години.Гледайте ги!Но общи взето - с цел да се подобри квартала, едни корпорации изкупуват всичко , правят наемите непоносими, изритват хирата от там и настаняват разни хипстърчета, дето взимат прекалено много пари за глупости.Проблемите не се решават, просто се изместват ...

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Обяснявам на господинът нещо важно защото е заслепен от пропагандни филмчета.

69

Анонимен

преди 4 години

До 77Спри се с тея самолети бе!

68

Анонимен

преди 4 години

До 66Благодаря ти! Хирата не го виждат, но акос еха стане в София с днешните нива корупция, ще гледаме Цецо с 6 апартамента ше е шега, защото ще има разни с по 6000.

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69су 27 е доста голям самолет а радарът на ф18 е един от най добрите.Су е мн як самолет носи купища ракети бомби и тн има си картечница даже май 2 изобщо много сериозен самолет е.Но първо се стрелят с ракети отдалеч а от голямо разстояние ракетите не са мн точни.Освен тва ф18 обикновено се подържа и от модифициранф18 за радиолокационна борба.Абе има много фактори трудно е да се каже-тия размазват ония.Ние няма да се бием с никой но имахме нужда от функционален самолет.

66

Рентиер

преди 4 години

Да ги замразяват бе! Както София не е България, така и Берлин нито е Германия, нито е Европа, нито целия свят. Там си имат локални причини, поради които прибягват до тази мярка. В Хамбург, например или в Мюнхен, не са замразени наемите. В София също не са замразени. Така че, другарЕте, на които им е скъпо в София, могат да се изнесат към Берлин. Никой няма да ги пита кво и що, камо ли да ги спира.