49

Анонимен

преди 4 години

Герберския *** е силно притеснен, спира кранчето,а и кебапчета май няма да се ядат скоро. Да видим сега колко усмихнати емотиконки ще напляска на следващия коментар :))

48

Ани

преди 4 години

БСП усвоява средства за масово поразяване.Прокуратурата трябва да постави дежурни които да контролират източването на язовирите, защото диверсиите са специалитет на социалистите.Народа трябва да е бдителен за да не допусне нова криза предизвикана от Нинова и сие.

47

Анонимен

преди 4 години

Баси наглата гъска !Те фалираха държавата,всеки помни режима на тока и водата,не казаха за Чернобил,а сега със същите по аналог аргументи и десет пъти по-малки като тежест претендира за оставка !Изчезвай *** !

46

Анонимен

преди 4 години

Радев е говорител на Нинова.

45

vlady

преди 4 години

До АнонименПримерно Радев наложи вето на закона недоразумение, който позволява да се отчуждават имоти на безценица за частни интереси и сезира Конституционния съд за нередностите. За съжаление законът не беше коригиран - нормално беше да се изброят класовете обекти от национално значение в алинеи вместо да се дава възможност на Министерски съвет за произвол.

44

Аскьой кючек

преди 4 години

До vladyНе ги разбираш нещата, господине. Засега по- добро от управлението на ГЕРБ няма. Когато се появи нещо по-добро, народа веднага ще му възложи, чрез избори, управлението на страната. И това няма да е БСП.

43

Анонимен

преди 4 години

От БСП споделят мотивите, с които президентът оттегли доверието си...............И ние видяхме мотивите на президента, да уреди Деса-Джореса на държавната хранилла! Да се надяваме че по-голямата част от българите ще и "ПОВЯРВА"! :)))))))))))))))

42

Мхм

преди 4 години

До ОСТАВКА - да и от криза в криза да влезем в режим кастрофа след катастрофа! И двете се кофти, но второто повече!

41

ОСТАВКА

преди 4 години

Думите на Президента са абсолютно верни, и всички го виждаме! От криза в криза и то направена от Борисов! ОСТАВКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ПО - ДОБРЕ НОВИ ИЗБОРИ!

40

Dido

преди 4 години

Невиждано! Ден пълен с неподозирани изненади! Радев на харесва правителството, *** удари рамо на Радев! Сега и феновете на Левски ако излязат с декларация, че не харесват ЦСКА и слънцето залезе, ще е исторически ден!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Значи "живеем в демокрация...и всеки може свободно да изразява мнението си" когато Нинова иска да призовава за протести и метежи, а иначе за русофилите управлението на държавата било едноличен режим на Борисов !

38

Анонимен

преди 4 години

До Мунчопосмях се от сърце !

37

Анонимен

преди 4 години

Тая по добре да не се обажда че само петни президента

36

Анонимен

преди 4 години

Нинова,обясни на народа защо не пое властта през 2016 гододина,когато ти се предложи тази възможмост !

35

Анонимен

преди 4 години

Тая по добре да не се обажда че само петни президента

34

Дядо Соци

преди 4 години

Единственото вярно което казва Нинова е че президента е последователен в действията си.Нали помните Йотова как го заплаши, че ако не играе по свирката на БСП , ще...........?Ама президента е смел и не се поддава на заплахи.

33

Анонимен

преди 4 години

" Нинова обаче беше категорична, че правителството не може да гарантира перспектива или просперитет, и че президентът е последователен в действията си." - което съм казвал стотици пъти и писал. Бойко Борисов няма право да управлява, да не говорим за оная трапезна дружинка - патриотарите.

32

Московские новости

преди 4 години

Никъв натовски генерал не е тоя льотчик, а най-обикновен шумкар-червеноармеец. Решетников му говори, чрез Нинова и Макаров, а той слуша, изпълнява и после ходи да се набира на лоста. А любовницата му си прави гонки с полицията из София демонстрира пpocташкия си изказ във фейса.

31

Анонимен

преди 4 години

"...че дишаме най-мръсния въздух и че стотици хиляди българи са без вода", коментира тя...===Аз пък що си спомням, че по времето на комунизма русенци бяха обгазявани трансгранично, а правителството не само, че не правеше нищо, но дори отричаше, че това се случва? Спомням си и режим на водата. Спомням си дори и режим на тока, макар това да не е по темата.Г-жо, вземете си вижте собствените бакии, тогава сочете с пръст. Не сте по-добра от Борисов.

30

Анонимен

преди 4 години

БСП може от всяка криза да сътвори катастрофа - това е тяхна запазена марка!