123

Никакво единство

преди 4 години

Повечето системи в държавата са разпаднати или са в процес на разпад - правосъдие,МВР,бутафорна армия,образование,здравеопозване,ВиК, замърсяване с ***,отровни храни. Няма никаква вътрешноведомствена превенция. Всеки чиновник е ни лук ял,ни лук мирисал и дерибейства докато може. Никакво единство не ми е нужно с марокански скакалци.Требе ми мухобиялка,пардон скакалобиялка.

122

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ми обясни, защо се дава трибуна на това недоразумение Плевневлиев? Най-случайният, невзрачен, послушен, господин Никой с най-ниското одобрение и най-очуждения от народа си "президент". Самият факт, че го бутат по медиите до ден днешен, е показателен какво поставено лице беше като президент и чий интереси обслужва.

121

Анонимен

преди 4 години

колкото повече слушам плевенлииев , толкова повече разбирам колко свестен е Радев!

120

отвратен

преди 4 години

Само като го зърна и започвам обилно да повръщам !!!

119

Анонимен

преди 4 години

Ами разликата с сегашният птезидент е в резбата .

118

Анонимен

преди 4 години

Ох, поредната вълна от тролско-политически писания из жълти сайтове - хора, няма да постигнете поръчаното. Напротив, изпозвайки точно това човече, от снимката, настройвате още повече народа в подкрепа на настоящия президент Радев и против мафията. А човечето е наистина смешно.

117

Размисли

преди 4 години

Какъв президент може да е бил Плевнелиев, след като вярва,че е бил ирпандска пастирка в предишен живот.Е такива са на власт 30 години.Сбъркани психично нестабилни хора със стокхолмски синдром към чужди политици.Всеки зализан хахавел от запад е техен гуру.

116

Илон Мъск

преди 4 години

Плевела е генератор на омраза. Ако можеше тази омраза да се превърне в енергия нямаше да ни трябват никакви тръби, потоци , вецове и енергийни проекти в следващите 100 години. Най-малко.

115

Анонимен

преди 4 години

Гешев прибирай Радка руската шпионка за такива работи имунитет няма

114

Медения месец

преди 4 години

на Плевнелиев явно е свършил и му се отвори устата запечатана с целувки. Любовник номер удно скочи на любовник номер две в скандал, кой има право да урежда метресата си на държавна службица.

113

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което каза вчера Радев, е 100 % истина.

112

V

преди 4 години

Тоя за един мандат стигна 10 % рейтинг и то с помоща на герб :) Няма по лош резултат в историята .Когато си се усрал така яко си мълчиш и бегаш да не мирише .Ама плевела си е плевел

111

АнонимеН

преди 4 години

А ТИ ПЪК СИ 100% ПРЕЗИДЕНТ НА БОРИСОВ ЕДНОЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ!!!ТОВА ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА ГОВОРИ КОЙ БИЛ *** Е ГНУСНО И ДОЛНО!!!

110

анти-герп

преди 4 години

един мъж трябва да казва истината в очите, боли, нали гербави мишoци, да ви се каже в прав текст, че сте абсолютни некадърници. Цялата администрация е пълна с интелектуални инвалиди и сега берем плодовете на тяхното безхаберие и алчност. На всичкото отгоре, по стара комунистическа традиция, обявявате всеки родолюбец за бесепар, руски ***, социалист..

109

Анонимен

преди 4 години

Радев като направи военен преврат, тоя ще го пратим в сливенския затвор

108

Анонимен

преди 4 години

Властта на суджуците, асансьорите, къщите на тъщите, терасите, боклукомора и водомора е много по вирулентна от коронавируса 2019 nCoV. ВЛАСТТА ПОГНА БАБА СТОЙНА КАТО ВРАГ НОМЕР ЕДНО. БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СЪБУДЯТ! ТОВА Е БЕЗСРАМЕН ЧОВЕК! СЕГА СЪМ ЕДИН *** И БОЙКО ВСЕКИ ДЕН СИ ТРИЕ КРАКАТА С МЕНЕ! ВВедната след като видеото обиколи социалните мрежи полицаи от МВР са налазили баба Стойна в Дома за стари хора, където живее, за да я профилактират защо говори против властта и Бойко Борисов!....

107

АЗ

преди 4 години

Плевнелиев май забрави ,че такъв *** като него България не е имала за президент.Присмял се хърбел на щърбел.Да си гледа журналистката и да не се показва повече по телевизията.Жалък!

106

Гейворк Жендърян

преди 4 години

Росенке, изчезни. Време ти е да се погрижиш и да накърмиш детето, вместо да квакаш като мисирка по ТВ студиата. Мъжът ти Десислав Банов синоптика е бесен и ще те спука от бой като се прибереш. И ще ти скрие *** за цяла месец. За наказание.

105

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с този ***?

104

Анонимен

преди 4 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна заплюва плевналиев и застава твърдо зад Радев!