116

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЩО ПИТАШ БОКО ,БЕ 117.....ПИТАЙ КРАЛЕВ !ПИТАЙ И ЛОВЕШКАТА МУТРА ...АМА ТАМ НЕ ТИ СТИСКА , НАЛИ..??!!

115

АнонимеН

преди 4 години

БУДА ИСКА 10% ОТ ПЕЧАЛБАТА НА НАЦИОНАЛНАТА ИЗМАМА ООД ДА МУ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПО СМЕТКАТА В ЧУЖБИНА! НО НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ГИ ПОЛУЧИ ЩОТО ЧЕРЕПА РАЗСЪЖДАВА, ЧЕ ЩЕ МУ Е ПО-ЕВТИНО ДА ГО ДУМНЕ БУДА !!!КОЙТО И ОТ ДВАМАТА ДА СЕ ГЪТНЕ ВСЕ ЩЕ Е ПЛЮС ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

114

Анонимен

преди 4 години

Левски трябва някой със стабилен бизнес и чисти пари да го купи! Сега е шменти капелли! Вижте какво рекламират отборите по света и какво рекламират Левски на фланелките си!

113

?

преди 4 години

Евала на Левски. Да се финансират от хазарта и парите на бабите и дядовците търкащи билети на късмета. Играчите като си вземете бонуса да знаете че е от най-бедните и най-онеправданите в тази държава. Да ви е честит.

112

Анонимен

преди 4 години

Сбъркал съм в сметките. Не съм разделил на 4-те срещи. Така че, ако на всяка среща се пълни целият стадион и при билети от 9 лева, ще се събира сумата. Или ако броим домакинските мачове само - 18 лева.

111

БОКО,

преди 4 години

ЛЕВСКАРИТЕ СА ОК. 2 МЛН , НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕЛЕКТОРАТА ТИ! НЕ Е МЪДРО РЕШЕНИЕ ДА ТРЪГВАШ СРЕЩУ ТЯХ!НО ТИ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ ОТ СОБСТВЕН ОПИТ!

110

Анонимен

преди 4 години

и тоя се пише левскар!!!ЗНАЧИ ЗА ЧОРБАРИ МОЖЕ , ЗА ЛЕВСКРИ - НЕ???БОКО, КЪДЕ СА 14 МЛН. ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП НА ЗАКРИТОТО ЦСКА ПИТАМ???СЕГА ЛОВЕШКАТА МУТРА КУПУВА ЕМБЛЕМИ, *** ДАНЪЦИТЕ ГИ ОТПИСАХТЕ С КРАЛЕВ! ЧЕ И СТАДИОН ЩЕ ИМ СТРОИТЕ С НАШИ ПАРИ, ДА СИ ИМАТ ШОПАРИТЕ!!!ДА ТА... У ЛЕВСКАРЯ!

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Хайде да видим агитката на Левски как ще разкара ГЕРБ. Вземате се прекалено на сериозно един бус ***.

108

Анонимен

преди 4 години

Трябвали 1.6 милиона на месец, за да се самоиздържа клуба. Т.е. при стадион 46300 и 4 срещи на месец, билетите трябва да са по 35 лева на мач, обаче при гостуванията няма такъв капацитет, така че ако се изчисли само за домакинствата, да сложат цена от 70 лева на седящо място. Пък нали са истински фенове и обичат клуба. Да си плащат!

107

Анонимен

преди 4 години

Спорта трябва да се финансира от държавата,а държавата трябва да намери финанси! Точка! Левски е частен клуб и ако не е господин А,ще го купи господин Б и пак ще съществува и някой собственик ще печели!

106

Анонимен

преди 4 години

На едни се подаряват милиони,а пенсионерите гладуват с от 154 до 250 лева пенсия,срама нямате,майките и бащите си,бабите и дядовците си,обричате на мизерия и полугладно съществуване!Вдигнете минималната пенсия на 500 лева!

105

Анонимен

преди 4 години

Депутата от 7 ВНС и бивш председател на КЕВР ЕВленко Божков е убеден,че губещ в хазартната (война) м/у Васил Божков и Делян Пеевски е премиера Борисов .Който и да е победителя между Божков и Пеевски основен губещ ще е ББ Ако победи Божков ,Пеевски и ДПС ще разкарат Борисов ,ако победи Пеевски ,агитката на Левски ще разкара и Бойко и целия ГЕРБ .Със сигурност Борисов много повече го е страх от агитката на Левски отколкото от Единение-БАН,което показва що за (държава) сме

104

Анонимен

преди 4 години

Просто забранете рекламата на тези игри, иначе за мен няма никакво значение дали са държавни или частни, но просто трябва рекламата да се забрани и най-важното тия талони малони, да не се продават е така свободна на всяка будка

103

Анонимен

преди 4 години

Уефски е момата на всички власти , закривай Боко

102

АЙДЕ , ДЕ ....

преди 4 години

ШЕ НИ ПЛАШИТЕ С КИРЛИВИТЕ СИ "УЛТРАСИ"....ХА,ХА,ХАААААААААААХЕМ ШЕ ЯДЕТЕ БОЯ , ...ХЕМ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ !ПРОБВАЙТЕ --ЗА ДА СЕ УБЕДИТЕ!САМО ГЕРБ!!!

101

Анонимен

преди 4 години

Някои не разбират,че за да има спорт,спортни прояви,спортни училища,детски школи,треньори,спортни учители и т.н.,трябват не "благодетели и милосърдни богаташи",а държавна система!

100

!!

преди 4 години

Да въведат ДДС върху залога + данък хазартен данък още 10%, а на печалбите - данък всички данъци за приход.

99

АнонимеН

преди 4 години

И БУДА И ЧЕРЕПА СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО!!! ТОВА СА ДВАТА НАЙ-ТЪМНИ СУБЕКТА В БЪЛГАРИЯ!!АКО БУДА СМЕТНЕ , ЧЕ ЧЕРЕПА Е РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА НЕГО ЩЕ ГО ПРАВИ ПРИ МИШО БИРАТА!АКО ЧЕРЕПА СМЕТНЕ, ЧЕ БУДА Е РЕАЛНА ЗАПЛАХА ЗА НЕГО И С БУДА Е СВЪРШЕНО НЕ СЕ ШЕГУВАМ И ТОЯ ИМА БОГАТО КРИМИНАЛНО БЕЗСКРУПУЛНО МИНАЛО!!!

98

шменти капели

преди 4 години

Всичко е Пунта Мара/по ББ/в тая държава , запевчик Валери Симеонов , дава тон за поредния грабеж на бизнес в полза на @КОЙ , после бухалкоратурата , после край с бизнеса . Вместо да развалят нещо работещо просто да предоговорят таксите и данъците и да приемат закон , че тези пари отиват за спорта , а не Горанов да ги дава за разни други дейности.

97

Калеко Алеко

преди 4 години

Прав е бат Бойко, национализация и одържавяване могат да искат само тези от Бузлуджа, за да има после какво да раздържавяват и приватизират ... В случая става въпрос за по-високо данъчно облагане на частния хазартен бизнес и по-правилното му отчитане, което ще докара допълнителни приходи в хазната. Божков просто ще трябва да се съобрази с новите изисквания, за да има и за него, и за държавата, че и за Левски ... !!!