12

Питане

преди 4 години

Някой знае ли какво е това "Елена Ефремова" и защо не е в Карлуково където могат да се погрижат за нея?

11

обикновен

преди 4 години

Ми нека всеки да им напомни на какъв език се говори у нас, като дойдат на евтина почивка! Ако не им харесва или не им се отдава да говорят нашия език в различни диалектни форми, да си стоят на студено, да ги ... у тюлените!

10

Анонимен

преди 4 години

А когато американците кандидатстват за българска виза в посолството на Българя във Вашингтон, на интервюто изискват ли да знаят български, или за да получи американец българска виза не е нужно да знае български?

9

Анонимна

преди 4 години

Англичаните знаят как да си пазят националното достойнство. ЕС се оказа удобна схема само за големите корпорации. Браво на тях.

8

минувач

преди 4 години

Има квартали в Лондон - където ако говориш английски ще те сметнат за натрапник...Пък и - кмета на Лондон е Пакистанец - не вярвам да 'толерира' такива расистки неща!

7

Бял човек

преди 4 години

Да живее бялата раса!

6

Анонимен

преди 4 години

Не само в заглавието, и по-надолу даже е почернено. Евала, Нелче, може да си неграмотно, но пък си упорито.

5

Анонимен

преди 4 години

В заглавието е изпраскан един пълен член на езика, съвсем по трънски тертип.

4

аз-ът

преди 4 години

само дето милите хорица изпускат една мъъъъънннииииичка подробност...Хората, които таргетират с тва мило писъмце едва ли са европейци. Освен, ако не са р*мбета, в който случай самото писмо е безмислено, щото те дори и родните си езици не говорят, а камо ли енглиш. Хорицата дето таргетират : индийци, паки, бангладешци и всички останали нюанси на жълтото и черно-лилавото НЕ СА от ЕС. От колониите им са. Техни са си, най-вероятно и са родени там. Демек...адресата на тва писмо ще си забърше..

3

Анонимен

преди 4 години

А после ние бяхме животните и расистите и какво ли още не

2

аз-ът

преди 4 години

ЯКО !!!!

1

пожелание

преди 4 години

САМО ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АНГЛИЧАНИТЕ !!