50

Анонимен

преди 4 години

Е как бе кучето е най-важно, нахапаните на електрическия стол.

49

Ваня

преди 4 години

До Анонимен-47: И къде си бе, смелчаго???

48

Анонимен

преди 4 години

Е,сега БТВ и НТВ ще имат материал за една седмица,че тоза за бомбата във Варна вече се изтърка.

47

Дзъ

преди 4 години

В едни други държави, кучето с само да се озъби на човек и е приспано...а тука опело ще правим

46

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Книжките казват: "Прави каквото трябва, пък да става каквото ще" и "Държавата е лош стопанин на парите". По тая логика може и автобус да ме блъсне утре. Няма да го мисля от сега. Пък и не виждам какво общо има мозъчната ти пръдня с харчилъка на парите ми за военни хвърчила, "саниране", изхранване на пресъпници. Ти явно оправдаваш тези харчове, от което следва че нищо не плащаш, а само вземаш. Държавна службица?

45

Гражданин на РБ

преди 4 години

Само не разбрах, като ме нахапе кче, трябва да отида до магазина и да му купя пържоли за благодарност ли?

44

Анонимен

преди 4 години

Че как, разбира се че ше го приберат бързо, бързо.. държавата работи адекватно :D! А кой ще прибере бездомните кучета??

43

Анонимен

преди 4 години

...Още по-лошо е когато някой храни редовно кучето пред гараж или магазин, тогава то започва да счита, че тази територия е на стопанина и трябва да я пази. От там и проблемите на преминаващите по тротоара, за което са виновни "кучелюбците", кучето няма как да знае до къде се простират границите на имота. Тва са основните причини...

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"за да те нападне куче ти си направил нещо" - това изобщо не е вярно. Кучето напада също и като е гладно, и като е болно. Особено сега, зимата, бездомните кучета по-трудно намират храна и стават по-агресивни, всяко едно отбранително движение може да правокира агресия.

41

Анонимен

преди 4 години

Свободно пуснатите агресивни *** трябва да се отстрелват на място! Нека кучкарите да си правят сметката. Щото ако псе нахапе мой близък не само животното ами и кучкаря и той ще го отнесе.

40

Анонимен

преди 4 години

Богат съм финансово, защото всеки ден чета и уча ново. Не гледафам у фейсо, и телевизия изобщо. Не виждам защо трябва да плащам за военни самолетчета играчки, саниране на чужди жилища, издържане на бакардита, които после ще искат да ме колят, и т.н.Тъй, тъй, само да не дойде ден когато може да НЕ може да вдигнеш пистолета към главата си!Книжките какво казват по въпроса?

39

Анонимен

преди 4 години

Който посяга на животни в един момент може да посегне и на хора.

38

плевен

преди 4 години

До Анонимен то в Плевен плевенчани не останаха, готините отдавна се спасиха, а селяните ни превзеха града.

37

кинолог

преди 4 години

Кучелюбката обикновено е самотна жена с лош външен вид и зъл характер, която в неспособността си да си намери компания в леглото от нейния биологичен вид спи с куче под завивките. Дома на кучелюбката е нафъкан с космаци и мирише на пор-вдовец. Кучулюбката в мързела си извежда кучето си, за кратко да се изходи на близката детска площадка /на пук на майките/. Според кучелюбката, ако не позволяваш куче да ти лиже лицето,след като е яло акито на друго куче значи си лош и глупав !

36

Анонимен

преди 4 години

е кво, да го оставят да нахапе някой друг ли, ми ако е майка с малко дете?

35

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Богат съм финансово, защото всеки ден чета и уча ново. Не гледафам у фейсо, и телевизия изобщо. Не виждам защо трябва да плащам за военни самолетчета играчки, саниране на чужди жилища, издържане на бакардита, които после ще искат да ме колят, и т.н. Ти ако имаш пари за подобни глупости,...плащай!

34

Прост народец

преди 4 години

.... убил кучето. Ама когато мутрите му нарушават правата се прави на разсеян. Страхлив, *** и отмъстителен народе сме, за съжаление. И си заслужава е управлението, което имаме.

33

Анонимен

преди 4 години

Всеки който има или е имал куче ( и всъщност се е грижил за него не на метър вирига в двора на селУ) знае, че това не е цялата история :) за да те нападне куче ти си направил нещо.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Да, така е - в закона пише "за убийство на гръбначно животно - до 3 години затвор"

31

Анонимен

преди 4 години

Този утре някой ще го погледне на криво и ще го поръча.