38

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе ГешеФта завършил милиционерското училище в Симеоново не може да надскочи манталитета си на квартален.

37

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ ПОД НОЖА, ДОКАТО БОКО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ! МОЛЕТЕ СЕ СЕГА ПЕЕВСКИ ДА СЕ НАМЕСИ И ДА ПУСНЕ ЦВЕТАНОВ В АТАКА! МУТРИТЕ & БОКО НЯМА ДА СПРАТ ДОКАТО НЕ ОЩАВЯТ ВСИЧКО И СРИНАТ ДЪРЖАВАТА!

36

минувач

преди 4 години

А Гешев защо не вземе да попита не е ли 'Държавна измяна' спирането на три големи енергийни проекта - с което ББ се похвали?

35

Стан

преди 4 години

Чух в записа, че предлагат на Радев да крие нещо и той не се съгласи. Кой обаче си позволява да подслушва президента, май ГРОБ са уплашени до смърт от народната любов и ни занимават с ПРОСТОТИИ.

34

ЕЙ, ГЕШТАПО ГЕШТЪПО

преди 4 години

ДРУГО ИЗКАРА НЕ ИЗКАРА ХОРАТА НА УЛИЦАТА, НО ПОСЯГАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ НОСА. БОКО ВИЖДА КРАЯ СИ И МНОГО ГРУБО С МУТРЕНСКИ НОМЕРА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО ПОСТА НА ПРЕЗИДЕНТ НА РБ. ТУК ВЕЧЕ НЕ ПОЗНА. ТИКВАТА Е ПЪТНИК, КАКВАТО И ПОМИЯ ДА ИЗЛИВА ВРЪЗ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ. ЗМИЯТА БОЙКО ХАПЕ НАСТЪРВЕНО ПРЕДИ СМЪРТТА СИ. ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ СМЪРТ - ТОВА Е ЗА ТЪ ПАЦИТЕ ОТ ДАНС, КОИТО МОЖЕ ДА МИ ПОЧУКАТ НА ВРАТАТА. ЗА ФИЗИЧЕСКАТА СМЪРТ НА ОНЯ ОТ БАНКЯ - ОНЯ ОТГОРЕ ГЛЕДА И МУ ПРАЩА ИШМАРИ.

33

Анонимен

преди 4 години

С малка уста голям залък искате да глътнете ГЕРБ-аджии. Този път няма да ви мине играта! Опичайте си акъла ако все още имате такъв! Капиш?!

32

Юрист от СУ

преди 4 години

В тези разговори няма никакво престъпление. Ама милиционерите от помощното училище не се интересуват от това. Въпросът е да се окаля и тормози нароченият човек.

31

Ши

преди 4 години

байте краварите и Боко Тиквата!

30

Анонимен

преди 4 години

Тия разговори май още по времето на Цацаров са записвани, щом става въпрос за Деса преди да стане съпруга на Радев. И понеже Цацаров беше хитра лисица и е бил наясно, че това са пълни глупости, си е затраял. А тоя новият ентусиаст Гешев ги изровил и мята кал сега по президента, защото Радев упорито не желае да подкрепи герберасткия хор на стабилността и много ги дразни.

29

batmario

преди 4 години

Когато милицията прекали,армията се намесва...Нашата армия ще защити върховния главнокомандващ от милиционерските репресии...Армията е власта на народа...Ама ние нямаме армия...сега видях.

28

Анонимен

преди 4 години

E не го ли е срам!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Как бих ти размазал ллаjняната уста за написаните гадости! Други докараха България да това състояние!Радев е мъж на място, сериозен, умен, говори стегнато и ясно, не се закачайте с него, да не ви отеснее шапката! Милиони сме зад гърба му! Ще рипнем и ще изметем жалката ***, която е яхнала държавата и ще върнем на страната си достойнството! От страната на столетниците, станахме най-бързо умиращата нация в света! Толкова хора не сме губили и по време на война!

26

Корпорат Магнат

преди 4 години

По-добро управление от ГЕРБ не сме имали. Ще кажете ама олигарсите това, олигарсите онова. Олигарсите сме взели бизнеса с държавни поръчки и вярно забогатяваме много, но даваме работа на много хора и не лоши заплати. Ако не бяхме ние всичките тези хора които храним щяха да се пръснат по света или да станат бандити или да кютат без работа на село. Извън държаните поръчки бизнеса е свободен да прави каквото си поиска. Бъдете реалисти, с българския манталитет сега е повече от успех

25

Анонимен

преди 4 години

Радев вън ..мамати престъпна

24

Чебурашка

преди 4 години

Някой още да твърди, че Радев е достоен човек и мъж на място?

23

Анонимен

преди 4 години

Радев е съучастник в укриване на доказателства на висш военен от Анти корупционната комисия

22

Странно

преди 4 години

Нищо свързано с "държавна измяна" или "престъпна дейност" не чух във въпросния запис. За мен лично това е отчаян опит да замерят с л***а президента на РБ, защото е единствения политик противопоставящ се на мафията в управлението! Народа вече не е толкова глупав и ще накаже интригантите!

21

Браво, братя Българи

преди 4 години

Готин президент си избрахте, а? Гордеете ли се с него сега? Не ви чувам нещо???

20

Ха ха!!!

преди 4 години

А Бати Боку в прав текст каза пред телевизията че е извършил престъпление по служба - "възпрепятстване на правосъдието' като е наредил спиране на проверката на Мишо Бирата!Нещо да последва? И СРСта не са нужни даже... Ако Гешев не може да ги намери записите - няма проблем - ще му ги намерим!

19

Анонимен

преди 4 години

Политическа поръчка изпълнявана от главният прокурор ,затова той трябва да бъде съден ,защото подкопава независимостта на съдебната с-***.Иначе и на децата е ясно ,че въпросното ,,криминално театро" се е разигравали много преди Радев да стане президент и по никакъв начин не може да се тълкува държавна измяна ,дори и тогава да е бил президент!