31

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, социализЪма вика Тиквун.Е нали се е борил срещу социлизЪма.

30

българин

преди 4 години

Нямаме гражданско общество , защото сме с робска психика ! Ха да беше станали това в бяла страна ,всички щеше да скочат !

29

До 17

преди 4 години

Детето е в спортно училище и ходи по екип на училище бе, мозък.... Що си мислиш, че всеки по екип "афишира" нещо? Служителите на енергото да ги "събличаме" ли според теб? А ***, наркомани и комплекса и от б сектор, нападнали дете, заслужават да бъдат спукани от бой...

28

анонимен

преди 4 години

Извинявам се за техн. грешка - мислене

27

Анонимен

преди 4 години

Някои фенове на "Левски" са гаменчета. Преди няколко години синът ми, студент в София бил с червено шалче на английски отбор. И някакви хулиганчета му счупили телефона и удряли по лицето. Безпричинно, той не е цесекар. Заради бяло-червения шал.

26

анонимен

преди 4 години

Повече се отчаях от някои коментари, че момчето е виновно и че с късите поли си го търсели. Това мислини е ужасно и ни праща в средните векове. Няма надежда за нашата държава с тези пломбирани мозъци. Значи нормалните с наведени глави и под ключ, насилниците на воля навсякъде?

25

Анонимен

преди 4 години

Запалянковци ще поставят ултиматом държавата да не закача спонсора им,защото от неговите пари зависел отбора!Запалянковци ще блокират центъра на Пловдив защото собственика на отбора бави строежа на стадиона.Запалянковци ще блокират столицата защото според правилата трябва да изхвърлят отбора им във В група.А това не им харесва.Запалянковци пребиха почти до смърт шефа на фенския им магазин,щото не им дава пари.На улицата вече не можеш да излезеш от бездомни кучета, сингапурци и запалянковци?

24

Хмм

преди 4 години

На нападателите ако им се виждат ясно лицата на записите от камерите, полицията ще им е най малкия проблем, повярвайте! Защото това дете най вероятно има батковци-съотборници. Едни по 120 килограма. И предвид спорта, едва ли ще блестят със склонност към диалог.

23

Ф.С.В.

преди 4 години

До24- Затворите са препълнени и вече за такива провинения има само "мъмрене" и обещание -повече да не правят така и СЪЖАЛЯВАТ)) до утре))

22

Анонимен

преди 4 години

А, така. Тия гаменчета и престъпници си намериха майстора. В затвора знаете ли как ги обичат такива млади момчета като тия. Ще влязат с тясно "о" и ще излязат с голямо, разширено "О" . Ще свистят като жътварски стомни като излязат от затвора.

21

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти ще я пускате тази статия с камерите, бе? Вчера нали пак я бяхте пуснали. Разбрахме още от първия път, к'во повтаряте като папагали....толкова ли няма новини?

20

До 8

преди 4 години

Не виждам защо намесваш Румен Радев в цялата работа.Сам го наричаш Румен Ветото, а после говориш , че не бил наложил вето и т.н. Свидетели сме как Президентът налага вето и после Парламентът пак си приема съответния закон и всичко приключва.

19

Анонимен

преди 4 години

Ултраси биеха един ром, и се намеси австралиец. Знаем историята, сам срещу 15 човека, наръгал единия. Лежа много в затвора защото искал да помогне. И тука щеше да е така, ща ха да ги изкарат най добрите момчета който са шегували само. И митинги в тяхна подкрепа ще се правят.

18

Гост+

преди 4 години

"...възпитанието по време на социализма.... бе по-добро". То ако само възпитанието при социализма беше по-добро щяхме да си стоим в България и да си свиркаме...........

17

Анонимен

преди 4 години

Правил се е на много отворен, но си е намерил майстора.

16

Анонимен

преди 4 години

И защо трябва да афишираш публично в градския транспорт на кой отбор си фен.Това се прави на стадиона, а не в автобуса.

15

Иванов

преди 4 години

Пуснете снимките им. Хората искат да видят престъпниците.

14

Ф.С.В.

преди 4 години

При условие че имаме най много полицаи на глава на населението в Европа- спокойно тогава може в всеки автобус да се вози по едно "шкембе" за да има ред!

13

До 6

преди 4 години

Разбира се, че не го пише в Конституцията.Това са просто неписани правила за безопасност.

12

До 7

преди 4 години

Аз не съм краен запалянко, ни момчето явно е.Казах само че е опасни да се ходи с надпис ЦСКА точно в Подуене.Ако беше с нормални дрехи без обозначения със сигурност никой нямаше да го съблича.