159

Анонимен

преди 4 години

До АлкашСтига бе... :)) Кво ти шпионират? Че в Перник няма вода или от къде минава магистралата? Тей като почнете да се вживявате. България не е фактор...

158

ЕВРИПИД МАУРИДИС

преди 4 години

ФРАНЦИЯ ЩЕ РЕШИ ЖИВОТА НА ТОВА НЕДОНОСЧЕ Е.С.ГЕРМАНИЯ Е САМО МУЛЕТО И СЛУГАТА В ТАЗИ ВРЪЗКА...АКО ФРАНЦИЯ СЕ ПРЕОБЪРНЕ ОТ НЕПРЕСТАННИ ВЪЛНЕНИЯ --- ЕС ЗАМИНАВА НА КИНО ..ТУКА ВЪПРОСА Е ДАЛИ ФРАНЦИЯ ЩЕ РИСКУВА !ГЪРЦИЯ КАЗВА : ФАКК ДЪ ЕЙ Ю !

157

Алкаш

преди 4 години

Разбира се че ще приключи и то не по ваше нареждане.Просто спрете да шпионирате и да се месите във нашия живот и всичко ще приключи и ще градим отношения основани на равнопоставеност и взаимно уважение

156

Ха ха ха

преди 4 години

Лека нощ и най вече на колегата 183,съжалявам,че не успях да го впечатля:)))

155

До186

преди 4 години

И аз така мисля:))

154

Кибик

преди 4 години

Другари, аз викам да си лягаме а, какво ще кажете? Много късно стана и ми се спи, беше тежък и дълъг ден.

153

Анонимен

преди 4 години

Тая вечер добре... Няма още пратени ракети към САЩ и към РФ. :))

152

До183

преди 4 години

Прав си елементарен съм, в моя мироглед половете са само 2:)))

151

До181

преди 4 години

Много се радвам, че има реплика на моята дуплика:)), но нямам никакви сведения за раждаемост сред руските мъже и затова не знам как да го коментирам това, още по малко да те впечатля, явно наистина не ми стига акъла да вникна в идеята на тези 32 пола в САЩ например,то при толкова полове човек не знае може и някой освен женския да забременее:)))

150

Анонимен

преди 4 години

До До173 176 Аз нямам претенциите да съм дама, още повече че срещу себе си нямам джентълмен. Но ти имаш претенцията че си умен,а това вече е прекалено. Разбери хейтването ти е кофти, прекалено е елементарно. Какъвто, вече се убедих си и самият ти.

149

V

преди 4 години

Кой ще чете българските медии ако най важното се крие??? Всички надежди на честните хора са да падне райха .Това е единствената възможност дебелото лили да не стане евромилионер без да е облякло работни дрехи . Всеки нормален човек в Европа иска да види това. А с кво ни занимават бг медии. Нали България трябва да е над всичко и над Брюксел а не тъпкана от него ;) ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ ДОЛУ ТИРАНА БРЮКСЕЛИИСКИ ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ И ВЛИЯНИЕ ЗА ДА ГРАБИ НАРОДИТЕ В ПОЛЗА НА ДЕБЕЛИТЕ ЛИЛИТА

148

Анонимен

преди 4 години

До До170 172 Да ти имам таланта.И истината. Това е твоята истина, не е моята, така че си я запази за себе си. Твоята не ме интересува. Най - вече за раждаемостта сред руските мъже.Както казах от не-умен човек не можеш да очакваш хейт на ниво. Винаги падаме на най - ниското възможно.Продължавай да се мъчиш и когато се научиш както трябва ми се обади. Или просто ме изхейтвай ама така че да ми хареса. Толкова е забавно, това много помага когато се налага да преценяваш хора отдалече.

147

Анонимен

преди 4 години

Аз руските дипломати ги хващам с капан за мишки.

146

До174

преди 4 години

Той плевлята като беше флотилия щеше да прави та му дърпа ха пак публично ухото и приключи с 3,4 процента подкрепа накрая, та и вицето му я беше срам от него, ха, ха, ха:))

145

V

преди 4 години

Мани тва . Зяла Европа са друса а те с кво ни занимават. Люпен говорила за края на еврогейския. А е видно че след Макрон идват националистите и ще сложат край на райха .За нас това кога ще падне райха и кво ще стане след това е по важно от тия глупости. Защо медиите не ни информират за падането на четвъртия райх ??? НАЛИ ТОВА ПРЯКО НИ ЗАСЯГА???

144

До173

преди 4 години

Нито едното, нито другото, просто използвам истината, за да защитя тезите си и се забавлявам :))

143

До170

преди 4 години

А и не съм искал да те впечатлява, най малкото, защото едва ли си дама, но искрено се извинявам, че съм те разочаровам ха, ха, ха:)

142

С една дума наглецът

преди 4 години

Ни нарежда да оставим шпионоте му на мира?!Ако плевнята беше президент вместо онзи поплювко , тоз още утре щеше да пътува към Пизецкс на АмурМдаа

141

До170

преди 4 години

Ами прочети си казанато, за да се насладиш на думата бездарие и липса на остроумие, за мен пък репликите бяха удоволствие, защото не само таланта, а и истината са на моя страна, мерси за диалога, жалко, че прилключи:)))

140

Анонимен

преди 4 години

До УнуфриЗатова пък си имаме теб - да ни разобличиш.