390

Анонимен

преди 4 години

Комисията, която защитава корумпираните в ГЕРБ от закона, се активизирала. Виж ти!

389

Тоягов

преди 4 години

Гешев е на прав път.Народа казва,че рибата се вмирисва от главата.Е,па,от върхът на пирамидата разследване,та до кокошкарите в основата!

388

ПЕТРОВ

преди 4 години

До Анонимен -по повод президентския"празник"- Това е злоупотреба със служебното положение и финансово облагодетелстване. Ето какъв "ПРЕЗИДЕНТ" сме си избрали - без никакви морални ценности и финансова дисциплина. А онзи ,който е укрил документите - няма ли да получи възмездие ???

387

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ не бяха ли ония смешници, дето шефа им затъна в обяснения по един казус около апартамента си с голямата тераса с джакузита? И след като се наложи да го разкарат заради скандала, все пак го наградиха за големите му заслуги за опазване на корумпетата в ГЕРБ с консулски пост във Валенсия?

386

kkkkkk8

преди 4 години

гешефта отлично знае че че тия"престъпления"не са държавна измяна но умишлено търси ненужно тълкуване на Конституцията, тя е ясна по този въпрос и това си е чист преврат. Освен това да му напомним че борисов окраде и разруши цяла държава, но той не го разследва и де факто го прикрива. Тъй като не си върши работата да гони престъпниците и е съучастник Президента Радев да го уволни на секундата и да го пращат в затвора с банкинската тиква.Оставка и нови избори, никакво чакане.

385

Неук

преди 4 години

Вчера чух по случайност гл.пр. Гешев да казва, че няма изрична причина, а просто той е осъзнал, че има неясноти около този чл.103 от Конституцията. И тъй като нямало никаква очевидна причина било лесно да сезира КС, защото нямало конотация. Днес изведнъж се оказва, че има напълно основателна причина. Кога говори неистини и манипулира обществото с фейк новини се питам. или аз не разбирам значението на думите в българския език, може би , едва ли не. Ама пусто говоря го по-скопосно от него.

384

Анонимен

преди 4 години

Гешев не заставай срещу Радев,защото ще се пързулнете много яко,тези акции срещу Радев само ще ускорят процеса ви на падане от властта.

383

Анонимен

преди 4 години

По-добре ГЕРБ отколкото Слави и сценаристите му които вият от глад откак БТВ-то им би шута,

382

Анонимен

преди 4 години

Казах че най-полезното за Радев е да мине в модус "Радиомълчание" да края на мандата си, ама той се опъва като магаре на мост...борел бил корупцията като организира екскурзии за жена си да обикаля Мол'овете по цял свят.Сега Гешев ще му покаже кой Кум, кой сват, кой брат !

381

Анонимен

преди 4 години

Този път ГЕРБ стъпиха на гнилата дъска на тоалетната. Викайте лайнярката на "Чистота" да ги спасява!

380

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се заблуждаваме по-добри управници от ГЕРБ, БСП и ДПС няма да се намерят. Затова нека се примирим и дадем пълна власт на някоя от тези партии за потръгнат още по-добре нещата.

379

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ се занимава с административни разследвания за незаконно придобито имущество и при констатиране на такова внася искане в съда за отнемане на имуществото, което смята за незаконно. Питам се, къде тук точно е ролята на прокуратурата, на специалните разузнавателни средства. Или в България масове се подслушва и се събира информация за всички, която в подходящ момент, ако някой не е послушен, се изнася?

378

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Поредното ченгеджийско мероприятие за отклоняване на медийното и народно внимание от герберското..блато.Блатото погълнало поредните десетки...милиони държавни пари,този път предназначени за решаване водния проблем на Перник и региона.Пари няма и...вода няма,но за това има...удобен на власта,главен прокурор,който ще ни...покрие;елементарно Уотсън.

377

Анонимен

преди 4 години

КПКОНПИ е административен орган. Много политици въобще отказват да декларират имуществото и финансите си пред тази комисия. За това има административни санкции. За какви престъпления точно бълнува Гешев?

376

Анонимен

преди 4 години

Много ми е чудно защо данс се занимават с Десислава Радева и Президента, а не се занимават с мутрите и сутеньорите, дето нямат един ден трудов стаж, а карат коли за по 200-300 бона? А защо данс не разследват явно корупционни обществени поръчки за милиони, а седнали да се занимават с Деса, дето е взела 10-20 бона от заплати в повече? А бе, защо момчетата на ген. Попов не се грабнат от Пловдив и утре София да осъмне различна???

375

Анонимен

преди 4 години

Милиционерщината никога няма да се промени.Държавата е затънала на дъното а те ни занимават със СРС-та.

374

Анонимен

преди 4 години

На това се вика,да си имаш Главен Прокурор под ръка!

373

Язовиро

преди 4 години

Вода няма. *** има. Виновни няма. Спасяват си кожите, като се чудят каква глупост да измислят.

372

Анонимен

преди 4 години

Президент vs Прокурор - за държавна измяна се предвижда въже.

371

yy bre tonka

преди 4 години

както е член така може и да не е член, нещо да кажеш и аз искам да си избирам на кого да се надупя, трябва разнообразие , не може нато все нато, боб, боб *** омръзва...