24

Свиня

преди 4 години

Аз ще си купя винетка но стига тези нагли безсрамници да преасвалтират шосето от околовръстния до края на Кокаляне. Всеки който е минавал през Панчарево знае че пътя е отврат кръпка връз кръпка лътя се кърпи вече над 30г. Какво нахалство и колко дебелоок и нагъл трябва да си за да искаш пари за този заебббан коларски път

23

Да питам?

преди 4 години

А тези отбивки от северната тангента кога ще ги пуснат.Затворили са ги и чакат съдебно решение.Да де ама кога-2025 ли?

22

жаго

преди 4 години

За билетчета да търкате имате 2 милиарда, айде да си купите и по една винетка. Който не ще - има и други пътища освен Северната тангента .

21

Анонимен

преди 4 години

Тия нищо като хората немогат да направят вече е трагично.

20

Анонимен

преди 4 години

Има ли нещо което гербавите да са сътворили и да е в полза на хората и да е читаво. Всичко е в полза на мафията.

19

АнтишоП

преди 4 години

Това по-голямо *** от шопа няма на света. Сутринта даваха по нова някакъв в Своге как заградил пътя и не дава на никой да мине. Дядо му 61-ва имал нива там. Е това е истинският шоп.

18

Факт

преди 4 години

Сбъркана е идеята за какво се плаща винетка, но от ГЕРБ нищо смислено не може да се очаква.

17

Реалист

преди 4 години

Тази недомислица се появи при доста градове в България и засяга жителите на големия град, а не селата или кварталите, за достъп го които се иска винетка. Жителите на тези села си имат винетки, докато не всички от големият град имат винетки.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако ги водят жители на София и плащат данъци като за София каква е логиката да им се иска винетка. Между другото същото важи и за провинцията на доста места довчерашни села са вече квартали към съответния града и си плащат данък като за град така, че и за тях не би трябвало да им искат винетки.

15

Стар Софиянец

преди 4 години

Това са излетните маршрути на софиянци от време оно, но новите софиянци как да го знаят. Затова новите софиянци искат селяните от тези села да плащат винетки, а не знаят, че винетки всъщност трябва да плащаме ние софиянци. Жителите на тези села си имат винетки.

14

провинцията

преди 4 години

Честито на софиенците.

13

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Значи утре прехвърлят бул. Дондуков за поддръжка на АПИ и започват да глобяват, че нямаме винетка за булеварда. Хитро, типично за ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 4 години

Нали оня ден се хвалеха шопите, че вземали големи заплати. Касиерка в Била вземала 1400 лева. Пък днес се пазарят за 100 лева на година. Големи мишоци.Хем столичани хем ***

11

селтак

преди 4 години

Да се направят и обществени тоалетни ,където водачите да могат да пиш-кат направо от колата !

10

Столичанин в повече

преди 4 години

Бистрици, железници, доколко знам са села, нямащи общо с град София. Значи, живееш на село, в къща, но да плащаш една винетка 100 лв на година ти е много скъпо? Повечето карат джипове по за над 100 к евро. Ето това е ***, и ето затова сме на това положение.

9

Обективен

преди 4 години

Проблемът е, че тези пътища винаги сме ги възприемали като част от уличната мрежа на София, а те сега се оказват извън нея в резултат на някакви игрички, кой как да краде повече.

8

Някой

преди 4 години

Вие изобщо четете ли.Или язе съм се прецакал за винетка и другите да се прецакат.НЯМА знаци и обозначено,че за пътя се изисква винетка,а тихом-мълком глоби.Това е нарушение на закона.Все едно да спреш някъде и да дойде паяка и да ти вдигне колата,нищо че никъде няма знак че паркирането е забранено.

7

???

преди 4 години

От цялата работа с тол системата не разбрах защо товарните автомобили ще плащат по-малко от леките коли. На практика товарните автомобили рушат пътищата хиляди пъти повече от леките автомобили, а ще плащат по-малко.

6

Законите

преди 4 години

са абсолютно еднакво задължителни за всички!!!Както ние си плащаме,така и те да си плащат!!!Безплатни обяди няма!!!Животът стана пари и всяко едно нещо си има цена!!!Стига вече само с техните капризи,претенции и искания!!!Останалите и ние сме хора,и си плащаме,като попове-данъци,такси,винетки,ГО и други!!!Атанас Буров го е казал още на времето,че колкото по-честно си плащаш,толкова по-спокойно живееш?!?

5

Freeman

преди 4 години

"Видими резултати"