166

Анонимен

преди 4 години

Много са ми елементарни магистърските програми във ФМИ на СУ!!!Или аз съм много умен, не знам!!!

165

Асенов

преди 4 години

До 212Някой може и да могат, защото са завършили специалност с математика, номпоради калпавия пазар на труда, са минали от там и с си наели работата. Аз от 14 години разработвам решения под формата на софтуер на редица проблеми и 90% от математиката, която съм учил не ми е влизала в употреба. Сега, някой колеги им е много важна, особени тези работещи във финансовия сектор, но далеч не означава, че 12 изпита по висша математика са нужни на всеки програмист.

164

Анонимен

преди 4 години

Умните студенти следват в ТУ - София !!!!

163

Анонимен

преди 4 години

Тоя софтуерен университет на Светлин Наков какво го хвалят толкова, не разбирам????Не е кой знае какво, най-добрия университет е ТУ - София!!!!

162

Анонимен

преди 4 години

До 215Въъъъ ... какво злобно ***!

161

До Анонимен 218

преди 4 години

Благодаря за информацията!!!

160

До Анонимен 215

преди 4 години

Какво е CSS???Да ме светнеш по въпроса , може ли???

159

До Анонимен 214

преди 4 години

Напротив..................да се занимаваш с компютърна графика, не ти трябва математически анализ...............интерграли и производни!!Много е лесна компютърната графика..................направо елементарна ми е!!!

158

Анонимен

преди 4 години

Програмистите на Светлин Наков от SoftUni дали могат да решават сложни интеграли???

157

Анонимен

преди 4 години

Я накарайте тия програмисти в SoftUni да решат един интеграл да видим, дали ще могат!!!!

156

Анонимен

преди 4 години

Американците и руснаците само знаят да крадат учени от Европа , немските физици създадоха квантовата механика навремето!!Да изброявам ли имена????Без квантова механика.............................никоя друга наука не може да съществува!!

155

Анонимен

преди 4 години

Не сте ли забелязали че интелигентността стремглаво пада. Например от софийското НПМГ излизат хора с отл. 6 по математика които не могат да решат елементарни изчислителни задачки. Знам че там математика се учи на такова високо ниво че всички се дипломират с преписване. Получавт една диплома от уж елитна гимназия но после човека X от село Х ги забива. Дипломи без покритие бълват и масово и университетите. България бавно но сигурно потъва.

154

До Анонимен 206

преди 4 години

Западната физика днес е тръгнала по грешен път на развитие!!!!Най-големите учени, които създадоха квантовата механика, ядрената физика навремето бяха европейци, повечето германци, но те бяха откраднати от САЩ и Русия!!!

153

Анонимен

преди 4 години

Я накарайте един програмист на C ++ да реши някой сложен интеграл, да видим дали ще успее!!

152

Анонимен

преди 4 години

На софтуерните инженери не им трябва чак толкова много математика!!!

151

инженер-физик

преди 4 години

Физиците трябва да учат само определени дялове от математиката!!Дори Айнщайн има следната мисъл:"След като математиците се намесиха в теорията на относителността, дори и аз не я разбирам!! "

150

инженер-физик

преди 4 години

Съвременната западна физика е тръгнала по грешен път на развитие...................но това е много дълга тема!!!

149

Варна

преди 4 години

До До Анонимен 188Тесла е имал финансиране доколкото знам, но после са го резнали защото са нямали интерес.

148

Анонимен

преди 4 години

Защо няма национална програма за бонуси на българските вишисти в България? 1200 лв не са малко за БГ но са плюнка за чужденците. Реформите спряха Бойко е новото БКП и строи светлото бъдеще. Никога в БГ не е било толкова зле, училищата, университетите станах печатници на дипломи. Програмистите станаха свещенни животни докато учените са като обречени, отчаяни и бедни. И не е чудно че всички млади мечтаят да избягат, има нещо сбъркано в нашия елит - адвоакти на дявола.

147

инженер-физик

преди 4 години

Математиката е важна, спор няма....................но физиката не е математика!!!Физиката е преди всичко експериментална наука!Има области от математиката, абсолютно ненужни за физиката!!!Има и абсолютно глупави теории във физиката.....................струнна теория, теорията за големия взрив и т.н.!!!