30

Анонимен

преди 4 години

Джеймс Пардю: България е далеч от отмяна на визите за САЩ

29

Анонимен

преди 4 години

47% от учениците в България не достигат минимално ниво на грамотност

28

Анонимен

преди 4 години

Мечтата на *** - някой да му даде суха пара при раждане на дете.А грам не му минава през простия акъл, че една добра заплата и примерно данъчни облекчения, или разни други косвени, но дългосрочни отстъпки имат доста по-траен ефект и от получаването на кинтите почти се елиминират разни роми, защото те раждат именно заради кешовицата. Искат да се ограничи ромската раждаемост, а ръкопляскат, че Путин давал пари на ръка :D Ех, ***, Ганьоооо...

27

Анонимен

преди 4 години

Русия развива енергийно парнтьорстви с Индия и Китай.

26

Анонимен

преди 4 години

България падна до последно място във всички класации и днес е първа само в класацията за най-бързо изчезваща нация в света.

25

Анонимен

преди 4 години

Как така са велика сила, а пък управниците пращат децата си да учат в омразния запад, питаш ти. Ами мислиш ли че жужето си държи парите в руски банки? Ето по този начин са велика сила. Сила на Злото!

24

Анонимен

преди 4 години

Поради кризата с бездомните, която властите в Калифорния отдавна не са в състояние да разрешат, и които ползват улицата като тоалетна, градът на екоактивистите Сан Франциско се "дави във фекалии", казва медицинският специалист д-р Марк Сийгъл за Fox News:. Според лекаря това е извънредна ситуация, която заплашва с разпространението на коремен тиф, бактериални инфекции и дори чума.

23

Анонимен

преди 4 години

Обръщай левовете в долари. ЕСето и ЮеСЕйто са решили да отменят валутния борд в РъБъто, еврото и долара могат да скочат до 15 хил лева за долар или за евро.

22

Калеко Алеко

преди 4 години

Този "президент" наскоро смени както премиера Медведев, така и главния прокурор на раССия - Юрий Чайка, какво по убедително доказателство за Върховенството му ... В световен мащаб единствения който може да го конкурира по отношение на Върховната му власт е Слънцеогряният Велик Вожд на Северна Корея - Ким Чен Грух ... !!!

21

Анонимен

преди 4 години

МИНАЛИЯ МЕСЕЦ В ХИСАР СРЕЩНАХ ОСЛЕПИТЕЛНА МЛАДА РУСКИНЯВ Америка съм срещал бая такива. Като цяло, никоя не се върна в Путиновия рай. Ако трябва, тъмнозелен забиваха, но не се връщаха.

20

Анонимен

преди 4 години

Да ни е честито! ЕС сваля 135 лева от минималната ни заплата

19

Анонимен

преди 4 години

въведе за младите семейства добавка по 8000ЕВРО, плюс деиски по 180 лв.Да, преди десетина години им беше обещал средна заплата 2700 долара. А сега минималната им е почти наполовина на нашата :) 8000 евро, ако въобще ти ги дадат, се стопяват за нула време, а ти това дете трябва и да го гледаш ;) Общо взето - хващат те здраво за кайсиите и няма мърдане.Е, разните дагестанци и чеченци ще кярят здраво, де.

18

Анонимен

преди 4 години

Минимумът за оцеляване е 602 лева. Минималната пенсия е 250 лева.

17

Анонимен

преди 4 години

Ти па 300 лв. пенсия, 219 лв. е минималната пенсия.

16

Анонимен

преди 4 години

Според данни на Евростат за трудовата активност на младите на възраст 20-34 год. в ЕС през 2018г, 21 процента от младите българи на възраст 20-34 години нито учат, нито работят. Като броят на неработещите българки в тази възрастова категория, според Евростат, е значително по-висок от броя на мъжете. Съотношението е почти 2:1. Tова означава, че 28% или почти всяка трета българка на възраст между 20-34 години нито работи нито учи. А с какво си изкарва прехраната и парцалките и помадите?

15

Анонимен

преди 4 години

За 4 милиарда можехме да купим 50 бройки Су-35 които са почти толкова добри както F-35, дори в някои отношения ги превъзхождат.

14

ПУТИН

преди 4 години

въведе за младите семейства добавка по 8000ЕВРО, плюс деиски по 180 лв. Аз не съм чул в БЪЛГАРИЯ българско семейство да получава детски. Само "социално слаби" Ц. Затова при партията ГЕРБ дето е все за ЕВРОПАТА ставаме Ц...ска държава

13

Анонимен

преди 4 години

Полша купи 32 изтребитела F-35 за 4 милиарда долара.

12

Не разбирам ??!?!

преди 4 години

Как точно е велика сила като 100% от децата на държавниците на Русия на най-високи постове са западни възпитаници-без изключение.Завършили са в Англия,САЩ,Германия и Швейцария.Учат там,имат къщи и имоти и след това остават да живеяттам.Родителите им са патриоти,говорят как Русия е 1,обаце пращат децата си на запад.Е това ли е величието и?!?!

11

Анонимен

преди 4 години

Брекзит трябваше да е темата топ тая вечер, а не Путин, както е всяка вечер.