143

Анонимен

преди 4 години

Когато хората са бедни все за пари говорят.Парите не са всичко.(ако ги имаш)И най-богатите българи в България дишат същия въздух като най-бедните и карат по същите пътища.

142

Анонимен

преди 4 години

Този филм със завръщането сме го гледали вече - програмата "Странджа - Сакар" и за да не пиша напразно, ето Ви: "В крайна сметка грандиозната по замисъл програма Странджа-Сакар се оказва зле обмислена и още по-зле изпълнена, което води до трудното й осъществяване и я обрича на неуспех още от самото и зараждане." Така, че нищо ново в многострадалната ни държавица и тъпите идеи на управляващите!

141

Van Duke

преди 4 години

Статията е за трима върнали се млади българи, но останалите 95 процента млади хора които са заминали хич и не искат и да чуват за Герберистан, държавата на батака, мизерията, мафията и абсурда. И кой нормален човек ще се върне от 5000-6000лв заплата във България да работи за 1000-1400лв.?????Това е поредната жалка платена статия от Герб

140

Драконa

преди 4 години

Тъй като някой пишат, че нямало навън богати българи - има поне двама, доказани милиардери:- Игнат Канев - от Русе, притежава голяма строителна компания в Канада. Заминал без никакви пари и работил, като строител първоначално.- Владимир Тенев съосновател на приложението Робин Худ в САЩ. В Уикипедия посочват оценка на компанията 5.6 милиарда $. Толкова за връзките и успеха.

139

до 165

преди 4 години

Абе байно, ти разлика между шпионин и предател правиш ли?Не са нито едното, нито другото, просто всеки си търси късмета някъде по широкия свят.

138

Мехмед

преди 4 години

ние с жената и децата сме във франкфурт, метем улици за 2000 евро и ни стигат и даже остават да пращаме на роднините в софия супер е тук направо приказка

137

Малката перука

преди 4 години

ай бате разкажи сега как правеше дюнери на гарата в Дюселдорф и защо се върна ...

136

Божинката

преди 4 години

чужбина не е за всеки, не е лесно да се адаптираш, а този дето го третирали като "втора класа човек" сигурно очаква специално отношение в София ... ахахах

135

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да се ВЪРНАТ в България.. Получават някаква Професия в чужбина и се връщат в България за да помагат да растем, като Територия и Население. Тия които остават в чужбина стават Предатели, или могат да да Шпиони на България.. НО ние за да растем, трябва да пращаме хора към Азия и Африка. А там, арабите и ***, веднага убиват българи. Тъй че няма смисъл да стоят в чужбина.

134

Анонимен

преди 4 години

Куче в апартамент е гнила работа.Комшиите имат едно голямо рунтаво такова. Само като си отворят вратата на етажа, за да го изкарат навън, смрадта бие право в носа.И не ми разправяйте, че разни химии/дезодоранти помагат.Животното си е животно.

133

Анонимен

преди 4 години

Аз в Брагислава за по-малко от година направих повече приятелства от колкото в София за 10.....Върна ме семейството, а не Слави, Гала, ББ, чалгата, къщи, апартаменти, улици, буркани с лютеници и други подобни маловажни неща.

132

Анонимен

преди 4 години

нямам куче , не съм правил ремонт на панелката от поне 10 години , "страхотната ми приятелска среда" е пред кварталната кръчма и около нея , аз ли греша в картинката или тези "нови германци" са по-добри от мене .

131

До 159

преди 4 години

Водя те с 3 години!А така възприех поста.Съжелявам!Извинявай!

130

Анонимен

преди 4 години

Семейството най-много ми липсва там, не самата земя, улици, дървета, къщи и подобни неща не ми липсваха. Като ми дойдоха нашите на гости там всяка носталгия изчезна. Затова арабите си взимат целите семейства, дори баби и дядовци.

129

до 156

преди 4 години

Опитах се да те похваля, но не успях. Благодаря, че ме отъждестви със всички българи - голяма чест за мен.Избягвам да давам оценка на другите, особено от сорта на "***" и "ограничен".Оплел си се като пиле в калчища.Това го казвам от опита си за 20г зад граница...за да няма недоразумения.

128

Анонимен

преди 4 години

Защото са ново поколение, което не знае нищо за комунизмът и демокрацията в България! За съжаление ще разберат и то бързо.

127

Анонимен

преди 4 години

Собствен апартамент, ама не къща и мъчи кучето в апартамент. Докога ще се мъчим в тези кутийки, строете редови къщи бе инвеститори! И аз се върнах и с чуждата диплома ми предлагат работа само в аутсорсингът, който е експлоататорски робски труд, но другаде не плащат хич.

126

До 155

преди 4 години

За да няма недоразумения... аз не съм избягал от България, а от българите като теб, които съдят другите и ги напътват в живота. Които натрапват на другите тъпите си и ограничени съждения и са "на всяка манджа мюрдия". Които са останали заедно с Бойко и Корнела да възродят България и настояват за честно и достойно заплащане, по-високо МРЗ и без визи със САЩ.

125

до 153

преди 4 години

Много добре, значи си вдигнал нивото. Все така и успех!П.С. Не се кОси за езика, и на марсиански ще те разберем.

124

Българин

преди 4 години

Говорещите с акцент в Германия компенсират с много труд,добър професионализъм и флексибилитет при по-ниско заплащане