66

буклукотрафикант

преди 4 години

Радвайте се че не внасяме съветски ***.

65

Анонимен

преди 4 години

"В материала се посочва, че изгарянето на отпадъци е доходоносен бизнес в България и страната ни е един от най-големите вносители на *** от Западна Европа."Чакам гербаджиите за коментар. Комунистите са го договорили това още през 44-та, нали така?

64

Бай Иван

преди 4 години

Защото всичко е внос от светлите ни евроатлантически партньори, ние затова сме им нужни ;) !!!

63

Ели

преди 4 години

Кой е гласувал в Н. Събрание да внасяме *** на Африка и Европа?Кой? Откога е започнала тази практика, прието е като Закон, Договори?Кои са 240 - те боклукчари позволили тровенето и убийството над БЪЛГАРИТЕ.Всички тези БОКЛУ"ЦИ трябва да са в затвора, с ефективни присъди и отнето имущество доживот.Сега разбирате ли МАФИОТСКАТА ПАСМИНА управлявала ни в продължение на 30 г.Убиват ни с боклу"ци от цял свят, Народен Съд за *** тровещи БГ, гласувано в НС и узаконено от *** в НС.

62

Анонимен

преди 4 години

Тези въпроси да ги задават на Тиквата.

61

гост

преди 4 години

Че то в България има ли още деца бе ?

60

Анонимен

преди 4 години

Добре, че бяха италиянците иначе още щяхме да сме в блаженно неведение. Не е лошо от ZDF да попитат защото нашите *** ги е шубе поради какви причини правителството у нас както винаги нищо не е "знаело".

59

Ели

преди 4 години

Защото Народното Събрание след 1989 г. е решило, обнародвало в ДВ, че може да внасяме *** на Европа, докато г-н Борисов се бореше за "*** на София- някакъв завод беше+ в качеството си на кмет на кмет на София.А пък сигурно НДСВ е позволило щедро *** на София да трови децата ни, със щедрата подкрепа на БСП, ДПС, НДСВ, алоу Нинова нещо по въпроса да се изкажеш, или когато твоите олигарси могат, София трябва да мълчи.И кой е преподписал договорите за *** - милионерската БСП?

58

Анонимен

преди 4 години

Как гори бюклюка ?Чува ли се одата на радостта?

57

Анонимен

преди 4 години

Бутлук ,ама качествен. Европейско качество.

56

BGN

преди 4 години

Така е, великият крал слънце ще ни изтрови дечурлигата... Не затвор,ами не знам какво заслужава..... само че кликата му така го защитава, сякаш тях не ги хващат отровите...

55

Анонимен

преди 4 години

а хората в страната се чудят защо след дъжд им изгарят доматите и др зеленчуци на черни точки и петна,защото дъжда сваля замърсяването от атмосферата пропита с изгорени отпадъци и химикали.А някои дебелаци броят пачки и се хилят и си мислят,че ще избягат на чисто с парите си,къде ще намерите чисто,всички сме на една планета ей

54

Що ли?

преди 4 години

Щото България е държавата на Мафията! Къде в света има премиер уличен в корупция със СРС, грами, с документи на Рот и т.нат и т.нат.

53

Йово

преди 4 години

Отговора е ***:Защото елита на колониалната администрация не диша този въздух, Техните деца са на запад и най вече в ВБ и САЩ, и на трето но не на последно място защото са взели тлъсти пачки за да разрешат световната(не само европейската) смет да дойде в България.

52

Анонимен

преди 4 години

Ми тия от Алемания цайтунг да горят те отпадъка, като са толкова ербап-кебап.

51

Анонимна

преди 4 години

Всичко интелигентно което аз познавах се отрекоха от България и живеят сега добре в чужбина. Тука останаха нагли престъпни ***. Но вече няма какво да крадат. Ще умра от кеф да ги видя тогава какво ще правят тия ***.

50

Анонимен

преди 4 години

При преброяването ако се окаже че не изчезваме по график.Не ми се мисли . Радиоактивен *** ще ядеме за закуска. На обяд хербициди. За вечеря обогатен уран. Да светим.

49

Анонимен

преди 4 години

"Защо българските деца страдат от чуждия ***"? Е как ЗАЩО,ЗАЩОТО някой от крадливата шайка и тук е намазал дебело филията!

48

Анонимен

преди 4 години

Борисов и съратниците му ще разрешат проблема до края на месеца.

47

Анонимен

преди 4 години

скоро Гешев ще им отговори!