78

Анонимен

преди 4 години

Другарки и другари червени селяни, ... 70 години България се управляваше от Съветското посолство, не мислите ли, че беше дошло време за промяна ?Няма нито една държава в положението на България (малка и бедна) която да не се управлява или от Америка, или от Русия, или от Китай.В този случай аз съм за Америка.

77

Истината

преди 4 години

Когато сащ почнат да си плащат за военните бази у нас,тогава ще сме съюзници а сега се васали.

76

Анонимен

преди 4 години

Цирк, а *** на наш г...,о пардон гръб

75

Анонимен

преди 4 години

На снимката липсва едно наргиле, един фес и сандък със скъпоценности.

74

Цирк

преди 4 години

Все едно гледам снимка от вестник Работническо дело от 1980г.шоуто продължава...

73

Анонимен

преди 4 години

Тонке ***.Ама ти и деца ли имаш ***.Кой та заплоди ***,Тонке.Расзказвай на децата си,разказвай.Белким станат по-умни от тебе.

72

до Тонката

преди 4 години

само дето,когато е било задължително да се обичат тия чичковци още си бил прав под масата,та ако трябва да им разказваш на децата си много ще трябва да си измисляш

71

Анонимен

преди 4 години

От снимката ясно се вижда кой е господарят и кой слугата , кого лъжат с тия приказки за съюзници ,партньори и т.н ?

70

Брудос

преди 4 години

46 до БрудосРеших да се изпробвам в стила на метафората. Но иначе още не съм за лудница и благодаря за реакцията. Бъди здрав!

69

Тонката

преди 4 години

Горд съм,че живея в такива добри времена за България:):):)Като разказвам на децата едно време каква мизерия беше и как насила ни караха да обичаме Чичко Ленин,Чичко Сталин и като цяло СССР ме гледат и не могат да проумеят:):):)Сега като не ти харесват САЩ и живота в България багажа и в Русия при Путин и Решетников без никой да те спира:):):)Кеф ти да протестираш,протестирай си:):):)Е го Костя Копейкин и Мая Манолова събират по 100 човека почти всеки ден да искат оставка на Бойко:):):):)

68

Нищо ново

преди 4 години

Какви съюзници партньори?!те ни прегърнаха в бананова република,то бива лицемери ама това е нетърпимо...

67

да

преди 4 години

никаква Америка или Русия няма зад НПО-тата,а само...ГЕРБ..Тиквата сам се похвали,че работи прекрасно с БХК..коментара е излишенвъртят си дружно далаверите за милиони и са повече от доволни

66

Анонимен

преди 4 години

Каква топла и почти семейна идилия на туй фото!!!Каква радост е изписана на лицето на бат Бойко!А, Херо Мустафа е кът една Мона Лиза с тази загадъчна усмивка!-))))))))))))))))

65

шизофреници за БГ

преди 4 години

Това уби всичко детско в мене. БГ управници поставят условия на кандидатите за ЕС да имат заслуги в борбата с корупцията, която е българската Ахилесова пета.

64

да

преди 4 години

това не е било среща, а инструктажникой няма да тръгне да си губи времето с марионетка като Бойко Борисов:)нищо чудно,че Сикаджията е обяснил на американеца колко близки съюзници сме..оня тая глупост наистина не я е знаел:)))))))))

63

Анонимен

преди 4 години

Понякога се чудя кой всъщност плаща на сорошките ***.Дали действително е дедо Сорош или чичко Путин.Защото благодарение и на техните напъни България в момента е най-русофилската държава в света.Американците го казаха това,не аз,сорошчета.

62

бобър

преди 4 години

Боклуков, пак ли ни продаваш под масата? Дано течи черни пари да не ти стигат за лекарства и медецински услуги. Естествено, не сега, когато си още на власт, да не точиш държавни пари, а когато вече си бита карта и си живееш охолно на някое от тузарските ти имения по света!

61

Анонимен

преди 4 години

Много набиране, САЩ това, САЩ онова, после се съберат 5 човека на *** да протестират срещу злия империализъм и толкова. Смеееех, смех :)))))

60

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че не купихме Су-57, или каквото там беше онова корито, дето се разби в тайгата. Щяхме да имаме единствения екземпляр.

59

баба мара

преди 4 години

нне ми трябват визи и инвестиции от сащ могат да доидат само смърт и разруханищо не искам от тях и не са добре дошли в българия