287

Анонимен

преди 4 години

Защо полумаргинали,те са чисти рубладжии дори не русофили,а РУБЛАДЖИИ но плучаващи лептата си в долари и евроТова да си АНТИМОРАЛЕН а да говориш за морал,да си НАТРЕСЕН на българите за пРезидент а да говориш за нечестни избори,това да не признаваш гласовете на милиони българи,това да си кукла на конци на ПАРИЯТА МАЙКА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ-БКП а да говориш за мафия КОГАТО БАШ МАФИОТИТЕ/ТИ / са ПОГНАТИ,това да си *** и антибългарин а да говориш за Левски-КОЩУНСТВО КОМУНЯРСКО!!!ГНУС КОПЕЙСКА

286

Миро:

преди 4 години

Бойко,ТИКВА СИ ГОЛЯМА!Всеки знае го това!Друга като,тебе,нямас твойта ГУМЕНА ГЛАВА!Теб,народът те не иска!Тикво,знай и разбери!Мощно той ще те притискада се махнеш скоро,ТИ!!!

285

Анонимен

преди 4 години

За радев не знам, но за герб гласуват само *** маргинали от махалите и мъртви души..

284

Герб

преди 4 години

Вчера си честитяхме празника и имахме банкет. Затова не бяхме на шествието.

283

АЗЗЗЗ

преди 4 години

Маргинала Радев отказа да се прекръсти на паметника на Апостола! Безбожник.

282

Анонимен

преди 4 години

Слушах ги по радиото - пропуснали сте най-важното, от речта на президента - че Левски не е търпял преклонените глави.Правилно му ръкопляскаха и правилно освиркаха най-некадърната кметица на София.

281

Миро:

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ=КОНЦЛАГЕР! ВСЕКИ В ИНСТАНЦИИТЕ ПРАВИ ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН НА КАЙМА!

280

НЕ ОБИЖДАЙТЕ НАРОДА

преди 4 години

ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, А ГЕРБЕРАСТИ ПРОСТИ.ЗА ТЪ ПАТА ТИКВА ВЧЕРА СМЕ ПРАЗНУВАЛИ, ДА ГО У *** НЕЩАСТЕН. ВЧЕРА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕКЛОНИ ПРЕД ПАМЕТТА И САМОЖЕРТВАТА НА СВОЯ ВЕЛИК СИН! ТИКВАТА ОТ СТРАХ СЕ Е ОМАЗАЛ ОТВСЯКЪДЕ! НАРОДЪТ ВЧЕРА МУ ГО ПОКАЗА - "АЙДЕ, МАНИ СЕ БОКО". И НЕ ОБИЖДАЙТЕ РЕДОВИТЕ БЪЛГАРИ, КОИТО ДО КЪСНО СЕ ПОКЛАНЯХА НА НАЦИОНАЛНАТА НИ СВЕТИНЯ ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!! МАРГИНАЛИ И КРИМИНАЛИТЕ СА В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БАНКЯНСКАТА МУТРА.

279

Миро:

преди 4 години

Бойко не става за нищо!Да си взима Тиквата и да изчезва!Бойко е един ***!ТАКЪВ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ НЕ ТРЯБВА!ЕДИН ЛОШ ПРИМЕР ЗА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ Е!СТИГАТ НИ КРАЖБИ,СТИГАТ НИ ПРОСТОТИЯ,СТИГАТ НИ НЕКАДЪРНИЦИ ТУК!

278

1

преди 4 години

Само питам герб,изпратените от тях,на протеста,в защита на избора на гешефтов,те какви бяха,от кой контингент бяха.

277

Анонимен

преди 4 години

Браво Биков! Направо му се изcpa в каскетчето на ***!

276

Анонимен

преди 4 години

До Анонименхайде по-полека, вие да не сте цветът на нацията?!да и какво имаш против?

275

Анонимен

преди 4 години

До Студент пиар в суполовината колеги от курса ми по пиар в су работят за герб и цъкат коментари по цял ден от телефоните ситова е по-интелигентната половина от курса ти. Другите сте по-тъпички и затова не са ви наели. Цъкайте за ***, но кво ше правите рублите не знам.

274

Анонимен

преди 4 години

Лош матрЯл, ***, полумаргинали, пошлост, дребнавост, политическа неграмотност, хайде по-полека, вие да не сте цветът на нацията?!

273

Shark

преди 4 години

Именно ГЕРБ са полумаргинали, на ръба на крими контингента, като се започне с вожда им

272

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Ами той и полуграмотния Борисов разцепи родната си партия БКП-БСП и присъедени най големите некадърници да основе комунистическа партия ГЕРБ. Ама вие продължавате да гласувате за комуниста Борисов. Така, че не виждам причина Радев да основе партия от което се страхува некадърника Борисов.

271

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГерб все още печели при положение че интелектуалците не харесват тази партия -сега ми се изясничак сега ли разбра, че не си интелектуалец :)И ти си със забавени умствени рефлекси като ***.

270

Мунчо

преди 4 години

като отиде в масква да се целува с жужето на парада Деса кво ще прави?+ ще му сцепи кофата като се върне- ще изплющи цялото руско посолство докато го няма

269

Анонимен

преди 4 години

Е и аз се чудя защо Герб все още печели при положение че интелектуалците не харесват тази партия -сега ми се изясни

268

Студент пиар в су

преди 4 години

Ако се чудите откъде идва всичкия спам, половината колеги от курса ми по пиар в су работят за герб и цъкат коментари по цял ден от телефоните си.. даже вече им дават служебни хуавей с безплатен интернет и имат група във вайбър, където им пращат по кои статии да тролят..