104

Анонимен

преди 4 години

Българската прокуратура по недвусмислен начин е установила връзката на руските дипломати със сатаната. Нещо повече, обмисля се въвеждането на екзорсизъм в НК за подобни случаи.

103

Сорос

преди 4 години

А *** Лешояди с каква самоличност са?

102

Риторичен ?

преди 4 години

Абе Радев Радиомълчанието, защо мълчи по въпроса за руските шпиони в България !???Мълча преди, мълчи и сега !Не е ли той отговорния за националната сигурност ?Или руските шпиони в България са "братушки"До кога ще търпим русофили предатели да гледат безучастно как руски шпиони вилнеят над бащино ни огнище, както турчин не вилнял !!!?

101

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ей все съм виждал нашите либepacти да се слагат на американците ама да гонят руски дипломати защото ги подслушали как си говорят с умрели българи това вече наистина е върхът на българската дипломация!

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112Какви кълбета, западни и източни, бълнуваш? Просто не знам как успя да напишеш почти всяка трета дума с правописна грешка. Господи, прибери си вересиите! Отчайваща неграмотност!

99

Анонимен

преди 4 години

Лакейничеството пред американците стигна нови върхове...

98

Анонимен

преди 4 години

до 72!Ам чи те нямат за своите камоли на нас нещо да дадьт! Тьй че по добре да си останем приятели с западното кьлбо отколкото с чеб......

97

Анонимен

преди 4 години

Интересували са се от починали българи - чули са ги да водят разговор, в който се споменава Отец Паисий, какво по-убедително доказателство от това искате?

96

Центове

преди 4 години

АМтроловете са безсилни. Бълват змии и гущери защото демократите в България са на изчезване. Българският народ обича Русия а Вие предатели ще отидете на *** на историята. Американските агенти се знаят къде са: Външно министерство, ГДБОП, DEA, Американското посолство, Враня , полигона Ново село, авиобаза Граф Игнатиево, авиобаза Безмер, секретното поделение в Бояна и на още няколко места :)

95

Чебурашка

преди 4 години

До трогнат до сълзиГьобелс със сигурност се обръща в гроба като слуша лъжите на Путин и Лавров, които го надминаха.

94

Патриот

преди 4 години

Нищо вярно няма в тия глупави измислици.Българските власти много грозно и недостойно полегнаха на САЩ да им угодят и да изгонят няколко руски дипломати напълно противозаконно и незаслужено!Хубавото е , че всичко това се прави под натиск и от ден до пладне, братушките дано да го разбират и да не си разваляме отношенията с тях в дългосрочен план.

93

+

преди 4 години

Дааа, за таквоз чудо някой да знаее дали са гонели други дипломати в други страни..

92

Анонимен

преди 4 години

И със сигурност са закусвали с малки дечица... А при обстоен преглед на главата на единия от дипломатите се виждат малки рогца.

91

Анонимен

преди 4 години

Много некадърни тия руски шпиони, те руснаците за шпиони не стават, в България всеки може да си извади фалшив документ, ама те толкова смотани ли са от кагебе че да се оставят да ги хванат.

90

трогнат до сълзи

преди 4 години

Гьобелс е казал "Една лъжа , повторена сто пъти става истина" и затова тази измишльотина се повтаря така упорито вече толкова време - отколешен гербав патент.Да бяха така упорити и в решаването на водната криза в Перник, например - цена нямаше да имат.

89

Анонимен

преди 4 години

Русия е световна икономическа и военна сила с която всички се съобразяват.

88

Майт ин беге

преди 4 години

В България срещу пари може да си купиш всичко проблеми няма. Всико е точно. Съд също няма.

87

Анонимен

преди 4 години

При социализма само инка и проста селска лютеница с чушки и домати, а при демокрацията със САЩ българина маже вносна западна нутела с шоколад и лешнини и сърба ароматно илли!

86

Циник

преди 4 години

До ПатриотРуската империя се опитва да си възвърне старото влияние, от времето на СССР.Руските стратези още 90-те години са достигнали до извода, че това може да стане с противопоставяне и насаждане на омраза между Европа и САЩ.Това, между другото, се вижда ясно и лесно от опорните точки на нашите родни ***-копейкаджии.С други думи, следете троловете, посланията им, опорните им точки, четете "между редовете", и всичко става доста по-ясно.

85

Патриот

преди 4 години

ФАЩ и нато Вън в чували ,ще ви дам аз на вас едни шпиони!