154

до 182

преди 4 години

Ако трябва да съм откровен, много знам, да :) Взех си образованието в чужбина. И се върнах, защото тук съм по- силен покупвателно и ми е по- лек закона. Млади кранисти няма, следователно не си млад, следователно и жена ти не е. Логика :) Или лъжеш, че си кранист, а по- скоро си бакшиш. Понеже стана хайп, имам много колеги с 3к заплати. Но можещите взимат добри пари. Например 6-8, ако не ти се менажират хора, архитектури и процеси. Доста повече, ако си играч. *** виж, не ми вярвай.

153

Баладжия

преди 4 години

Всеки квалифициран работник в областта на инженерните науки получава толкова или повече пари от IT специалистите. Кадърен стругар получава повече от програмист. Да не говорим, че от IT специалист до IT специалист има Балкан разлика. Вземете се в ръце, изключете телевизора и идете се образовайте. Тия дето на 40 още живеят с майка си и баща си с аргумента, че не са били зубрачи и са имали социален живот излезе, че нито са имали моя социален живот, нито някой някога ги е вземал за нещо.

152

д0 173

преди 4 години

Баце, 800 лв стажант, ти си в аутсорса. При мен е продуктова компания, даваме на жуниърите 1.5-2.2к. Направо от телерика и софтунито идват. Бегай от аутсорса възможно най- скоро. Там си на памука. Продуктова!

151

Кранист

преди 4 години

До 177 много знаеш дали е стара или млада, то това можете само на приказки сте гоУеми, у студентски град щял да ходи и ако може там да хване некоя и с квартира, че нали сте много вървежни и с пачки

150

Анонимен

преди 4 години

таланти бла бла тия вече се мислят за господ. Леонардо да Винчи.. айде нема нужда...

149

Програмист

преди 4 години

Докато ордите от мрънкащи, безработни и мързеливи ме обвиняват в алчност и мързел, защото съм програмист... нека да не забравят, че моите данъци плащат пенсиите на бабите, майките, бащите и дядовците им. Моите данъци плащат детските на техните деца, защото за моите деца детски помощи не получавам. Моите данъци ви плащат социалните придобивки и здравните осигуровки. Следващия път си дайте сметка, защо моята заплата е нормална (не висока) и какво ми е коствало това. Зоопарк станахме

148

Брокер

преди 4 години

Е добре де като сте толкова паралии това ИТ-татат оти се се бутате да купувате двустайки у Младост, как па не се намери един такъв от толкова паралии да търси къща на два ката ;)

147

до Кранист

преди 4 години

И аз не бих дал 500 лв за стара чанта. За 500 лв в Студентски знаеш ли какво агнешко има. А по- отраканите шиленца и 5000 им е малко.

146

бг

преди 4 години

Ползвал съм LFI,RFI , netcat, когато повечето са си смучели палците.....И взимам 2к ......... жалка история, фалшиви новини

145

до 169

преди 4 години

Баце, не бях зубрач. Много неща пробвах от живота. После завърших, отидох в университет, който също завърших. Позволявах си много неща. После станах програмист и започнах да си позволявам още повече неща. Сега се ожених и съм по- разумен, но не съжалявам. Поживях си добре в младините. Сега ще видим как е на средан възраст. Живейте и вие, че то живота си върви. И запомнете, който каквото и да ви казва, парите помагат, но най- важното не се купува с пари. Живейте без хейт, че накрая в Орландовци.

144

Кранист

преди 4 години

По точно па жента ми разправяше как некакви програмистчета я сваляли, фалили и се със заплати и накрая, жената има казал ами айде отивайте като сте толко вървежни е там в Шератон взимайте един екстра суит и бутилка отелжало вино ...... и ония Ц баце:)

143

Анонимен

преди 4 години

От тая народна завист почна да ме е страх да съм програмист. Ще взема да си избърша сълзите с дебелите пачки от 800 лева стажантската ми заплата, понеже програмистите са по 1000000000 пъти по-богати от другите българи нали, това всички знаем. Програмистите сме долно племе, само крадем и лъжем, нищо не можем, за нищо не сме се трудили, за нищо не сме учили. Къде ти да блъскаш на къра и да се ядосваш, че трактора ти взема работата и да обвиняваш всеки срещнат за това.

142

Анонимен

преди 4 години

ТАЯ СИ ПРЕДСТАВЯ, ЧЕ Е В ГУГЪЛ ХАХАИШЛЕМЕ, МАЙНА!ГОЛЕМИ РЕКЛАМИ ЗА БАЛЪЦИ.ПОЛЗВАТЕ И СЛЕД 7 Г. СИ КАТО ***

141

до 167

преди 4 години

Правилно, да бачкаш на 7к заплата не е нещо особено. Стигат ти парите за храна, кола, жилище, жена, деца. Но не е нещо особено. По- рано едни мениджъри, админи, програмисти и QA-и са се усетили и са направили различни фирми. Сега повечето от тях са милионери. Къде са 60-100к годишно, къде са 1-2 млн годишно. Не е като да имаш лотария, но пак не е зле. Като ще хейтите, тях хейтете. Някой, че е учил и че взима 7к, него защо го хейтите? Щото сте по- *** от него ли? Балак, балак.... прах ви хвърлят

140

Анонимен

преди 4 години

Аз па може да съм по цял ден н вънка, *** поне не съм бил некаф зъбрач гаден, да ми са подограват в гимназията!

139

до 157 и до кранист

преди 4 години

До 157: Баце, недей! Взимам повече. Познавам и други хора, които взимат повече. Назад си с материала. До кранист: някои не ги бива в нищо, такива има и кранисти. Тези, които ги бива, ги бива и да чукат по мишката на компютъра на жена ти. Разбираш ли ме? Като ходим на обяд се хвалим кой какво.

138

Анонимен

преди 4 години

До 159А за да се правиш на вървежен *** се изисква, само да казваш на другите, че не са вървежни

137

Анонимен

преди 4 години

Батки - не ВА знам ама тука сте все некакви бачкатори - схемата е да направиш некива далавера, после балаците да бачкат за тебе, панти хиииихиииииии да си гледаш кефа и да им са смееш!

136

До 159

преди 4 години

За да разбереш какво значи "много знаят и нищо не знаят", се иска акъл.

135

Анонимен

преди 4 години

Аз съм сервитьор в кръчма. Заплатата ми е 80000 стотинки. С бакшиша, докарвам.Па вий! Меъъъъъъсни иззетници и крадци, дет само ми цъкате лигата по цял ден, аз на ваш ша ви кажа някой ден!