54

Анонимен

преди 4 години

Да да не му остава много на Бойко, само още десетина години на власт, докато БСП по естествен път си замине.

53

До тройката 44

преди 4 години

Има Бойко докато всички българи избягат от България. Докато България се превърне в буклуджийницата на Европа. До когато няма нито една чиста река . Колко *** докараха до го горят в тецовете . В Бобов дол хората плачат , децата им се разболяват . Ама всичко се мени ,само Бойко остава . За съжаление . Какъв гну.с на политик и предате.л .

52

GG

преди 4 години

Как сте, драгото русофил ?

51

смех

преди 4 години

С годините Бойко все повече заприличва на чичо Фестър от сем. Адамс. Особено на тази снимка в профил....

50

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоТи днес много отрано си се нacмyкал с шльокавица.

49

F5

преди 4 години

А какво ще кажете за градовете двойници?

48

краят е близо

преди 4 години

До 33Така Адолф Хитлер в края на войната губи напълно връзката си с реалния свят.От бункера си в Берлин той издава безсмислени заповеди, нарежда настъпление и прегрупиране на несъществуващи (вече разбити) дивизии и други армейски части.Генералите от Вермахта са се видели в чудо!Та така и нашия генерал: България била цъфнала, безработица нямало... затова ли Швейцария ни готви визи?

47

Гробокопач

преди 4 години

До ТонкатаТова нема как да стане, просто щото нема да го позволя, но това, което мога да направя е да направя Корнелия вечна като Бойко;))) Инак на Бойко не му остав амного. Ти го избираш, ама с 95 депутата нема как да е мин. пред. Представи си, че на следващите избори, вече няма да има кой да го подкрепи;)))

46

Анонимен

преди 4 години

Снимката е много показателна за Борисов. Дребен, дебел, с угоднически поглед към чужденеца, готов на всичко за да си осигури още година две за безконтролни кражби на опустяващата територия.

45

Чиновник

преди 4 години

Червените непрокопсаници пак се развълнуваха. Само като чуят името на Бойко Борисов и откачат. А отскоро и от Иван Гешев изпадат в амок. Събуждат се забравените им страхове от Никола Гешев, който почти ги беше унищожил навремето и само нахлуването на Червената армия в България успя да ги спаси от пълно заличаване.

44

ПроСоТо

преди 4 години

обаче голем психолог е тоя ..Маркудес ли,къв беше?..Нема да са връщам на заглавието:-Усетил е СТРУНАТА,диктуваща ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ и БЕЗДЕЙСТВИЯ на еднокнижния пожарникар:..-ДА БЪДЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!10,20,50,СТО години ако требе,но ПСИХАРЯ да бъде "началник на държавата"!Мечтата му да са калеса и за "президент" ЯВНО е рухнала,за това му остава едно:-"Придсидатиль до смърт!"...Е,има и друга възможност:-Бърза смърт,ако слезне от бронирания джип.Е,Мутрьо са придържа към първия вариант

43

Тонката

преди 4 години

Казвал съм го много пъти ще го кажа пак:):):):)Бойко ще го избираме да управлява България докато не унищожи напълно БСП:):):):)Докато не ги раздроби на малки партийки по примера на старото СДС,които не могат да додрапат до парламента:):):):)А наздраве другарииииии:):):):)

42

Анонимен

преди 4 години

Остава, остава, колко да остава?На Бойко Борисов колко още му остава?Тодор Живков също като Бойко така все оставаше, оставаше, докато накрая по-младите другари му скроиха шапката!Някой ден това неминуемо ще се случи и с Бойко. Тогава какви работи ще говорят за него малеееей!!!Тогава главният прокурор ще му повдигне не 10, не 11, а 111 обвинения в какво ли не...И пак ще почнем да си играем на "демокрация".

41

Анонимен

преди 4 години

Циментовите заводи са гарант за граничната сигурност на Боколандия

40

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Няма да е още много, Маркусе.

39

Тонката

преди 4 години

Честит Трифон Зарезан другари:):):):)Стига сте *** против Бойко,а се пригответе за още един негов мандат,както съм ви казвал много пъти:):):):)

38

Калеко Алеко

преди 4 години

Прав е Маркус, само дето Импексова още не го е разбрала и затова все се стяга за избори ... !!!

37

HeinrichHimmler

преди 4 години

Остана ли някой да вярва още на мутрата от Банкя, който загроби България и я превърна в бунището за отпадъци на Европа?

36

ПроСоТо

преди 4 години

ой,милия!..И ТУК сай разплул от слугински оргазъм...Добре че има все пак и кокали,които го държат,иначе отдавна да се е размазал на пода като петно...

35

Анонимен

преди 4 години

След редовните избори през 2021 год. ще има правитлество Борисов 4!