208

Анонимен

преди 4 години

До VasilikiТи лъжеш.Вашите може и да са крали и да са направили палат.На нашите им даваха само лихвоточки, които в крайна сметка изгоряха.Храната беше хубава - да. Кокошарникът беше отзад на двора. кoчината до него. От там идваше храната.Дали бай тошо е имал кoчина в задния двор на оборище?

207

Анонимен

преди 4 години

Разрушиха заводите и застроиха градинките и паркингите на градовете. Социалистическият строй оставил градинки и паркинги. Защото е глупав и не се сетил да ги застрои. Но капиталистът е много умен и веднага ги застрои. На първия етаж дъни дискотека, на втория етаж спи демократ.

206

Vasiliki

преди 4 години

Защо лъжеш? С какво е била задоволена повече от мен например...Цецка Цачева или Менда,Пекинската или който и да вземеш от тяхната клика,т.е. от бившата номенклатура? Ще ти кажа! С нищо! Бяха едни канцеларски плъхове и това е! Родителите ми не са били номенклатурчици и не сме живеели по-лошо от горе споменатите. Имаше храна бол и най-вече истинска,а не като сега-химия! Каквато е била храната за Цецка,такава и за останалите. Българите по селата направиха палати-такива в каквито живеят Ротшилодви

205

Влез в "YouTube

преди 4 години

И виж "north korea luxury shop". Първото клипче. Това е луксозен магазин в комунистическият рай. Бих пратил линк, но този сайт не дава.

204

опетков

преди 4 години

До Анонимен168 Жалки анонимнико, ако наистина си бил роден тогава, ти си живял в друга България с щастливо, задоволено и благоденстващо население. Ние живяхме в една сива, бедна, мизерна с опашки за всичко и стоки под масата за свои хора държава. Задоволени бяха само червените буржоа, бивши селски, червени, крадливи мутри, нарекли се АБФ и ДС кучетата им. За тях специални магазини и валута второ направление, за "задоволения" народ- огризки и заплати по 105 лв.

203

И по-натам

преди 4 години

До Анонимен Точно затова ще гушне гласове от партии за които гласуват безмозъчници,андрешковци и парвенюта. Те парвенютата са като живак - бързо се преливат от тук-там и по-натам.

202

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че всеки друг е по-добре от ГЕРБ и Бойко Борисов, даже и Трифонов.

201

Анонимен

преди 4 години

По вероятно е да ме ЗАБОЛИ ...... за гологлавия измамник. Но гологлавия измамник е обикновен страхливец, затова няма опасност да ме ЗАБОЛИ .............

200

така е,или иначе?

преди 4 години

Да,колите са навързани една след друга,макар и 30 годишни бараки,количките се пълнят в Кауфланд, по празниците на Кулата е опашка,НО до тук и спря;))) Като си казал А,кажи и Б де? Или не ти изнася да кажеш,че всичко това е с парите на трите милиона роби,които отидоха зад граница да стават чираци с едничката цел- да оцелеят те и техните роднини в Бг,които пълнят количките в Кауфланд и карат таратайките. И..ходят до гръцките села . И за теб пазаруването в Кауфланд е богатство? Това е оцеляване.

199

Анонимен

преди 4 години

Опасно *** е тоя индивид. Налага едно свръх-опростенческо мислене сред безмозъчните си поддръжници, че системни проблеми на обществото могат да се решат с някакви технически промени като брой депутати и референдуми които да питат баба Гицка от Вълчидръм за самолетите...

198

Анонимен

преди 4 години

Ще влезне но ще е поредната патеричка на шлангаджията ..

197

До балансьор

преди 4 години

Трифонов ще вземе между 8 и 12% и ще се доближи до ролята на балансьор. Ще обере вота на разочарованите от патреотарците,част от избирателите на Магарешки и не малка част от ГЕРБ. Боко си създаде много врагове вътре в партията. Същото е при Черкезина,Бялата златка и Тескере войводата. Всъщност процентът на разочарованите икой не го е измерил и може да е по-голям.

196

Анонимен

преди 4 години

Слави чалгата няма как да е по-вреден за България от Бойко Борисов

195

Анонимен

преди 4 години

Всеки който само критикува без да дава определени решения е въздух под налягане. Ако искате до утре сутринта мога да плюя по Бойко, по Американците, по имигрантите, по сексуалното обучение, по водната криза, по разбитите пътища. И на сутринта със сигурност много хора ще ме харесват и ще са готови да гласуват за мен. Какво е направил Слави? Какво са му силните черти - добър организатор с музикално образование :) ? Че той Васил Божков по тия показатели е по-добър за министър председател.

194

до 198

преди 4 години

Обърни внимание, че политиката в България е много сходна с тази в Украйна. Защото в голяма степен се осъществява под контрола и финансиране на Русия. Протести, политици, войнски организации, патриоти - сценария е почти еднакъв. Скоро говорих с един руснак, който е дошъл да живее в българия. На него му е чудно как може толкова българи да харесват Путин и Русия. Но това е - апарата за пропаганда не спи. Типична черта за руските агенти, е че плюят запада, но не дават решения - само критика.

193

9

преди 4 години

Щом, троловете на Бсп-то и на Герб, се обединиха срещу слави, значи, че " шубето е голям страх".

192

Оня

преди 4 години

За 3 часа 200 коментара ,ама викате Слави не е интересен ха,ха,ха

191

ГАДОРЯН

преди 4 години

Е това вече е края. Шоумени печелят избори само в слаби държави. Примерно Украйна.

190

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Телевизията му фалира до месец... - партията също...

189

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Не може да направи коалиция с ГЕРБ, защото Борисов му е отказал да ходи с него на кино...