34

Анонимен

преди 4 години

Добре де,нали искате хората да остават в България,защо Боко толкова се е загрижил за тези визи?Ако паднат визите тук хептен никой няма да остане!

33

Българин

преди 4 години

Бойко :Детето стана тинейджър с твойте три мандата !Детските 37лв.все си седят!Ко да му кажем ,че и в Щатите не може избяга ле?

32

Анонимен

преди 4 години

Визите са поредната лъжа и няма да паднат, но.... колона е паднала и двама мъже са убити - това е истината за "великото магистрално строене". Бог да прости хората и съболезнования на близките им!

31

Анонимен

преди 4 години

Шенген ,визи ,проекти,магистрале ,и още кво ли не беше от Бойко?Ама после ,ама след изборите ,ама Бойко Бойко

30

Българин

преди 4 години

Според Бойко :Кога ще ходим на Море ?Зимата!

29

Анонимен

преди 4 години

Глупости и поредни опити на лъжеца Тиквун да манипулира лековернитв българи.Щото все по-трудно му е да печели симпатизанти.

28

Анонимен

преди 4 години

До 24 Коле... Младото поколение много сте увредени да знаеш! Това шаблонно да повтаряш.ЕС + НАТО и Америка " демокрация" Не е на добре! Това да нямаш собствено мнение е много унизително мисля!-:)

27

Анонимен

преди 4 години

само , че не казал за кой мандат

26

АМАН, БЕ

преди 4 години

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА БОКО ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ ВНИМАНИЕТО НА БАЛАМИТЕ И С ЦЕЛ ПОРЕДНИЯ ДЪРВЕН ПИ АР,ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ, НЕНОРМАЛНИКА. А ТРЪМП ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ МУ Е ОБЕЩАЛ ТАКОВА НЕЩО. ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГО ПИТА ТРЪМПЧО И ОНЯ ОТ БАНКЯ МОЖЕ ДА СИ ПЛЕЩИ КАКВОТО СИ НАУМИ И ДА УСПИВА ПУБЛИКАТА

25

Анонимен

преди 4 години

До 23 " Странджата" Ти *** не я мисли!-:) Тя е видяла 2 и 200. Ами на теб щом ти спрат заплатата като *** на ГЕРП и овяхваш!Замислял ли си се? Няма да е все така! С " Тонката" Трябва да си търсите друга" работа"-:)!

24

Кери

преди 4 години

До Визите с Канада: Де да ни третираха като африканци! Западните страни ни третират реално много, много по-зле! Справка: *** Макрон.

23

Fog

преди 4 години

"Свободната държава Бавария"??? Тея па коги се отцепиха?

22

Кольо

преди 4 години

Да защитаваш туморът Югославска Македония (Вардарска, Север) е чиста проба антибългаризъм. Господин Борисов, паднахте много, много ниско!

21

komitataе в политика

преди 4 години

каква радост какво чудо , БГ останаха една шепа хора ,после ще се урнат последните успели да хванат влака ,тези които с а нелегално там от години а се водят тук ще си останат там и започва златния век за политиците -внос на безгръбначни които можеш да управляваш с кебапчета и пари ,следват нови заеми за да издържи социалната система ,и малкото останали бели хора ще им писне и навън

20

АНТИ

преди 4 години

Ах Невада, ах Невада,на *** къса клечка му се пада.Иска да си пробва той късмета,във Лас Вегас, на една ролетка.

19

Sichtpunkt

преди 4 години

Бас ловя, че ако дойдат демократите и без дума ще отпаднат!

18

българин

преди 4 години

Тръмп и "мъжка дума' ? Леле...Това президентско " семейство" зад океана.Са " съюз" само за визия!-:) Това нещо " властта" какво ли не прави!!!-:)

17

Анонимен

преди 4 години

е голем праз, кат паднат визите - мен изобщо не ме топли тва, по е важно, че искат да напълнят с мюсюлмани от македония и албания

16

british surprises

преди 4 години

Толупът отгоре това го повтаря, сега някоя друга страна ли трябва да ни спре визите от ес или азия? предполагам това е което искат да ни кажат с тази статия

15

Този

преди 4 години

Абе тоя не беше ли приятел с онзи с референдума и не го ли направиха референдума за премахване на визи по време на горния ***.И дори ходи в чужбина и продължава да прави визити?